Şimdi Ara

Migros'ta Gilette MACH3 8'li 23,94 (Buca-İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Buca mağazasından aldım. Rafta yoktu. Görevliden istedim 3 paket getirdi hemen. 1 paket aldım ben. Rafta yoksa görevliden isteyin.
    Diğer şubelerde geçerlimidir bilmiyorum.

• 8 liyi 19.90 almıştık Ankarada yazın,Ankarada yine ucuz bir fiyata satan yer yokmu acaba?
  • Bende 3 lira indirim çekiyle 21'e aldım : ) Normal fiyatı 38 civarı olması lazım. Çok güzel fiyat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaN®

İzmir Buca mağazasından aldım. Rafta yoktu. Görevliden istedim 3 paket getirdi hemen. 1 paket aldım ben. Rafta yoksa görevliden isteyin.

indirim hangi brşürde yer alıyor? rafta migros club indirimi ibaresi varmıydı yoksa boş beyaz kağıda fiyat mı yazılıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

İzmir Buca mağazasından aldım. Rafta yoktu. Görevliden istedim 3 paket getirdi hemen. 1 paket aldım ben. Rafta yoksa görevliden isteyin.

indirim hangi brşürde yer alıyor? rafta migros club indirimi ibaresi varmıydı yoksa boş beyaz kağıda fiyat mı yazılıydı?

Ben yılbaşı sepetlerinden almak için gitmiştim. Denk geldi broşürde görmedim yani. Üzerinde indirim yazan bi migros club ibaresi vardı evet.

• valla süper fiyat istanbul migroslarda varmıki
  • şu fusionlarda bi kampanya olsun dişimi kırıcam ne bu ya mah 3 hep....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dia marketlerde 4'lüsünün raf fiyatı 17 TL. broşürlerde 5 TL'lik indirim çeki var.
    Mach3'ün 4'lüsü 12 TL' ye geliyor.
  • Demin Migros Genel Müdürlük' tede aynı fiyattan rafta dolu dolu gördüm ama ilgimi çekmedi, DiaSa' nın kampanyasından sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

şu fusionlarda bi kampanya olsun dişimi kırıcam ne bu ya mah 3 hep....

fusion iyi değilki,tıkanma yapıyor kıllar,ama mach 3 te tıkanma falan olmuyor

fusionun farkı, bir bıçak fazla mach3 ten, başka farkı varmı?
  • quote:

Bende 3 lira indirim çekiyle 21'e aldım : ) Normal fiyatı 38 civarı olması lazım. Çok güzel fiyat bence.

yaa yaa yok 50 lira!
    geçen gün indirimleri görüp daldım migrosa, topladım. 1 liraya powerade almak çok güzeldi.
    bunu da aldım 23 lira falandı

dün akmerkez macrocenter'da gezerken Mach 3 8li bıçağın fiyatı tam olarak 28 TL idi. indirimsiz, normal fiyatı. migros da azmak çakalı olmuş artık. etiketinde 38 yazıyordu sanırım indirimsiz fiyatı. %40 mı ne indirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

şu fusionlarda bi kampanya olsun dişimi kırıcam ne bu ya mah 3 hep....

fusion iyi değilki,tıkanma yapıyor kıllar,ama mach 3 te tıkanma falan olmuyor

fusionun farkı, bir bıçak fazla mach3 ten, başka farkı varmı?

Ben hem Mach 3 hem Fusion kullanıyorum ve zımpara gibi sakallarım var. Mach 3 ün bıçakları tıkanıyor ama Fusion' da kesinlikle tıkanma olmuyor.
    Ama Fusion sakallarımı daha da sertleştiriyor. Mach 3 daha iyi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

Bende 3 lira indirim çekiyle 21'e aldım : ) Normal fiyatı 38 civarı olması lazım. Çok güzel fiyat bence.

yaa yaa yok 50 lira!
    geçen gün indirimleri görüp daldım migrosa, topladım. 1 liraya powerade almak çok güzeldi.
    bunu da aldım 23 lira falandı

dün akmerkez macrocenter'da gezerken Mach 3 8li bıçağın fiyatı tam olarak 28 TL idi. indirimsiz, normal fiyatı. migros da azmak çakalı olmuş artık. etiketinde 38 yazıyordu sanırım indirimsiz fiyatı. %40 mı ne indirim.

Neden şaşırdın ki? 35-40 lira arasıdır bunu fiyatı. Firma inidirim yapmış bunlarda yanıstmışlar işte. Biri indirim yazar diğeri yazmaz. 28'e alamazsın normal de.

• indirim yok macrocenter'da, kendi fiyatı da 28TL. bahsettiğim şey de o zaten.

macrocenter da migros'un marketi. vatan usulü önce bindirim sonra indirim yapmaya başladı migros da artık.

ayrıca Gliss şampuanı da 8 liradan 5liraya indirmişlerdi, aynı şekilde Gliss şampuanlar 5 liraydı macrocenter'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.