Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Sucuk konusu bile popülerlere girmiş adamlar indirimde mezar görse hemen satın alıp içine girer

Konunun başlığı sıcak fırsatlar, 70 tl ye satılan sucuk 35 e iniyor 3 günlüğüne. Bu konuda bu paylaşılmayacak da be paylaşılacak?

İlginizi çekmiyorsa konuya girmezsiniz, yazılanları okumazsınız. Siz Hawai adalarına tatile gidince nereler gezilir gibi konulara girer, oralarda dolaşırsınız. Olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Sucuk konusu bile popülerlere girmiş adamlar indirimde mezar görse hemen satın alıp içine girer

Konunun başlığı sıcak fırsatlar, 70 tl ye satılan sucuk 35 e iniyor 3 günlüğüne. Bu konuda bu paylaşılmayacak da be paylaşılacak?

İlginizi çekmiyorsa konuya girmezsiniz, yazılanları okumazsınız. Siz Hawai adalarına tatile gidince nereler gezilir gibi konulara girer, oralarda dolaşırsınız. Olur biter.

Buradaki insanları aşağılamaya hakkınız yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 6 Şubat 2016; 9:40:43 >
  • makrodada sucuklar 35 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makelonur -- 6 Şubat 2016; 9:41:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Ben çocukken sucuklar tavana asılırdı. Dolaba koyulmazdı. Ama şimdi kesinlikle bozuluyor. Geçen ay kasaptan aldığım sucuğu kasap kağıda sarıp vermişti. Ben de o şekliyle dolaba koydum. Açık olan sucuk bitince onu açayım dedim poşeti bir açtım şok oldum. Sucuk kağıtla bütünleşmiş ve yem yeşil küf olmuş. Nemlenmiş sanırım o yüzden bozulmuş. Bu sucukları bir arkadaşın dediği gibi sadece dolap poşetine koyup o şekilde saklamayı düşünüyorum.

derin dondurucuya koymayacaksanız , normal dolapta muhafaza edecekseniz sucuğu birkaç kat kağıt havluya sarıp o şekilde buzdolabı poşetine koyup dolaba bırakın, havlu nemini alır ve küflenmesini önler , ayrıca her dışı küflenmiş sucuk atılmaz , dış zarı çıkarılınca tadında değişim yoksa bozuk değildir,zar üzerinde nem üremiştir ,tüketebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopherx -- 6 Şubat 2016; 9:46:43 >

• bugün 5 kg daha bekliyorum apikoğlu sarı antrikot umarım gelir gelirse 10 kg stok olacak 2-3 kgde buzlukda kayseri beğendik sucuğumuz var 1 yıl stok tamamlanır beğendikde fenadır Kayserili dostlar bilir şahinin yüzüne bile bakmam kaç kez kayseriden gittiğimde aldım berbat ne baharat var ne lezzet beğendik tek geçerim kayseri işi olursa bide bu acılı evlik sucuk vardır parmak şeklinde başyazıcu onuda kayseride başyazıcı canterdan alırım oda iyidir ama kayseride hacılar köyü vardır orda yapılan ev sucukları doğal onun üzerine dünyada öyle sucuk yoktur onuda demeden geçmeyelim çay vede sucuk benim gurme olduğum konudur çay ile ilgili hatta konum var forumda ordada daha önce görmediğiniz aa buda varmıydı diyeceğiniz çaykurun özel special edition çayları var oraya bakabilirsiniz
  • lafayette1979 L kullanıcısına yanıt
    O zamanda siz gerekli o çok kıymetli vaktinizi sucuk konusuna girip mesaj atmayı

• Apikoğlu etin içine bi cümle tırnaklı kanatlı karıştıran firma değil mi ?

Bizim milletimiz müstehak

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

bugün 5 kg daha bekliyorum apikoğlu sarı antrikot umarım gelir gelirse 10 kg stok olacak 2-3 kgde buzlukda kayseri beğendik sucuğumuz var 1 yıl stok tamamlanır beğendikde fenadır Kayserili dostlar bilir şahinin yüzüne bile bakmam kaç kez kayseriden gittiğimde aldım berbat ne baharat var ne lezzet beğendik tek geçerim kayseri işi olursa bide bu acılı evlik sucuk vardır parmak şeklinde başyazıcu onuda kayseride başyazıcı canterdan alırım oda iyidir ama kayseride hacılar köyü vardır orda yapılan ev sucukları doğal onun üzerine dünyada öyle sucuk yoktur onuda demeden geçmeyelim çay vede sucuk benim gurme olduğum konudur çay ile ilgili hatta konum var forumda ordada daha önce görmediğiniz aa buda varmıydı diyeceğiniz çaykurun özel special edition çayları var oraya bakabilirsiniz

Rahatşızmısın ? Çocukken istediğin şeyleri almadılarmı sana ? Hayır rahatsız değilsen olursun zaten....10 kg sucuk diyor, senede max 1 kg ye hatta onu bile yeme, öyle fena birşey buda, seninki açgözlülüğün artik tepesi olmuş....Alınma, sinirlenme ama boyle göründün buradan...

Sucuk gurmesi ama apikoğlu,begendik sucuk yiyen sucuk gurmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 6 Şubat 2016; 10:09:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bugunde varmı bu kampanya varsa gideyim boşuna gitmeyelim.
  • Hahaha kilolarca sucuk alanlar var.neyin hırsıdır bu arkadaşlar

• Maret geleneksel, erşan, namet, gurme ve polenez marka sucuk var bizim Migros'ta. Erşan marka olan nasıldır? Hangisi alınabilir?

• Ermeniler ve domuz eti üreticileri bu başlığı beğendi

• 1.5 anneme 1.5 kendime Şahin fermente aldım yeterli. zaten kayserideyiz beğendik sucukları ağız tadımıza uyuyor.

• Erşan çok yağlı, genelde hep indirimli tadı güzel değil. Gürme yide beğenmiyorum. Polonezi alabilirsiniz.

• travegostar kullanıcısına yanıt
    Sen beni karıştırdin sanırım ben bimdrn a101 den yemek için sucuk almam

A101 de mesela birçok kez cumhuriyet gordum kg su 25 TL ye geliyordu ama ikinci kalite olduğu için almamistim

Skt 05.2016 hocam cumhuriyet de sizin apikoglu dayerken değişik bir tadı var ekşimsi at eti. Gibi

Senin suallebde benim yediğim kahvaltı yemeğin 4 te birini yememiştir aklında olsun

• Arkadaşlar ablam bebek emziriyor ona göre tavsiye edeceğiniz sucuk hangisidir? Güvenilir ve lezzetli olması çok önemli. Hazır gıda olunca güvenemiyor insan, gerçi artık kasaplara da güven yok napcaz bilmiyorum.

Hangisidir bunların içinden güvenilir? Ben genelde bildiğiniz et alıp ızgara yapılması taraftarıyım ama sucuk ayrı bir lezzetli oluyor tabi.
  • Yav bu apikoğlunun sarı etiketlisitle beyaz etiketlisi arasında dağlar kadar mı fark var? Beyaz etiketlisinden aldım parmak sucuk diye geçen şu kadarını söylüyim BERBAT! 2 kilo almıştım iade ettim o da fermenteydi sözde ama eşim forumla hiç alakadar olmadığı halde (forumda bu konuyla ilgili söylentiler var) bu sucukta tavuk da var gibi dedi. Baharatı orantısız ağza ilk atıldığında suni bir tat var lokmayı yuttuktan sonra yine ağızda saçma bir acılık ve baharat tadı kalıyor. Polonez kasapta almıştık onu denedim o gayet iyi öyle başında bayılmalık değil ama kaliteli bir sucuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar ablam bebek emziriyor ona göre tavsiye edeceğiniz sucuk hangisidir? Güvenilir ve lezzetli olması çok önemli. Hazır gıda olunca güvenemiyor insan, gerçi artık kasaplara da güven yok napcaz bilmiyorum.

Hangisidir bunların içinden güvenilir? Ben genelde bildiğiniz et alıp ızgara yapılması taraftarıyım ama sucuk ayrı bir lezzetli oluyor tabi.

Sucuk yemesin. Et alın, kavurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Ermeniler ve domuz eti üreticileri bu başlığı beğendi

Mesaj sayınla attığın mesajın kaltesi ters orantılı. Farkında mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Zer0

Hahaha kilolarca sucuk alanlar var.neyin hırsıdır bu arkadaşlar

Merhaba.
    Şahin sucuk kiloyu yine 26 TL den satsa yine 4 kilo alırdım.
    Adamlar öyle bir sucuk yapmışki çiğ bile tüketilebiliyor.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.