Şimdi Ara

Migros'ta İsviçre'den ithal Nestle Çikolata [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros'a Isviçre'den ithal çikolata gelmiş. Aldım ve muhteşemdi. Gerçek çikolata işte bu. Normalde 40 gramlık kare çikolatanın hepsini yerim ve yetmez. Bu 100g, 3'te 1'i bile fazla geldi.
     Migros'ta İsviçre'den ithal Nestle Çikolata [SS'li] Migros'ta İsviçre'den ithal Nestle Çikolata [SS'li] Migros'ta İsviçre'den ithal Nestle Çikolata [SS'li] Migros'ta İsviçre'den ithal Nestle Çikolata [SS'li]
    Paketi açtığımda çikolata kokusu yayıldı.

Fiyatla ilgili çok eleştiri gelmiş ama normalde bildiğimiz 40 g kare çikolataların fiyatı 2-4 arasında. Bu çikolata 100 g. Isviçre'den ithal olduğunu ve İsviçrenin çikolatasının mesur olduğunu unutmamak lazım. Çikolata ağır daha önce de yazdığım gibi diğer çikolataları lop lop götürürsünüz. Ama bu çikolatanın 4te 1i ni yemek gayet yetiyor. Tadının güzelliğinden söz etmeye bile gerek yok. İsviçre ve Nestle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 1 Mart 2015; 18:18:18 >

• Kaç para kanks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hyde

Kaç para kanks

8,95

• Çokomilk alırım daha iyi

• Keşke dün haberim olsaydı Migros tan alırdım

• Şimdi gelirler yine Ülker'in bayat çikolatasını övmeye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içindekilere bir bakabilir misin? bunda da palm yağ,glikoz şurubu var mı? M&M's aldım dayanamadım. onda da vard.
  • Çüş lan o paraya çikolata mı alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Çüş lan o paraya çikolata mı alınır

Hocam mesela ben 1-2 ayda bir gidip çikolata alıp yerim eğer güzelse içinde glikoz şurubu vb yoksa verilir yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pek tercih etmem öyle çikolataları. Genelde eti, nestle veya ülker tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Hocam mesela ben 1-2 ayda bir gidip çikolata alıp yerim eğer güzelse içinde glikoz şurubu vb yoksa verilir yani.

Torkunun çikolatalarında da glikoz şurubu yok diye biliyorum. Gerçekten çok lezzetli. 1.5 tl ye alıyorum yiyorum.
  •  Migros'ta İsviçre'den ithal Nestle Çikolata [SS'li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 1 Mart 2015; 14:38:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Torkunun çikolatalarında da glikoz şurubu yok diye biliyorum. Gerçekten çok lezzetli. 1.5 tl ye alıyorum yiyorum.

İşte bende yiyeceğim zaman torkunun kare çikolatası veya frambuazlı çokofest alıyorum benim anlatmak istediğim 2-3 ayda bir çikolata yiyen adama 8.5 tl bişey yapmaz anlamında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• almanyada nussneaker alpine falan 40 cent.
    buda buyuk ihtimal 40 50 centlik bir cikolata nestle ve migrosun sisirmesi geriside.
    Ayrica cikolata olarak almanyada vayagi yedim ulker onlarin yanina yaklasamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

içindekilere bir bakabilir misin? bunda da palm yağ,glikoz şurubu var mı? M&M's aldım dayanamadım. onda da vard.

Kakao kitlesi, şeker, karamelize kakao parcaciklari [şeker, kahve çekirdekleri], süt yağı, emulgator (ayçiçeği, lentini), doğal vanilya aroma vericisi

• migrosda golden isimli bi çikolata vardı beyaz çikolata + antep fıstığı o da oldukca güzeldi
  • Bütçe aşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

içindekilere bir bakabilir misin? bunda da palm yağ,glikoz şurubu var mı? M&M's aldım dayanamadım. onda da vard.

Kakao kitlesi, şeker, karamelize kakao parcaciklari [şeker, kahve çekirdekleri], süt yağı, emulgator (ayçiçeği, lentini), doğal vanilya aroma vericisi

sağolun deneyeceğim. yalnız fiyatlandırma saçma olmuş içinde bir şey olmayan düz çikolata da aynı fiyat,bademli de
  • buono alın 1 tl bundan daha güzel
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.