Şimdi Ara

Migros POCO X3 64 GB 2849 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Link ekleyemedim kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Migros'tan telefon alınmaz. Çünkü aldığınız cihazlar %99 resmi garantili değil, başka bir ithalatçı firma garantili. Diyeceksiniz başka bir marka getirmiş sadece, sorun mu var? Evet, var. Resmi olmayan ithalatçılar, cihazları getirirken iki tane getiriyorlar ama birinin ikinci IMEI'sini alıp diğerine atıyorlar. 1 birime vergi öderken, diğerine ödemiyorlar yani. Cihazınıza yazılımsal müdahalede bulunuyorlar, güncelleme falan yaparken recovery dediğimiz bir ara yazılımda kalıyor cihaz. Sıfırlama yaparken IMEI silinme ihtimali de var ve IMEI klona/kara listeye düşebiliyor. Garanti hizmeti zaten rezil oluyor çoğunlukla.

Migros'tan telefon alacağınıza gidin direkt garantisiz telefon alın. En çok daha ucuza aldığınızı bilirsiniz ve sıkıntı yaşama konusunda da aynı riskte olursunuz.
    Mi note 3 aldı insanlar 2018 sonu. 1350 TL

Ben de yıllardır alırım , bu dediğinizi ilk kez duydum,

Bit arkadaş 3 BİN TL samsung tablet almıştı ve şarj soketi sorunu vardı ,+ kablo. Servise götütdüm orjinal fatura ile. Bana dedikleri aynen şöyle;

Kamera camında hafif bir çizik var, cihaz garanti dışı. Bunu 200 TL ye tamir edeceğiz. Siz 48 saat sonra geleceksiniz ve bu sefer ÜCRETSİZ olarak şarj soketi tamir , kablo degisim yapılacak :))

Yine bundan önce HB den daha 1.5 yıllık garantili LG G2 almıştım. Beyaz leke sorunu vardı. Karaköy evo servis yetkili merkeze elden kendim gittim ( tabi şerbetliyim bu konular da ) , bana telefonu yanlış cebimde ve yanlış şekilde koydugum icin bunun olduğunu söylediler. Hem tamir etmediler , hem de cihazı garanti dışı bıraktılar,

Yine yıl 2007 philips fisio renkli ekran cihazım , bakıröy dikilitaş başarı yetkili serviste onlarca kez gitmesine ragmen degişim yapılmadı , aynı arıza bir çok kez verdi. En son garanti bitmesine 3 gün kala tekrar gamir ettik deyip geri verdiler. Yolda ekran komple ters döndü, aynı hafta götürdüm. Bana müşteri memnuniyeti adına bakalım ( bedava ) dediler , sonrada anakart arızası servis ücreti istediler.

Bugün hala LG G2 , LG G4 ve LG G5 kullanan bir çok insan var.

Daha cok farklı şey de aktarabilirim ama senin durumun yada tutumun bence seni bağlar , sağlıklı bir örnek olmamış.
  • oppo vexiaomi fabrikaları açıldı bekleyelim biraz daha Migros POCO X3 64 GB 2849 TL 

• Dün 2100 aldım yurt dışı kayıtlı arada 750 fark var..
    Yanlız telefon sebil gibi acayip satıyor onu anladım.

• İhraç fazlası ve defolu mallar için fabrika satış mağazası açacaklarmış. Kiloyla satış yapacaklarmış. Yersen...

• Note 8 pro mu bu mu acaba arkadaşlar kamera önemli benim için

• hocam ben linkini bulamadim. 5m migroslarda da var midir ki ayni fiyata
  • ercansisko9 E kullanıcısına yanıt

Sanalmarketten kontrol edebilirsin hocam. 5m migroslarda da aynı fiyattir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Note 8 pro mu bu mu acaba arkadaşlar kamera önemli benim için

Merhaba kamera açısından olaya bakacaksak eğer teknik bilgiler kağıt üzerinde poco x3 ü gösteriyor ...

samsung sensörü ile gelen note 8 pro sensör sıralamasında kendine 20. sırada yer buluyor .

hem üretim yılı açısından hem de diğer üstünlüklerinden dolayı bence de poco alınmalı.

Migros POCO X3 64 GB 2849 TL

• 128 lik fiyatı ne olaki acep migrosta..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

3149 TL

• Yerli üretim telefonlar geliyor deniyor, sanirim onlari beklemek daha mantikli
  • Poco F3 gelecek diğer adı Redmi 40 acelesi olmayan onu beklesin...

• Kampec kullanıcısına yanıt
    4-5binden aşağı gelmezler hcm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık sahibi arkadaşa teşekkür ederim. Bugün yazdığını görüp gidip aldım mağazadan.
  • Dileyen olursa 2800 e alabilirim. Pendikteyim. Beraber alabiliriz
  • bunu taksitle alabilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Note 8 pro mu bu mu acaba arkadaşlar kamera önemli benim için

Note 8 PRo Pubg de 60 pfs alırkene POCO 40 Fps de kalıyor.

Kamera olarak ben fark görmedim. Aynı desek yeridir.

• telefon fiyatları düşecek arkadaşlar almayın :) en az % 40 ötv % 18 kdv % 10 trt payı varken ucuz telefon mu? doların 7.56 oldugu yerde hemde

ucuz telefon alırsınız samsung a01 i 1400 1500 e alırsın işte . o telefonlada artık ne yapılabilirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 13 Mart 2021; 12:36:13 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.