< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros Sucuk İndirimleri - 14 Nisan - (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
işe bak pahalılıktan, %50 indirimle bile sucuk alamıyoruz.
-
kampanyaya katıldınız mı?
işlem 500₺ üzeri mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros işlemlerinde faturadan sonra oluyor. Sepetteki kadar tutar için vize alınıyor ama nihai tutar son aşamada ortaya çıkıyor.
-
Evet katıldım 600 tl lik alışveriş yaptım. Kişiye özel 600 tl üzeri 50 tl garantipay'de vardı ona da katılmıştım ama sanırım provizyondan dolayı arkadaşın dediği gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sepeti niye 700₺ tamamlamadın?
600/100 kod var macroda
HEDIYE100 kod.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 14 Nisan 2023; 15:30:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamladım hocam 700 den 600 e düştü ama keşke fazla alsaydım. Sınırda oldu iptal edip tekrar mı alsam kararsız kaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
HEDIYE100 sanalmarkette gecerli degil mı
-
Gece 2 de sipariş verdim akşama almalı. 2kg apikoglu iptal edilmiş.Kafayi yicem bari 1kg gonderseydiler. Erşan,namet,Torku,Polonez kalmış. Hangisini almalıyım sizce?
kesinlikle katılmıyorum, şahin 2 numara olsaydı cumhuriyet ve apikoğlu gibi yok satmazdı. hemen hemen her migrosda şahin kolaylıkla bulunabiliyor. Ayrıca tabii ki damak tadı meselesi sucuk olayı. Geçen indirimde sarı etiket apikoğlu aldım ama cumhuriyet parmak bence daha lezzetli. ilk iki sırayı cumhuriyet ve apikoğlu alır gerisi damak tadına kalmış.
-
Bütün alışverişler nasıl 500 TL aldınız hediyem kart falan mi alıyorsunuz.
Saydıklarının arasında en iyisi polonez
-
Çoğu Migros'ta kalmamış/gelmemiş. Bir tanesinde buldum, 3 kangal Apikoğlu vardı hepsini aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Macro online de geçerli.
-
Sucuk az kaldığı için sipariş 600 tl'nin altına düşmüş ne yazık ki ama yinede çok hesaplı oldu hocam teşekkürler.
470 tl'ye 2,70 kg Apikoğlu alındı MacroCenter'dan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye100 kod olarak çalışmadı bende.online da geçerli değil mi
17:00 a kadardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X