Migros Sanalmarket 6'lı Selpak Kağıt Havlu 10.90

-
-
A101 de 10 TL üzeri alışverişe sürekli bu fiyat. Yanıyor kelimesi fazla kaçmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 li solo t. Kağıdı da 6.95
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam solonun tuvalet kağıdı beş para etmez hiç bulaşmayın. onun yerine a101'de 10 tl üzeri alışverişe 8li papia var 10 liraya, ondan alın. en azından solo gibi mabadınızda parçalanmıyor papia
-
Başlık sahibi Selpak paylaşıp Solo deyince herkes dombra. Selpak 6'lı 10,90 arkadaşlar.
Tanesinin 1,50'ye düştüğü durumlar oluyor. Bence de sıcak değil. Ama paylaşan arkadaşa teşekkürler.
-
ben selpak için olanı paylaştım solo'yu altta başkası yazmış
-
Kaç tane aldıysam defolu çıktı. İkinci kalite kağıtları iteliyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: ruşenamcanınoğlusedathocam solonun tuvalet kağıdı beş para etmez hiç bulaşmayın. onun yerine a101'de 10 tl üzeri alışverişe 8li papia var 10 liraya, ondan alın. en azından solo gibi mabadınızda parçalanmıyor papia
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: self.uskucben selpak için olanı paylaştım solo'yu altta başkası yazmış
Mesajı değiştirmişsin. İlkinde Solo yazmıştın dostum.
-
O dalgınlığıma gelmiş ama görsel ve başlık selpak'a ait
En Beğenilen Yanıtlar

hocam solonun tuvalet kağıdı beş para etmez hiç bulaşmayın. onun yerine a101'de 10 tl üzeri alışverişe 8li papia var 10 liraya, ondan alın. en azından solo gibi mabadınızda parçalanmıyor papia |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X