Şimdi Ara

Migros POCO X3 64 GB 2849 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nerede nasıl bir kötü tecrübeniz oldu?

X3 ü nereden aldınız tavsiyeniz varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poco x3 pro geliyormuş Beyler. Az sabredin. Bayağı iyi özellikleri. Fiyat farkının çok olacağını dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    bide şu telefoları takoz gibi yapmasalar, nerede ele avuca sığan telefonlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    9t var bende. Biraz ağır ancak ebat olarak çok ideal. Poco x3 çok ağır değil ama hakikaten büyük. Ama güzel cihaz olacak gibi. Ben de bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg2077

Note 5pro ve note 6 pro ya en azından çift imei atılabiliyor. Sorun imei atılayana ve cift sim kullananı etkileyecektir. Gerci herkes biliyordur ama fatura ile en azından kullandıgız sim kart üzerine telefonu yasal olarak actırma ve tüketici hakem heyetine gitme şansıda var,

S4 TR var , imei kopyalandı ve suanda fatura ile bu sekilde tek hat açtırıp kullanıyorum , malum tr s4 3g ' ye imei atılamıyor :( yurt dışı 4g S4 ' e atılabiliyor.

Cihazı alınca , fatura elinize ulaşınca yada bir sekilde teslim zamanı imei yi kontrol etmek şart.

Hocam piyasada en güncel hangi cihazlara kolay şekilde imei atılabiliyor, hangilerine atılamıyor bilgi verebilir ya da doğru forum başlıklarına yönlendirebilir misin :)

ithalatçı garantili cihazlarda çift sim kaydı çakallıklarını bilmiyordum, denk gelmemişim hiç. En azından kaçak cihaz alacaksak da doğru cihazları bilelim. Örnek: xiaomi ailesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smaug

Migros'tan telefon alınmaz. Çünkü aldığınız cihazlar %99 resmi garantili değil, başka bir ithalatçı firma garantili. Diyeceksiniz başka bir marka getirmiş sadece, sorun mu var? Evet, var. Resmi olmayan ithalatçılar, cihazları getirirken iki tane getiriyorlar ama birinin ikinci IMEI'sini alıp diğerine atıyorlar. 1 birime vergi öderken, diğerine ödemiyorlar yani. Cihazınıza yazılımsal müdahalede bulunuyorlar, güncelleme falan yaparken recovery dediğimiz bir ara yazılımda kalıyor cihaz. Sıfırlama yaparken IMEI silinme ihtimali de var ve IMEI klona/kara listeye düşebiliyor. Garanti hizmeti zaten rezil oluyor çoğunlukla.

Migros'tan telefon alacağınıza gidin direkt garantisiz telefon alın. En çok daha ucuza aldığınızı bilirsiniz ve sıkıntı yaşama konusunda da aynı riskte olursunuz.

Fena sallıyorsun, bootloader kilidi açmadan hangi yazılımı atacaklar? Kaçak cihazlar hariç bir kişide bile imei ile ilgili sorun duymadım çünkü imkanı bile yok yazılım atarken imei kaybolmasının. İnsanları yasadışı şeylere yönlendiriyorsun, yapma.

• garantili mali kötüleyenide ilk defa gördüm migros imei atılmış telefon satar mı Migros POCO X3 64 GB 2849 TL 

• Smaug kullanıcısına yanıt

AMMA sallamışsın sende ha. ithalatçılar için imei kaydı 2tl gibi birşey. ne imei atması ne recovery de kalması. tahtake de merdiven altı telefoncu mu sandık adamları

• zurrani kullanıcısına yanıt
    İkinci el sıfır xiaomi satan satıcı üyelere PM atmak daha net bilgi almanızı saglar ,
  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

Sallama mı? Sen görmemişsin, görene sallıyor diyorsun. Adamlar zaten BL kilidini açıp Çin TWRP'si kurup yapıyorlar bunları. Birçok insan güncelleme yapınca Çince yazılı TWRP'de takılı kalıyor.

Birinci elden yaşadım durumu. Redmi Note 6 Pro cihazın IMEI'si Mi 8 Lite çıktı. Nasıl olur bu? BTK "ufak" bir hata mı yapmış acaba?

Bilmeden sallayan sensin hocam.

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

Ne? 2₺ mi? Migros POCO X3 64 GB 2849 TL  Sallayan şu an sensin hocam. Birinci elden yaşadığım, defalarca gördüğüm şeyden bahsettim. Önce bir araştırsaydın.

Yazdım diğer yorumlarda zaten her ithalatçı böyle yapmıyor diye ama denk gelirsen böylesine güncelleme için cihaz yeniden başlayınca Çin TWRP'sinde takılı kalırsan görürüm seni hocam. Migros POCO X3 64 GB 2849 TL 

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Gittim, aldım, 6 ay sonra aklıma düştü kontrol ettim: hop Note 6 Pro sistemde görünüyor Mi 8 Lite. Kullanan kişi uğraşmak istemediği için uğraşmadım sonrasında.

Hocam, araştırma yaparsanız bolca görürsünüz bu olayı. Herkes yazıyor ama bir Allah'ın kulu araştırmıyor.

• Konuyla ilgili araştırma yapamayan, herhangi bir fikri olmadan sallıyor diyenler mesajlarıma alıntı, cevap yapmazsa sevinirim. Defalarca karşılaştığım bir durum bu. Siz görmediniz diye (ki araştırmıyorsunuz da) olmayan bir durum değil. Saygılar. Cevap verenler bloklanacaktır.

Not: Millete iyilik de yaramıyor. Ne hâliniz varsa görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 15 Mart 2021; 21:9:12 >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

Hocam siz daha kaçak satışla ithalat ne onu ayıramıyorsun. Önce onun ne olduğunu öğren :) recovery ekranında kaçak aldığın cihaz kalır imeisi uçar. Mahalle telefoncusu sana kazık attıysa yapacak birşey yok :)

Arkadaş 2₺ demiş ama o kadar bile değil bakın btk nın resmi sitesi ithalatçı IMEI kaç TL diyor. Pardon kuruş :)

https://www.mcks.gov.tr/haberler

Migros POCO X3 64 GB 2849 TL

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Bu konuda hatalıymışım, farklı biliyordum ama garantili aldığım üründe bu durumla karşılaştım. Kaçak nedir, garantili nedir, garantili görünen kaçak nedir biliyorum. Defalarca anlattığım şeye ARAŞTIRMA YAPMADAN yazmak kolay. :) Sevgiler, saygılar + blok. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.