Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi marka indirimli şimdi. hangisini alalım ya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hangi marka indirimli şimdi. hangisini alalım ya da

Hepsi fix sabit fiyat...Hepsinden alabilirsin...Kilosu 35 lira olacak herhalde...
  • Evde en son şahin724 den 26,50 den aldığım 1 kg sucuk derin dondurucuda beklemede. Yarın en fazla 2 kg alırım. Fazla almam. Ah be üretimi durdurulmasaydı coşkun kasap sucuk efsane idi ama maalesef adamlar üretmiyorlamış artık. Merkezini bile aradım bu sucuğu bulabilir miyim diye. Hayatımda bu kadar kaliteli sucuk yememiştim.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=24303713&shopCategoryId=30105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 4 Şubat 2016; 23:54:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada şöyle bir fiyatlara baktım da çok da ahım şahım değil gibi. Benim gibi coşkun sevenler için.

http://www.coskunet.com/asp/group/1/Sucuk

• Saat 00.00 sanal markette fiyatlar halen aynı
  • Fiyat düşmemiş görünüyor. Kandırıldık.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/9796529-30105-api%CC%87koglu-klasi%CC%87k-fermente-sucuk-kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 5 Şubat 2016; 0:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Fiyat düşmemiş görünüyor. Kandırıldık.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/9796529-30105-api%CC%87koglu-klasi%CC%87k-fermente-sucuk-kg

Evet gitmeyin sakın ..
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Migros onu da düşünmüş hocam

• Fiyatlar yansıdı hayırlı olsun.

• POLONEZ KASAP VE APİKOĞLU FERMENTEYİ KAPTIM 15 LİRADA ÇEK EKLEDİM. 28-29 LİRAYA GELDİ SUCUKLAR :) AFİYET OLSUN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samur45

POLONEZ KASAP VE APİKOĞLU FERMENTEYİ KAPTIM 15 LİRADA ÇEK EKLEDİM. 28-29 LİRAYA GELDİ SUCUKLAR :) AFİYET OLSUN..

çek nasıl eklediniz?
  • YENİ ÜYE OLANLARA 75 E 15 CEK YÜKLENİYOR. BEN YENİ ÜYEYİM O ŞEKİLDE KULLANDIM :) ESKİ ÜYELER FAYDALANAMAZ :)
  • 3 kilo apikoğlu yeterlidir :D
  • 1 kilo cumhuriyet parmak sucuk ,1 kg apikoglu fermente

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

YENİ ÜYE OLANLARA 75 E 15 CEK YÜKLENİYOR. BEN YENİ ÜYEYİM O ŞEKİLDE KULLANDIM :) ESKİ ÜYELER FAYDALANAMAZ :)

yeni üye oldum öyle bir çek tanımlanmadı, bir şey yapmak gerekiyor mu? yok yere hizmet bedeli vermeyeyim yarın elden alırım çek yoksa ..
  • Benim evin arkasındaki migros semtinde istediğim sucuk yok, 20 dakikalık mesafeyi seçip sipariş verebilir miyim? Yani başka semtten sipariş geçebilir miyim?

• ASLINDA POLONEZ ALMAZDIM AMA BİRKAÇ KİŞİ ÖVMÜŞ YORUMLARDA GERÇEK FERMENTE DİYE. APİKOĞLUNDA KANATLI FALAN MUHABBETİ OLMUŞ. TAMAMINI APİKOĞLU ALACAKTIM 4 TE 1 E DÜŞÜRDÜM. YORUMLAR ÖNEMLİ TABİ BU AÇIDAN.
  • samur45 S kullanıcısına yanıt
    Yeni üye nasıl olacağız?

• quote:

POLONEZ KASAP VE APİKOĞLU FERMENTEYİ KAPTIM 15 LİRADA ÇEK EKLEDİM. 28-29 LİRAYA GELDİ SUCUKLAR :) AFİYET OLSUN..

Hocam manisaya yollanmıyor diye biliyorum sanalmarkette şehir dışındasınız galiba. Uğradınız mı 5M'ye hiç, sarı etiket var mıydı diye soracaktım sabah hücum edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 5 Şubat 2016; 0:48:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.