Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktaysar

quote:

Orijinalden alıntı: samur45

YENİ ÜYE OLANLARA 75 E 15 CEK YÜKLENİYOR. BEN YENİ ÜYEYİM O ŞEKİLDE KULLANDIM :) ESKİ ÜYELER FAYDALANAMAZ :)

yeni üye oldum öyle bir çek tanımlanmadı, bir şey yapmak gerekiyor mu? yok yere hizmet bedeli vermeyeyim yarın elden alırım çek yoksa ..

Yeni üye ol davet et kazan çıkacak daha sonra o linki kopyaları yeni üyelik ac 75/15 gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Adam

quote:

POLONEZ KASAP VE APİKOĞLU FERMENTEYİ KAPTIM 15 LİRADA ÇEK EKLEDİM. 28-29 LİRAYA GELDİ SUCUKLAR :) AFİYET OLSUN..

Hocam manisaya yollanmıyor diye biliyorum sanalmarkette şehir dışındasınız galiba. Uğradınız mı 5M'ye hiç, sarı etiket var mıydı diye soracaktım sabah hücum edicem

BEN MANİSADA DEĞİLİM SU ANDA. BULUNDUĞUM ŞEHİRDE EVE SERVİS VAR HOCAM.MANİSAYI BİLMİYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 5 Şubat 2016; 0:57:37 >
  • 2 Cumhuriyet
    2 Apikoğlu

1 sene yeter.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

quote:

quote:

YENİ ÜYE OLANLARA 75 E 15 CEK YÜKLENİYOR. BEN YENİ ÜYEYİM O ŞEKİLDE KULLANDIM :) ESKİ ÜYELER FAYDALANAMAZ :)

yeni üye oldum öyle bir çek tanımlanmadı, bir şey yapmak gerekiyor mu? yok yere hizmet bedeli vermeyeyim yarın elden alırım çek yoksa ..

Yeni üye ol davet et kazan çıkacak daha sonra o linki kopyaları yeni üyelik ac 75/15 gelir

hocam sistemi saçma yapmışlar ben artık üyeliğimi açtım, bunun için 2 üyelik gerekiyor. benim önerdiğim hesap açarsa 75/15 kazanıyor. o alış veriş yapınca ben de 75/15 kazanıyorum. Bu durumda birinin alış veriş yapmasını mı bekleyeceğim? çünkü money club kartımla giriş yaptım :((

http://onerkazan.sanalmarket.com.tr/OKTAYS4 bu benim davetiyem, bununla kayıt olan 15 tl ile başlamış oluyor. ben de money clubı kullanmadan alış veriş yapabilir miyim?

Yapabilirsiniz money karta gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sistemi saçma yapmışlar ben artık üyeliğimi açtım, bunun için 2 üyelik gerekiyor. benim önerdiğim hesap açarsa 75/15 kazanıyor. o alış veriş yapınca ben de 75/15 kazanıyorum. Bu durumda birinin alış veriş yapmasını mı bekleyeceğim? çünkü money club kartımla giriş yaptım :((

http://onerkazan.sanalmarket.com.tr/OKTAYS4 bu benim davetiyem, bununla kayıt olan 15 tl ile başlamış oluyor. ben de money clubı kullanmadan alış veriş yapabilir miyim?

Yapabilirsiniz money karta gerek yok

tamam o zaman sorun yok :) teşekkürler. Şansa bak ki sarı apikoğlu bursa nilüferde 16 mağaza olmasına rağmen stoklarda yok..

• Polonez kasap ve az birşey de apikoğlu antrikot sipariş ettim. Gönlüm apikoğlundan yana idi ama polonez son anda baskın çıktı nedense. Umarım pişman olmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Hocam Öner kazandan açılan 15 TL o an kullanılamıyor galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin garibi, bu sucuklar zaten standart 250-350 gr aralığında değil mi? kilo seçtirdiği zaman nasıl ayarlayacaklar bunu? 0.2 seçip polonez kasap alsan koyamazlar çünkü o sucuklar en az 400 gr oluyor.
  • quote:

işin garibi, bu sucuklar zaten standart 250-350 gr aralığında değil mi? kilo seçtirdiği zaman nasıl ayarlayacaklar bunu? 0.2 seçip polonez kasap alsan koyamazlar çünkü o sucuklar en az 400 gr oluyor.

Fiyat + veya - olabilir en son faturada neyse kartttan o çekilir

• Benim olduğum semtte istediğim sucuk yok ama 30 dakikalık bir semtte var, nasıl alabilirim nedir yolu?
  • 3kg apikoglu fermonte 3kg da Cumhuriyet fermonte aldım 212 TL tuttu hediyem kartta 485 TL olmasına rağmen 146 TL kullanmama izin verdi

• Banka kampanyasi neyle birlesir?

• hocam hediyem kart için hediyem kart bakiyenizin sanalmarkette yüzde 70'ini kullanmaya izin veriyor mağazada tamamını kullanabilirsiniz fakat sanal markette böyle bi uygulamaları var.
  • world kartın 6*100 harcamaya 75 tl puan veriyor kampanyanın içinde üye işyeri gıda marketide var bununla birleşir hatta garanti money bonus kartınız varsa farklı günlerde 2*100 tl migros harcamasına 35 tl bonus veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 5 Şubat 2016; 1:25:40 >
  • http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/6431616-30105-sahi̇n-parmak-sucuk-kg

beyler bu fermante değil, dimi? çünkü kangal olanın da fermante yazıyor

edit:http://www.sahin724.com/sucuk/evlik-fermente-parmak-sucuk/19

eğer bu ürünse fermante yazıyor, kafam karıştı. burada kilosu 50 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 5 Şubat 2016; 1:25:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

beyler yeni üye olmak yeterli değil öner kazan diye bir dalga var o şekilde yükleniyor; şu alttan vereceğim linkten üye olursanız 75TL'ye 15TL indirim kuponunuz olur
    http://onerkazan.sanalmarket.com.tr/ERDEMC7

çeki nasıl kullanıyoruz öyle bir bölüm gelmedi, hesabımda çek görünüyor ama..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

beyler yeni üye olmak yeterli değil öner kazan diye bir dalga var o şekilde yükleniyor; şu alttan vereceğim linkten üye olursanız 75TL'ye 15TL indirim kuponunuz olur
    http://onerkazan.sanalmarket.com.tr/ERDEMC7

çeki nasıl kullanıyoruz öyle bir bölüm gelmedi, hesabımda çek görünüyor ama..

hocam işte en son ödeme bölümüne geldiğinde çek kullan diyecek orada görünecek hizmet bedeli falan bindikten sonra en son

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Hocam Öner kazandan açılan 15 TL o an kullanılamıyor galiba?

linkle üye olduysan kullanabiliyorsun hemen, senin linkinle abone olunduysa siperiş bitiminden sonra olabilir onu tam bilmiyorum; linki yollayana da 75e 15 yapsalar keşke ama linki yollayana 100e 15 yapmışlar; anca bu sucuk olayında harcanır 100TL
    ha bu arada mr muscle 5i 1 arada alana maylo süper havlu hediye ondan da alın isterseniz (:
  • Öner kazandan gelen 75 lira alt limiti 100 lira yapmışlar sırf 100 liraya tamamlamak için 1,5 kilo Polenez kasap 1,5 kilo da apikoğlu fermente alarak siparişimi tamamladım.Öneri olarak 10-11 teslimat zamanını seçin stoklar tükenebilir ilerleyen saatlerde alternatiflerle yetinebilirisiniz.
  • Klasik fermente sucuk mu kangal sucuk mu almalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.