Şimdi Ara

migros salla kazan DARDANEL LEVREK ŞINITZEL 200 GR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Besmelesiz kesilen o tavuklardan yemiyorsundur umarim.

Balıkla tavuğun ne alakası var.yanlış yere geldin galiba

• Alinti yapacaktim olmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

%100 geldi, Dün 5M Migrosa gittim almaya, tam ürünü aldım raftan döndüm arkamı kasaya gidecektim hemen ürünün üst rafında domuz ürünleri gözüme ilişti, midem bulandı bırakıp çıktım..

Besmelesiz kesilen tavuklardan yemiyorsundur umarim !!!

• Arkadaşlar bu sallakazan nasıl kullanılıyor?

Ben alışveriş yaptım. %60 indirim vardı fakat fiyat düşmedi. Fişin en sonunda toplam indirim tutarı 7 küsür yazıyor. MH'yi aradım illa diyorlar ki bu indirim mezgit için yapılan indirim en sonda topluca gösterilmiş diyor. Sallakazanın puan mı indirim olarak mı kullanıldığı konusunda net bilgisi olan açıklayabilir mi? Eğer indirim olarak yansıyorsa gerçek fiyat olan 12.90 yerine indirimli hali mi yazıyordu fişte?
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    insanın yemediği ambalajdaki bişeyden nasıl midesi bulanır ki, ne yaptıysa zavallı domuzcuklar bunlara :))))
    dünya uygun fiyatlı lezzetli protein kaynağı olarak domuz kullanırken bizim toplum bu protein kaynağından mahrum, bu yuzden içine bi suru katkılar katılmış ucuz mamul urunler yaygın
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

%80 ler yüklenmedi

Hocam benimde %80 indirim kazanmıştım müşteri hizmetleri siz buna katılmamışsınız diyor. Bende dedim uygulamayı yaptıktan sonra %80 indirim kartınıza 2 gün içinde yüklenecektir dedi derim. Cevap veremedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlgr23

quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

%80 ler yüklenmedi

Hocam benimde %80 indirim kazanmıştım müşteri hizmetleri siz buna katılmamışsınız diyor. Bende dedim uygulamayı yaptıktan sonra %80 indirim kartınıza 2 gün içinde yüklenecektir dedi derim. Cevap veremedi.

Aynı durum bendede var ilk günden katılmıştım ve %80 çıkmıştı. Yuklenmedi kartıma. Ürünü buradaki migrosta bulabileceğimi düşünmüyorum zaten ama hoş değil bu şekilde sistem hataları...

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşlar bu sallakazan nasıl kullanılıyor?

Ben alışveriş yaptım. %60 indirim vardı fakat fiyat düşmedi. Fişin en sonunda toplam indirim tutarı 7 küsür yazıyor. MH'yi aradım illa diyorlar ki bu indirim mezgit için yapılan indirim en sonda topluca gösterilmiş diyor. Sallakazanın puan mı indirim olarak mı kullanıldığı konusunda net bilgisi olan açıklayabilir mi? Eğer indirim olarak yansıyorsa gerçek fiyat olan 12.90 yerine indirimli hali mi yazıyordu fişte?

Fişte önce normal fiyatı yazar . Sonra en altta kasa kapandığı zaman indirim diye yazı çıkar ve -şeklinde tutar yazar ve düşür. Dün ben 3 tane aldım.hepsinde .Böyle oldu ama ben sadece mezgir ile bil kazandaki detanı aldım. Hatta jet kasada kendim hallettim işleri.
    Not: şu jet kasalardaki okutulan ürünü illa poşete koydurması ve koymayınca diğer ürüne geçirmemesine fitil oluyorum ya. Ne gıcık bir sistem. Mezgit ile detanı aynı poşete koymamak için ne uğraştımya en son olmadı detanı 2.3 poşete koyup sonra aynı poşete koydum.

• 20 kazandim. Urun ankarada yok. Diger yaptigim alisverise ekletebilirmiyim?

• Almayacak olan arkadaşlar boşa gitmesin. Ben alırım ufaklıklar çok seviyor. Kartınızdaki money vs kesinlikle dokunmam.

• %20 geldi şanssızlık

• 2 tane %40 var bende

• fenolog kullanıcısına yanıt
    Kardeşim istediğini yersin istemediğini yemezsin. Kimse senin parana muhtaç değil. Bizede anlatmak zorunda değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lucas Kane-

Kardeşim istediğini yersin istemediğini yemezsin. Kimse senin parana muhtaç değil. Bizede anlatmak zorunda değilsin.

Yanlis yazdin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: -Lucas Kane-

Yanlis yazdin galiba

• %80 islenmedi mh katılmamışsiniz diyor. Kayıt oluşturdum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    Aynen şu domuz eti mevzusu için yazacaktım

• %20
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucre

2 tane %40 var bende

Kullanmayacaksanız ben alabilirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.