Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Sucuğun yapılışını öğrenip kendimiz yapsak daha mantıklı gibi sanki :)

Kolay aslında zor bir yanı yok, hem de neyden yapıldığını net olarak bilmiş oluyorsun ve gönül rahatlığıyla yiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Sucuğun yapılışını öğrenip kendimiz yapsak daha mantıklı gibi sanki :)

Kolay aslında zor bir yanı yok, hem de neyden yapıldığını net olarak bilmiş oluyorsun ve gönül rahatlığıyla yiyorsun.

Biraz önce tüm sucuk yapma tariflerini inceledim. Ve gördüm ki Migros'un kampanyası hikaye... Çünkü içine ister dana, ister kuzu ister tavuk at ama kendin göre göre at, baharatın kıvamını kendine göre ayarla.. Toplasan 5 KG sucuk yapmak 1 saati geçmez. Hakikaten bundan sonra sucuk almamak gerek. Hele ki bilinmedik markalardan asla..
  • Bu seferde alalimda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu ülke böyle...Kandırılan kandırılana...En yükseğinden en düşüğüne herkes birbirini kandırıyor...

acınılacak halimize gülüyoruz
  • arkadaşlar kaç tane şubeyi aradım. stoklarımızda yok cevabı alıyorum.. cumhuriyet marka alacaklar boşuna gitmesin...
  • İstanbulda gittigim şubede 5-6 tane cumhuriyet marka kiloluk paket vardı.Parmak şeklinde .Yarına kaldırmazlar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

Apikoglunu ermeniler yapiyormus

Aynen öyle.. O sebeple tadı allamei cihan da olsa asla almam. Irkçı olduğumdan mı hayır, onlar ırkçı olduğu için.. Memleketimin has sucuk firmaları dururken neden ermeniden alıyım. Aynı şekilde mümkün mertebe tüm harcamalarımda bu hassasiyeti göstermeye çalışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Akşamüstü İzmir Balçova 5M Migros'a uğradım. Önce reyona bir göz attım. Polonez Fermente Kasap Sucuk 78 liralık fiyatıyla en pahalısıydı. Birde Apikoğlu sarı etiketli yanlış hatırlamıyorsam 63 liraydı. Reyon görevlisine indirim yarın mı başlıyor diye sorduğumda önce bilmiyorum abi dedi.

Bir elime polonez fermente kasap sucuğu, bir elime Apikoğlu sarı etiketliyi aldım. Hangisi diye sordum. Gerçek fermente polonezdir dedi. Ben sucuktan çok anlamam ama en pahalısı en iyisidir gibi düz bir mantıkla kısmet olursa 2 kg polonez ve forumdaşların favorisi olması sebebiyle 1 kg da apikoğlu alacağım.

Kolay gelsin deyip ayrılacağım sırada reyon görevlisi abi kaçta gelirsin diye sordu. Ben de sabah 9 da burdayım dedim. Ben burdayım abi dedi(Bu sorudan çıkardığım indirim yarın başlıyor) ve rezervasyonuda yaptırmış oldum:)))
  • geçenlerde çağı semt te gurme 300 gr yarım kangal ısıl işlem görmüş sucuk 9.95 ti bugün migrosta indirimli 14.95e gördüm yuh dedim
  • migros kaçta açılıyor acaba bilen arkadaş var mı?
  • Kedi, köpek, at, Eşek ve bilimum çeşitlerinden yapılmış olabilir. Dikkat edin beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Kar

migros kaçta açılıyor acaba bilen arkadaş var mı?

09 - 22.00
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Kar

Çok teşekkür ederim

Rica ederim , Kolay gelsin.

• Bugün bende migrostaydim kampanyanın Cumartesi pazar pazartesi olduğunu söylediler ama bazen 1 gün önce baslatilabiliyormus kampanya.yarın bi bakacam ellerinde gurme polenez namet ve sahin vardı stokların olmadığını siparis verildiğini söylediler inşallah sucuk gelir diye bitirdiler.bende kendilerini saygıyla selamladim

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

sarı etiket yok bizim burda heralde stokta yok diyor

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/236257-30105-api%CC%87koglu-fermente-kangal-sucuk-kg
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=24303705&shopCategoryId=30105

bunların hangisi iyidir

Laura'da stok var

• indirim falan yok boşa geldik.Fazlasını yazsam ban yerim neyse..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    ya kardeş cepgrossta zaten 35 lira. her hafta.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.