Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam abinizin money club kart yoksa üye olacakken yani yeni üyelik açılırken rakamlardan oluşan fiziki değil fakat sanal 16 haneli otomatik money club kart oluşacak sizin money kart olmayacak, sucuk konusuna gelirsek deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir fakat polonez kasap sucuğa iyi diyen arkadaşlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 5 Şubat 2016; 1:48:10 >
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    sabah elemanların ilk işi internet müşterilerinin siparişlerini hazırlamak ,önemli olan sabah siparişi görmeleri
  • arkadaşlar ayrıca üyelik linki paylaşmayın yetkililer tarafından ceza alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

sabah elemanların ilk işi internet müşterilerinin siparişlerini hazırlamak ,önemli olan sabah siparişi görmeleri

ya markete gidenler bitirirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referanslı link vermek yasak, ısrarla vermeye devam edin siz.

Bende verdim sanaldan siparişimi, sanalmarket görevlisine zaten ayırtmıştım.

DİPNOT: Eğer hesabınızda birden fazla 15'lik çek varsa, her 75 TL de ek yapa yapa kullanabilirsiniz.
    Harcama hedefimide doldurmuş oldum ordanda 32 money ekstra gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 5 Şubat 2016; 2:01:09 >
  • apikoğlunun beyaz etiketli iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Referanslı link vermek yasak, ısrarla vermeye devam edin siz.

Bende verdim sanaldan siparişimi, sanalmarket görevlisine zaten ayırtmıştım.

DİPNOT: Eğer hesabınızda birden fazla 15'lik çek varsa, her 75 TL de ek yapa yapa kullanabilirsiniz.
    Harcama hedefimide doldurmuş oldum ordanda 32 money ekstra gelicek.

yasak oldugunu bilmediğim için, linkli yazılarımı sildim ama alıntıda duruyor. Aslında burada amaç yardımcı olmak çünkü referanslı linkten üye olan puan kazanıyor. diğeri de kazanıyor tabi ama ben ilk defa sanal marketten alış veriş yapıyorum, özel bir indirim olmadıkça tekrar yapmam sanırım.

• oktaysar O kullanıcısına yanıt
    yeni hesap açtım.money card tanımlı değil.money kartı alarak hesaba tanımlatsam 60 liralık sucuk alışverişinden ne kadar money yüklenir karta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqualityonce -- 5 Şubat 2016; 2:11:56 >
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Binbaşı

diye rütbeniz var bir şey demiyorum.
  • Arkadaşlar ben de şimdi alıcam, şu an 75/15 ile alabiliyo muyuz yoksa sonrakine mi geçerli oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

apikoğlunun beyaz etiketli iyi midir?

Genelde tamamı sarı olan için iyi diyorlar ama vakti zamanında ikisinden birini aldım ve beğenmemiştim nedense. Hangisi hatırlayamadım. Bu nedenle polonez kasap sucuğu arttırdım. Apikoğlu antrikotu düşürdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Binbaşı

diye rütbeniz var bir şey demiyorum.

haklısınız 2006'dan beri üyeyim ama hiç dikkatimi çekmedi bu durum.
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    hocam abinize hesap açınca onun için yeni moneykart sistem tarafından oluşturulacak bu durumda sizin money club kartınızı kullanmanız mümkün değil sucuk konusuna gelirsek polonez kasap sucuk denemedim fakat deneyen arkadaşlardan memnun olan arkadaşlar vardı zaten polonez kasap sucuğu alıp deneyen arkadaşlar varsa size yardımcı olabilirler.
  • 3 kilo kaptık bizde çekle mekle 92 liraya geldi bide bonus puan varimiş 7,5 tl 85 tl ödedim 3 kg için konuyu açan arkadaş sağolsun sucuklar yarasın afiyet olsun
  • Bölgeyi seçtim çıktı sucuklar bu benim eve yakın migrosta olan sucuklar bunlar mı demek oluyor? cumhuriyet yok ama apikoğlu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibicibi

yeni hesap açtım.money card tanımlı değil.money kartı alarak hesaba tanımlatsam 60 liralık sucuk alışverişinden ne kadar money yüklenir karta ?

Cok detayli bilmiyorum ama söz konusu puanlar sanal alis veris ile internet uzerinden gecerli, money kart tanimlamak bunu degistirmiyor. Money karta yuklenecegi ozellikle belirtilen kampanyalarda money kart gecerli oluyor. 75 tllik ürün alirsaniz 15 tl indirim oluyor, 2,9 hizmet bedeliyle kilosu 29 civarina geldi benim.

• alırken hopiyi kullan dedim. ancan nette bi kesinti oldu alamadım.kredi kartı felan girmemiştim daha zaten.kapadım sekmeyi.sonra telden baktım hopi 0lanmış.ne yapmak gerek ?
  • hocam hopi müşteri hizmetlerini arayacaksınız ama hopinizin tekrar yüklenmesi biraz zaman alır.
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    Hediye Çek'i kısmına 15 tl hediye çeki yazan kodu girin kullan tuşuna basın

• Arkadaşlar Apikoğlu Antrikot dışında ne önerirsiniz? Polonez Kasap mı Özel Lüks sucuk mu? Nedir alternatifler?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.