Şimdi Ara

migros salla kazan DARDANEL LEVREK ŞINITZEL 200 GR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam sabah vivayı aldım moneyleride kullandım İnd düşmedi almadım kasiyer moneyler gider dedi gitsin dedim hemen Mh aradım tekrar yğklettim moneyleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürün hangi rafta ilcemdeki m,grosta bulamadım alamadıktan bulamadıktan sonra ne yapayım
  • DH ahalisi patlatmışız indirimi :D aksam aksam sallayım bakalım dedim. Yoğun ilgi sebebi ile kampanyayı durdurduk dedi.
  • iPhone da olduğu gibi Android içinde otomatik sallama uygulaması mevcut mu ?
  • polyo kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine aktif deneyemeyenlere duyurulur

• migrosa giderken vereceğim yol parasına giderim marketten küçük tavuk but yada pirzola alırım. birde knorun torbalı sosundan alırım atarım fırına yerim 2 öğün.
  • Uygulamada giriş yapılamıyor sürekli soyad girin diye hata veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana %40 verdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zamana kadar alabiliyoruz arkadaşlar?
  • % 150 verdi

• Alan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

arkadaşlar almayacaklar olanları alabilirim %60 ve sonrası için.
    Bu sallamanın taktiği varmı acep. çok hızlımı sallamak lazım yoksa yavaş yavaş mı sallamak lazım.
    Bende şöyle düşünce oldu çok hızlı salladınmı bu indirim delisi buna az yüzde verelim , yavaş yavaş sallıyana
    bu fırsatçı değil buna yüksek yüzden verelim gibi sistemin bir ****liği varmıdır.Buarada banada 60 düştü.

Sallamanin siddetiyle ilgisi yok hocam telefonun ivme sensorleri aktif oldugu anda rastgele bir oran belirliyor.

• Arkadaşlar bu balık ürünü 200 gr'ı 12.90 tl idi,bilen varmı acaba %60 indirimle 5.20 tl'ye gelir alınır mı yoksa yine de pahalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 29 Ekim 2015; 14:27:52 >
  • Hesapta görünen %100 indirim kaybolmus bugun.Kampanya sona erdi yazıyor salla kazan da.İptal mi oldu simdi indirim dün çıkamadım bugun alacaktım

• aldim yedim, tadi guzel ama 200 gr icin pahali bir urun, para verip almam yani

• yoğun ilgi sebebiyle kampanya sona ermiştir
  • Arkadaşlar bugün yolumun üstündeki 4 Migros'a da sordum. Bu ürün hiçbirinde yoktu. Bir tanesinde (3M)) görevli 1 haftadır hiç gelmediğini söyledi. 2M ve Jet olanlarda hiç haberleri bile yoktu üründen. İlk defa %60 gibi indirim tutturdum da alayım dedim. Çok tatsız geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Arkadaşlar bugün yolumun üstündeki 4 Migros'a da sordum. Bu ürün hiçbirinde yoktu. Bir tanesinde (3M)) görevli 1 haftadır hiç gelmediğini söyledi. 2M ve Jet olanlarda hiç haberleri bile yoktu üründen. İlk defa %60 gibi indirim tutturdum da alayım dedim. Çok tatsız geldi.

Aynen bu hafta istanbuldan Eskişehir'e geldim kac mağazaya baktım yok ürün.Bosa gidecek sanırım ilk defa %100 geldi diye sevindim ama alamayacağım gibi.Kart olmadan baska bir arkadas alabilir mi baska sehirden

• quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Arkadaşlar bugün yolumun üstündeki 4 Migros'a da sordum. Bu ürün hiçbirinde yoktu. Bir tanesinde (3M)) görevli 1 haftadır hiç gelmediğini söyledi. 2M ve Jet olanlarda hiç haberleri bile yoktu üründen. İlk defa %60 gibi indirim tutturdum da alayım dedim. Çok tatsız geldi.

Her magazada bulunan bir urun degil olanlara da surekli gelmiyor. Salla kazan icin yanlis bir tercih olmus bence.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.