< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros Pizza Mi-go Pizza 545 Gram 3 Al 2 Öde (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benmark olan iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
denemek için 3 adet aldım bende 3 adet karışık istedim ama 2 adeti peynirli gelmiş kalmamış, fırın harici tavada pişirmeyi deneyen oldu mu acaba, 1 pizza için koca fırını açmayalım
-
Tavada pişirmek istiyorsanız yapışmayan bir tavaya koyun (dilimleyerek de koyabilirsiniz), 5-10 dakika arası üstü açık şekilde ondan sonra da yine ocağınızın durumuna göre üstünü kapakla örterek 5-10 dakika pişirin çok da bir fark yok fırından.
-
evde tavada yapıyoz pizza ev yapımı da, hamur ince yapıyoz bunda sanki kalın gibi geldi biraz o yüzden sordum, hallederiz hocam altına bi destek yapıyom altı yanmıyor en son desteği alıyom altı da kızarıyor bu sefer güzel oluyor
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şey pahalı. Bardak çaya 12 TL alıyorlar
Piyasada, bulan bulduğunu öpüyor. Dolar ağustos ayından beri ciddi bir değişime uğramamasına rağmen işci, enerji fiyatları aynı olmasına rağmen deli gibi fiyatlar arttırılıyor. Garip bir durum var şu anda. Anlamak mümkün değil. Eğer siz ticaret vs yapıyorsanız bu durumda bişey kaybetmezsiniz ama maaşlı bir çalışansanız kazandığınız her ay aynı ücret olmasına rağmen aldıklarınızın oranı katlanarak azalmaya başlıyor. Şu son 3-4 aylık periyotta gelen zamların dört sebebinden biri enflasyonsa 3 sebebi de patron fırsatçılığıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 19 Kasım 2022; 10:11:48 >
Siz birde yılbaşından sonrasını görün. Daha beter olacak...
Yılbaşından sonrasını değil şu ani konuşuyoruz.
Sürekli aldığım pizza bu fiyata bedava kaçırmayın fiyatı iyi düşmüş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle. Gittigim corbaci 2 haftaya bi kelle pacaya 5 lira koyuyor. En son 40 di, biraktim mecburen. İnsanimiz malesef cok ahlaksiz. Maliyet 1 artsa 1 de kendi koyuyo. Olan bizim gibi maaşlı calisana oluyo.
Ulkenin kaymağını yiyen hirsiz tayfa ve ne idugu belirsiz multeci guruhundan kurtulmadikca sefilligimiz devam edecek uzun yillar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 19 Kasım 2022; 18:5:14 >
Biz de ilk defa denedik ve beğendik.üzeri biraz daha zenginleştirildiğinde gayet leziz bir pizza oluyor.
ne zamandı hocam bu?
-
Pahalı filan diyen arkadaşlar nerede yaşıyorlar acaba??
Bu fiyata bu pizza neredeyse bedava. Geçenlerde 20 liraya denk geliyorken stok yoktu, bu sefer 6 adet aldım.
Dondurucum olsa çok daha fazlasını alırdım, dolabın buzluğuna bu kadar sığıyor...
-
-
Geçen Ekim ayında oldu sanırım.
-
Bunlar Pek food üretimi mi?
-
Hayır hocam üretici değişmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X