Şimdi Ara

Migros Sanal Market 75/15 alışveris kodu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
16
Favori
12.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: ilyasizmir

5 kişi sormuş 1 kişide çıkıp kod nereye giriliyor açıklamamış....pc den giriyorum bulamadım.

1- uygulama üzerinden olmuyor
    2- telden giriyorsanız masa üstü sitesi iste diyip normal siteden gireceksiniz
    3- siteden girince ödeme sayfasında çek kullan diye çıkıyor, boş kutucuk var altında. Oraya yazacaksınız.

Ödeme birkaç aşama oluyor son aşamada giriliyor.

hocam bu durumda money bebe indirimide kullanılabilirmi
    özel uygulama kullanılıyor diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Hocam bende arkadaşa onu sordum. Cevabı verdi. Biraz üste bakın göreceksiniz. Sanırım kampanyalar kısmında mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: ilyasizmir

5 kişi sormuş 1 kişide çıkıp kod nereye giriliyor açıklamamış....pc den giriyorum bulamadım.

1- uygulama üzerinden olmuyor
    2- telden giriyorsanız masa üstü sitesi iste diyip normal siteden gireceksiniz
    3- siteden girince ödeme sayfasında çek kullan diye çıkıyor, boş kutucuk var altında. Oraya yazacaksınız.

Ödeme birkaç aşama oluyor son aşamada giriliyor.

hocam bu durumda money bebe indirimide kullanılabilirmi
    özel uygulama kullanılıyor diye biliyorum

Uygulamaları karıştırmayın sakın, bir sanalmarket var bir de migros mağazam uygulaması.
    Bebemoney indirimini migros magazam dan yüklemeniz gerekir. Ondan sonra istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
    En kolayı bilgisayar üzerinden kullanmak tabii.
    Bilgisayar yoksa sanalmarket uygulamasından sepeti doldurup internet ten devam etmek. Tabi masaüstü sitesini iste diyerek.

• Migros club card puanını bir türlü sanal marketten kullanamıyorum. Şubeden teslimle alacağım var mı bir yolu sanalda kullanmanın

• sipariş hediyesi olarak 2 adet yumuşatıcı ve 1 adet kokulu tuvalet kağıdı alan bir tek benmiyim

• bebemoney i internetten tanimlama konusunda sikinti yasayanlar direk musteri hizmetlerini arasin. Onlar ekleyebiliyor ben oyle yaptim.

• Arkadaşlar mağazadan alımda komisyon var mı acaba ?
    Bir de bebek ürünleri hariç 75/15 dışında kombine edebileceğim ne var?

• Ben aldım 5m migrostan artı bir ücret yok

• az önce sanal marketten alışveriş yaptım 15 tl çek düştü hala düşüyor arkadaşlar bilgilerinize merak ettiğim birde maximum kart ile aldım acaba bu maximumum haftasonu 100 üzerine 10 tl maxipuan ile birleşirmi göreceğiz bu arada önce Migros mağazamı indiriyorsunuz indirimleri ordan tanımlıyorsunuz yukarda bir arkadaş anlatmış teşekkür arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyland62

az önce sanal marketten alışveriş yaptım 15 tl çek düştü hala düşüyor arkadaşlar bilgilerinize merak ettiğim birde maximum kart ile aldım acaba bu maximumum haftasonu 100 üzerine 10 tl maxipuan ile birleşirmi göreceğiz bu arada önce Migros mağazamı indiriyorsunuz indirimleri ordan tanımlıyorsunuz yukarda bir arkadaş anlatmış teşekkür arkadaşa

Market olmaz

• Haber veren arkadaşa teşekkürler

• 4 adet yudum ayçiçek yağı 5 litre aldım.1 tl money puan vardı.Onu da kullandım.Toplam 76,90 tl tuttu.Ancak online ödemede sıkıntı oluyor.3D ödeme
    istiyor.Sanal kart ile alıyorum.Tamam diyorum sayfa açılmıyor.Kapıda kredi kartı ile ödeme seçtim.Bu seferde 1 tl money puanı yedi.77.90 tl sipariş
    tuttu diye mesaj geldi.İptal edip bir daha aldım.Bizim 1 tl uçtu arada
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. İyi bir alışveriş oldu.

Hatta devam ediyorsa bir kere daha yapmak isterim ama aynı hesapla olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Haber veren arkadaşa teşekkürler. İyi bir alışveriş oldu.

Hatta devam ediyorsa bir kere daha yapmak isterim ama aynı hesapla olur mu acaba?

oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Haber veren arkadaşa teşekkürler. İyi bir alışveriş oldu.

oluyor hocam

Kullanmak istediğiniz indirim çekinin kullanım süresi dolmuş veya daha önce kullanılmıştır.
    :(
  • 26 nisana girdik heralde artık çek kullanılamıyordur?
  • Çek kullanılmıyor mu artık 26 nisan deniliyor diye bugüne bıraktık ama bitmiş sanırım

• Rechargeable R kullanıcısına yanıt
    25.nisan dı son kullanma tarihi.

• Bugün dip indirimi hangi üründe var arkadaşlar?
  • Güncel Çek: MGRS15
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.