Şimdi Ara

MİGROS SANAL MARKETTE ŞOK FİYAT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
10.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 paket verdiler :D

zorlana aldık be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Hangi semtten vermiştiniz peki?

Cebeci
  • Çok garip, konuyu görür görmez denediğimde Ankamall 5M'de fiyat yüksek çıkmıştı o yüzden alamamıştım.

Cebeci de oraya bağlı diye biliyorum, neyse sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 30 Temmuz 2011; 11:50:31 >
  • quote:

Çok garip, konuyu görür görmez denediğimde Ankamall 5M'de fiyat yüksek çıkmıştı o yüzden alamamıştım.

Cebeci de oraya bağlı diye biliyorum, neyse sağlık olsun.

Bende cebeci hariç nerdeyse birsürü mağaza denedim. Hepsi 11.45. Kısmet değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbilginer

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: mbilginer

bana da telefonda en fazla 2 adet verebiliriz filan dediler ama "akşam geleyim, derdinizi o zaman anlatırsınız" dedim.
    sanal market elemanı da benden yana tavır sergileyince sorun olmadı.
    tekrar arayıp siparişleriniz hazır, gelip alabilirsiniz dediler.
    akşamüstü 5 adet şekerimi starcity den teslim aldım.

yarın arayıp yöneticiyim diye konuşan kişiyle bi konuşmak lazım o zaman...

bu arada 6.45'ten aldınız dimi hocam ?

evet indirimli fiyattan aldım.
    sen yakınsın diye biliyorum. telefonla aramak yerine vaktin varsa startcitye gitmeni tavsiye ederim.

sende durum farklıymış :)

ödemesini yaptı iptal ettiremedik dediler, ben de kapıda ödeme değil de kartla alsam gönderecektiniz yani dedim :) emir var vs vs dedi kangurumla görüşün onaylarlarsa gönderebiliriz vs dedi de du bakalım :)

sipariş no'sunu paylaşabilecek biri varsa kanguruma onu söyleyip siparişi yeniden aktif ettirebilirim belki

• quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: desci

cok alemsiniz arkadaslar. sekerin firsatini mi takip ediyorsunuz. gecen de cekirdek firsatini takip edip 1.5 liralik cekirdegi 1 liraya alma firsati vardi. valla helal olsun.

lolipop değil ki bu, çay şekeri.

sanırım yanlış okudunuz ya da tasarruf yapmaya çalışanları aşağılıyorsunuz?

asla asagilamiyorum da tek tek herseyin firsatini takip etmek de zor is yani. telefon alirken, televizyon alirken arastirilir da her urunun pesinden ayri ayri kosabilmek de zahmetli is.
  • az önce benimde siparişlerim geldi. 5 x 5 almıştım. yni hediyelerle beraber 30 kg şeker geldi :D kapıda ödeme yaptım 33.50TL ödedim. çok karlı bir alışveriş oldu. haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum. bu arada adana çukurovada oturuyorum. optiumum 5m migros tan geldi ürünler
  • quote:

quote:

quote:

cok alemsiniz arkadaslar. sekerin firsatini mi takip ediyorsunuz. gecen de cekirdek firsatini takip edip 1.5 liralik cekirdegi 1 liraya alma firsati vardi. valla helal olsun.

asla asagilamiyorum da tek tek herseyin firsatini takip etmek de zor is yani. telefon alirken, televizyon alirken arastirilir da her urunun pesinden ayri ayri kosabilmek de zahmetli is.

forumun bu kısmı sayesinde hiç te zahmetli değil :) İhtiyaç olsun olmasın, kişiye gerekli gereksiz her türlü fırsat paylaşılıyor burda, saatte bir girip bu bölüme bakmakla çok karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz

• 5 kişiye mesaj attım sakıncası yoksa sipariş no'nu paylaşabilir misin diye, sağolsun sadece 1 arkadaş geri dönüş yaptı o da kendince haklı sebepten veremeyeceğini belirtti, diğer arkadaşlar okumuşlar ama hayır veremem ya da evet veririm şeklinde bir cevap vermeye tenezzül etmemişler.

sağ olun var olun...
  • Money card indirimini nasıl nerden yapabiliyoruz ben uyelık ayar kısmından money card numaramı ekledım ama fıyatta ındırım olmuyor odeme ekranına gıdınce ne yapmak gerek
  • hıyar herifler

5 adet kredi kartından sipariş vermiş tim sabah aradılar iptal ettiler
  • quote:

quote:

quote:

alışınca çok kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

5 kişiye mesaj attım sakıncası yoksa sipariş no'nu paylaşabilir misin diye, sağolsun sadece 1 arkadaş geri dönüş yaptı o da kendince haklı sebepten veremeyeceğini belirtti, diğer arkadaşlar okumuşlar ama hayır veremem ya da evet veririm şeklinde bir cevap vermeye tenezzül etmemişler.

sağ olun var olun...

gönderdim
  • 5 adet kangurumdan sipariş geçmiştim kredi kartı ile ödemiştim hıyar herifler sabah aradı neymiş efendim 5 paket çıkış yapamıyorlarmış iptal ediyoruz dedi sabah sabah sinirlerim bozuldu bişey demedim bende bunlar bunu hep yapıyo....
  • Şuan fiyat 11.45 bende indirimli görünen var mı büyükçekmece'deyim :S
  • şeker stoğu yapanlar şekeri fazla kaçırmayın herkesin ramazanı-şerife hayırlı olsun
  • istanbula yolunuz düşerse 1 paket virelim dedi telefonda

yok aga işim olmaz orada dedim antalya meltem migrosada uğramadım o sıcakta
    nassolsa vermeyecekler iptali belki peşinen kabullendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

istanbula yolunuz düşerse 1 paket virelim dedi telefonda

yok aga işim olmaz orada dedim antalya meltem migrosada uğramadım o sıcakta
    nassolsa vermeyecekler iptali belki peşinen kabullendim

bu nası 2 yüzlülük çözemedim ben, bana 6.45 e veremiyoruz zaten fiyatı 1145 dediler... telefondaki kişi de bayan olunca çok ta bağırıp çağırmak istemedim ama resmen kek yerine konmuşuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Sanal market bizim bu tarafa çalışmıyor.

Fiyat çok iyi.Belki yanlışlık olabilirmi bilmiyorum.

sanal marketin nerelere hizmet verdiğini nereden öğrenebilirim?

http://www.migroskurumsal.com/Magazalarimiz.aspx?IcerikID=46

Sağ alttaki sanal market logosuna tıklayınca geçerli şehirler gözüküyor.

Orada Balıkesir'de var gözüküyor ama üye girişi yaptığımızda teslimat yerleri içinde Balıkesir yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir şok fiyatta benden olsun;

binbirçiçek çiçek balı 850gr + 460gr: 11,93TL
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.