Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2kg apikoglu sarı etiket ile işlem tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 5 Şubat 2016; 9:40:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa 5M de Apikoğlu Sarı ve Beyaz, Şahin ve bol miktarda Polonez fermente mevcut, Cumhuriyet kangal yoktu, parmak fermente birkaç adet kalmış onuda ben aldım
    Apikoğlunun sarı etiketi çok övseler de biz sevemedik, Favorimiz Polonez Kasap.
  • teşekkürler cevap için :)
  • Bulunduğum yerde en kaliteli şahin fermente vardı . Benim anlamadığım her yere göndermiyorlar mı ? bu sarı apikoğlu yada polonez kasap ı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Bulunduğum yerde en kaliteli şahin fermente vardı . Benim anlamadığım her yere göndermiyorlar mı ? bu sarı apikoğlu yada polonez kasap ı ?

Gonderseler ne olacak onumdeki kişi 10 kg alarak kimseye bırakmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hucummmmm sahin sucuga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma şeriat sucuğu olayı geldi
  • utkumuz45 kullanıcısına yanıt
    Manisa migros eve getiriyor mu? Birazdan arkadaşım gidip bana da alacak. Yeni üyelik çeklerinden falan bahsediliyor. Bizim böyle bir şey yapma şansımız var mı?

Saydığınız 3 sucuktan hangisini önerirsiniz? Bir kısım apikoğulunu çok överken bir kısım da polonezi övüyor anlamadım gitti. Ben Manisa Turgutludayım.
  • M__R__T kullanıcısına yanıt
    Sanırım davet edene anında yüklenmiyor. Davet edilene sipariş ulaştıktan sonra yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Bizim burda tek migros var. Geçen baktım sucuklara
    Apikoglu beyaz etiketli
    Şahin fermente
    Gurme fermente
    var sadece. Hangisini önerirsiniz?

hocam gurme almayında ne alırsanız alın. geçenlerde gurme sosisin içinden jelatin çıktı. Adamların üretim kalitesi falan yerlerde muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

3 kilo kaptık bizde çekle mekle 92 liraya geldi bide bonus puan varimiş 7,5 tl 85 tl ödedim 3 kg için konuyu açan arkadaş sağolsun sucuklar yarasın afiyet olsun

bonus u her migrosta kullanılabiliyormuyuz.
  • Bursa'da Apikoğlu Antrikot bulan var mı sarı etiketli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sefer almiycam. Sayfasında sucukların içeriklerine baktım koruyucu katkı maddesinden geçilmiyor sucuklar.

Bildiğim kasabın aslan gibi sucuğu da 35 TL ye geliyor, en azından kaç kere yanımda karıldı içinde ne var biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Manisa migros eve getiriyor mu? Birazdan arkadaşım gidip bana da alacak. Yeni üyelik çeklerinden falan bahsediliyor. Bizim böyle bir şey yapma şansımız var mı?

Saydığınız 3 sucuktan hangisini önerirsiniz? Bir kısım apikoğulunu çok överken bir kısım da polonezi övüyor anlamadım gitti. Ben Manisa Turgutludayım.

Manisada Sanalmarket hizmeti yok (nedendir bilinmez), 5M marketten gidip aldım bende.
    Tavsiye olayı ise tamamen zevkler ve renkler meselesi ama şöyle söyleyeyim, bizim evde fazla baharatlı ve tadı baskın ürünler tercih edilmiyor, Yani Kayseri Sucuğu değilde Afyon Sucukları ağız tadımıza daha uygun gibi.
    Geçen yılki kampanyada Sarı etiketli Apikoğlunu hanım ve çocuklar beğenmedi. Beyaz etiketli olanı ise sıradan sucuk tadında zaten.
    En fazla sevilen Polonez kasap ve Polonez özel sucuktu ve bu sefer ikisine ağırlık verdim. Askerliği Afyonda yaptığım için Cumhuriyet almak isterdim ama yoktu maalesef. Diğer ısıl işlemli olan Erşan, Namet, Maret vs. mevcuttu reyonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkumuz45 -- 5 Şubat 2016; 10:02:34 >

• 1 kilo apikoğlu sarı etiket yarımkilo cumhuriyet parmak alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 5 Şubat 2016; 10:03:00 >
  • tmm hocam hallettim direk kapıda ödeyeceğim.
    1 kg apikoğlu fermente
    1.2 kg cumhuriyet fermente aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqualityonce -- 5 Şubat 2016; 10:04:12 >
  • hopdedikks kullanıcısına yanıt
    hocam bunda bide 15 tl indirim var .2.2 kg alıyorsun kilogramı 29.5e felan geliyor
  • Dikmen Migros 'ta çalışanların elinde 2-3 poşet; zulaya atıyorlar. Tüm apikoğlu sucukları onlar almış. Cumhuriyet'in en yaş olanlarını bırakmışlar. Diğerlerinden de az miktar kalmış.

• Kimse fiyat yazmamis. Biri fiyatlari yazabilir mi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.