Şimdi Ara

Migros Sucuk İndirimleri - 14 Nisan - (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
10.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• siriusblack2051 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tek günlüktü, 14üne özel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler dün 6 kilo kaptım, migros sanalmarkette yoktu fakat migros uygulamasındaki macroonline bölümünde buldum. Yazıldı mı bilmiyorum ama macroonline bölümünüde kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 15 Nisan 2023; 14:17:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu indirim kadar olmasada buna yakın 1 hafta öncede vardı cumadan cumaya kısmında 1 gün önce sucuk aldım 400 liraya yakın tuttu. istemediğim markalar indirimdeydi.ertesi gün istediğim başyazıcı sucuk indirime girdi hemde daha fazla indirimdeydi.1 gün ile kaçırdık fırsatı.şimdi bunuda kaçırdım malesef.

• Migros Sucuk İndirimleri - 14 Nisan - Migros Sucuk İndirimleri - 14 Nisan -
    4.5 kg Apikoğlu klasik sucuk kaptım hala şaşkınım

• 26yelken26 2 kullanıcısına yanıt

Hocam tadı nasıl? Ben de alacaktım fakat internette eski tadı yok gibisinden çok fazla yorum gördükten sonra vazgeçtim.

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz denemek nasip olmadı normalde hep Cumhuriyet alırdım bu sefer denk gelince merak edip Apikoğlu aldım. Cumhuriyette eski tat yok bence geçen pişirirken yağın içinde yüzüyordu sucuklar.

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt

Bunu çok yapıyorlar defalarca arayıp söyledim ilgilenmiyorlar. Gramaj farkları fiyat değişimi yüzünden birçok kampanyanın içine .... puanları hiç ettiler. Umurlarında da olmuyor tavırları bize ne gibisinden.

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bugün yine aynısını yaptılar. Yine destek kaydı maydı oluşturdular da hiiiç. Notlara artık aptal mısınız birader şu fiyatın altına düşerse hiç getirmeyin siparişi filan yazmak sanırım artık.

Bunu hesap ederek bazen fiyatın üzerinde bir şeyler ekliyorum ya da gramajlı ürünleri almamaya calısıyorum sepet içine. Onları ayrıca alıyorum.

Bu konuya gerçekten bir çare bulmaları gerek. Aslında banka tarafında da çakallık var işin içinde.

Bana da yaptılar gene.700 gr göndermişler,45 liraya 500 gr çay almış oldum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.