Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emziren bayanlar bence hazır sucuk yemesin. Al kıymayı sucuk harcını köfte yapın yiyin. Gözünü kapatsa farkı anlamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi fermente sucuğu tavsiye ediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar ablam bebek emziriyor ona göre tavsiye edeceğiniz sucuk hangisidir? Güvenilir ve lezzetli olması çok önemli. Hazır gıda olunca güvenemiyor insan, gerçi artık kasaplara da güven yok napcaz bilmiyorum.

Hangisidir bunların içinden güvenilir? Ben genelde bildiğiniz et alıp ızgara yapılması taraftarıyım ama sucuk ayrı bir lezzetli oluyor tabi.

Bebeğin kaç aylık olduğuyla doğru orantılı sonunun cevabı bazen emzirilen bebeklerin sindirim sorunu olduğu için annelerin sucuk tüketilmesi hiç önerilmiyor. Bazen anneye 6 aydan sonra sadece tadımdık öneriliyor. Bence ablanız doktoruna danışsın. Bu arada Allah hayırlısıyla yeğenini analı babalı büyütsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 6 Şubat 2016; 11:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Ermeniler ve domuz eti üreticileri bu başlığı beğendi

Mesaj sayınla attığın mesajın kaltesi ters orantılı. Farkında mısın?

Anlayabilene o, sen boşver...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatmadiginiz bilmediginiz sucuktan kilo ile almayin. Forumda cok ovulen apikoglu sari etiketten almistim ben gecen gun cok yagli ve salcali geldi bana baharati fazlaydi tadini begenmedim.

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Hakan bu cumhuriyet muadile neymis?
    Nereden siparis veriyorsun???
    Tadi nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar ablam bebek emziriyor ona göre tavsiye edeceğiniz sucuk hangisidir? Güvenilir ve lezzetli olması çok önemli. Hazır gıda olunca güvenemiyor insan, gerçi artık kasaplara da güven yok napcaz bilmiyorum.

Hangisidir bunların içinden güvenilir? Ben genelde bildiğiniz et alıp ızgara yapılması taraftarıyım ama sucuk ayrı bir lezzetli oluyor tabi.

Bebeğin kaç aylık olduğuyla doğru orantılı sonunun cevabı bazen emzirilen bebeklerin sindirim sorunu olduğu için annelerin sucuk tüketilmesi hiç önerilmiyor. Bazen anneye 6 aydan sonra sadece tadımdık öneriliyor. Bence ablanız doktoruna danışsın belki. Bu arada Allah hayırlısıyla yeğenini analı babalı büyütsün.

Hocam bende diyorum ama bazen canları çekiyor işte annelerin göz hakkı almak lazım diyorum. En iyisi kasaptan almak sanırım. Yeğen benim 30 aylık:) Amin inş öyle büyür hocam sizlere de nasip etsin. @ Kekir

Hocam haklısınız zaten hep annem köfte hazırlıyor ona ama işte o reklamlar yok mu o reklamlar:) @Dr.LiXX

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Sen beni karıştırdin sanırım ben bimdrn a101 den yemek için sucuk almam

A101 de mesela birçok kez cumhuriyet gordum kg su 25 TL ye geliyordu ama ikinci kalite olduğu için almamistim

Skt 05.2016 hocam cumhuriyet de sizin apikoglu dayerken değişik bir tadı var ekşimsi at eti. Gibi

Senin suallebde benim yediğim kahvaltı yemeğin 4 te birini yememiştir aklında olsun

O zaman senin ağzın başka çalışıyor olabilir tabi ağız senin ağzın daha şimdi geldim 6 kg daha aldım apik sarı etiketli antrikot buzluğa yerleştirdim 1 kgde cumhuriyet aldım denemek için yeme denince beni geçemezsin de yinede dediğin olsun kayseriye 4 ayda bir sucuk pastırma almaya giderim düzenli gurmeyimdie bu konuda kayserililer iyi bilir beğendiğin dolunay günlerini kollarım 34,90 tl den kaparım 5 kg beğendik acılı parmak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

quote:

bugün 5 kg daha bekliyorum apikoğlu sarı antrikot umarım gelir gelirse 10 kg stok olacak 2-3 kgde buzlukda kayseri beğendik sucuğumuz var 1 yıl stok tamamlanır beğendikde fenadır Kayserili dostlar bilir şahinin yüzüne bile bakmam kaç kez kayseriden gittiğimde aldım berbat ne baharat var ne lezzet beğendik tek geçerim kayseri işi olursa bide bu acılı evlik sucuk vardır parmak şeklinde başyazıcu onuda kayseride başyazıcı canterdan alırım oda iyidir ama kayseride hacılar köyü vardır orda yapılan ev sucukları doğal onun üzerine dünyada öyle sucuk yoktur onuda demeden geçmeyelim çay vede sucuk benim gurme olduğum konudur çay ile ilgili hatta konum var forumda ordada daha önce görmediğiniz aa buda varmıydı diyeceğiniz çaykurun özel special edition çayları var oraya bakabilirsiniz

Rahatşızmısın ? Çocukken istediğin şeyleri almadılarmı sana ? Hayır rahatsız değilsen olursun zaten....10 kg sucuk diyor, senede max 1 kg ye hatta onu bile yeme, öyle fena birşey buda, seninki açgözlülüğün artik tepesi olmuş....Alınma, sinirlenme ama boyle göründün buradan...

Sucuk gurmesi ama apikoğlu,begendik sucuk yiyen sucuk gurmesi

Adresini ver sanada benim sucukdan göndereyim belli yememişsin tadını gör en azından

Ailecek yedigin sucuk mu

Merak eden sensin beni boşver sana göndereyim ben yurtiçi kargo ile keyif bizim seni bak heyecan sarmış yazmışsın ondan yok yok göndereyim sana benim sucukdan acılı acılı yersin...

• Diyorum ya sucuk üzerine tez yazdım . senin ağzın başka çalışıyor ne demek konuşurken daha seviyeli ol samimiyetin olmayan kişiler ile.

• İzmit migrostan biraz önce aldım fiyat çok iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün 5 kg daha bekliyorum apikoğlu sarı antrikot umarım gelir gelirse 10 kg stok olacak 2-3 kgde buzlukda kayseri beğendik sucuğumuz var 1 yıl stok tamamlanır beğendikde fenadır Kayserili dostlar bilir şahinin yüzüne bile bakmam kaç kez kayseriden gittiğimde aldım berbat ne baharat var ne lezzet beğendik tek geçerim kayseri işi olursa bide bu acılı evlik sucuk vardır parmak şeklinde başyazıcu onuda kayseride başyazıcı canterdan alırım oda iyidir ama kayseride hacılar köyü vardır orda yapılan ev sucukları doğal onun üzerine dünyada öyle sucuk yoktur onuda demeden geçmeyelim çay vede sucuk benim gurme olduğum konudur çay ile ilgili hatta konum var forumda ordada daha önce görmediğiniz aa buda varmıydı diyeceğiniz çaykurun özel special edition çayları var oraya bakabilirsiniz

Rahatşızmısın ? Çocukken istediğin şeyleri almadılarmı sana ? Hayır rahatsız değilsen olursun zaten....10 kg sucuk diyor, senede max 1 kg ye hatta onu bile yeme, öyle fena birşey buda, seninki açgözlülüğün artik tepesi olmuş....Alınma, sinirlenme ama boyle göründün buradan...

Sucuk gurmesi ama apikoğlu,begendik sucuk yiyen sucuk gurmesi

Adresini ver sanada benim sucukdan göndereyim belli yememişsin tadını gör en azından

Ailecek yedigin sucuk mu

Merak eden sensin beni boşver sana göndereyim ben yurtiçi kargo ile keyif bizim seni bak heyecan sarmış yazmışsın ondan yok yok göndereyim sana benim sucukdan acılı acılı yersin...

Yok ailene dağıt belliki baya seviyormuşsunuz...Gurmeyim yedigim sucuktan anlarım dediğin buymuş demek, afiyet olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 6 Şubat 2016; 11:23:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Tatmadiginiz bilmediginiz sucuktan kilo ile almayin. Forumda cok ovulen apikoglu sari etiketten almistim ben gecen gun cok yagli ve salcali geldi bana baharati fazlaydi tadini begenmedim.

İşde olay bu sucuk bol baharatlı salçalı acı olacakki sucuk olsun bu böyledir diğerleri bembeyaz kavram yağı akıtıyor oda hoş değil ama tabi zevk meselesi baharatı sevmeyene bu apik ağır gelir

• hazir sucuk nasil yiyosunuz ya :( kasap sucuklari varken..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 5 kg almıştım apik akşam denedik fena deli lezzet olunca bol salçalı baharatlı hakika antrikot bugün gittim 6 kg daha aldım az önce 1 kgde cumhuriyet aldım deneyecem gerçe el değiştirdi diyorlar cumhuriyete bakalım o nasıl 1 yıllık stok hazır apikoğlu sarı etiketli bulursanız kaçırmayın ama öyle ortada bulmanız çok zor her yer bolca Polonez öncelikde aşırı yığılmış namet Erşan vardı apik el altı depodan geliyor bulursanız antrikot sarı etiketli apik yapıştırın dostlar

Migros ta sucuk ta indirim

Migros ta sucuk ta indirim

• kasapçılık olayı kalmadı ki ,üstelik güveniliri nerden bulcan ?
  • Apikoğlu parmak aldım ancak tadını beğenmedim. Aşırı yağ saldı bu arada. Herkesin belirttiği ekşimsi tat mevcut.
    Aşırı derecede kuru şahin sucuk var reyonda onun tadında bir değişiklik var mıdır? Yani sucuğun aşırı kurusu iyi mi yoksa kötü mü olur? Tecrübe eden var mı?

• Bursada sarı etiket apikoğlu bulabilen varmı varsa hangi mağaza

• quote:

Orijinalden alıntı: metindiyadin

Bursada sarı etiket apikoğlu bulabilen varmı varsa hangi mağaza

bulman çok zor şarkürecilere git arkadan iste orda zulaları ortada bulman çok zor yada mağaza müdürünü bul bilgisayardan baktır onlar saklasa bile stok orda gözüküyor yani geri vites yapamazlar eğer 4-5 kg alacaksan müdürü bul ilgilenirler onlarda ciro yapacak çünkü ama bu sarı etiketliyi muhakkak al bulabilirsen 11 kg aldım ben toplamda at buzluğa buzdolabı poşetine koyarak tek tek bozulması imkansınz yemeden 3 saat önce çıkart altta beklet dolabın taptazelipini koruyor
  • Ürünleri pahalı satmasıyla ünlü migrostan çok kimse, sucuk almak için yanıp tutuşuyormuş da haberimiz yokmuş.. Almanya ve diğer avrupa ülkelerinde et çok ucuz...Burada karabosrsa ve fırsatçılığa ceza çok caydırı olmadığı için etler çok pahalıdır... Bu kadar sucuk yerseniz, kolon kanseri olma ihtimaliniz artar...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.