Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkede bir cinnet hali var. Forumda en büyük mesele sucuk markası. Net bir şekilde ülkenin durumu. Çok umursamaz olmusuz. Sonumuz Hayrola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x marka artık kuru sucuk satmıyor mu?
    çünkü ondan başka satan yoktu ,ben rastlamadım
    Afyon dahil diger markalar sürekli vakumlu ayara dönmüş..
  • sucuk çocuklar sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnnm

Hepsini dün almıştım ama akşam evde misafirler vardı foto atamadım.
    Bu arada batonların birbuçuğunu bitirdik bile kalan yarımıda fotoğrafa koymak istemedim.

Baton sucuğun içeriğinde, sanal markette yazıldığı gibi patates nişastası var mı
    rica etsem bakarmısınız..

Ağırlık olarak baton 1 kg.
    Apikoğlu da 350-400 gr. sanırım
    yanlışım varsa düzeltin lütfen.

• onun neresi indirim lan
  • Apikoğlu sucuk sanalmarkette var. Etikedi de sarı ama antrikot olduğuna dair bir belirti yok. Bu sucuk antrikot mu yoksa değil mi ?
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/11004851-30105-api%CC%87koglu-fermente-kangal-sucuk-kg
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    46 sayfa boğaz konuşmak forum değil karıştırma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

46 sayfa boğaz konuşmak forum değil karıştırma..

Seni şöyle alalım. Ve bu konuşmalardan sıkılanları.

https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=78

Çok kıymetli zamanınızı orada değerlendirin.

• hashus000 H kullanıcısına yanıt
    Antirikot ve but evi diye belirtiyor etikette ben dun almıştım

• oha sucuk elit yemegi mi oldu lan

sucuk lan bu işlenmiş ne idüğü belirsiz şey
  • Bazıları torkuyu övünce bugün bir kangal alıp tadına bakayım dedim.
    Sucuk lastik gibi,sosise benziyor.Nasıl beğeniyorlar bunu?
    Apikoğlu sarı etiket ile alakası yok.
    İyi ki cuma günü apikoğlu almışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bazıları torkuyu övünce bugün bir kangal alıp tadına bakayım dedim.
    Sucuk lastik gibi,sosise benziyor.Nasıl beğeniyorlar bunu?
    Apikoğlu sarı etiket ile alakası yok.
    İyi ki cuma günü apikoğlu almışım.

Migros torkuyu 1 tl yapsın alırsam taa inan insanların zevki farklı maalesef apik beğenmeyen kimya profösörlerimi ararsın sucuk için ben tez yazdım diyeninimi ararsın ne ararsan var

• Bosna hersekte en kral sucuğun kilosunu 15 liraya alıyordum ve saf et. Yağmış kemikmiş bilmem neymiş yok. Kıymanın kilosunu 9 liraya. En kral kırmızı eti12 liraya alıyorum.

Bu mesaj kara gectik sanan ölücüler için yazılmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Bosna hersekte en kral sucuğun kilosunu 15 liraya alıyordum ve saf et. Yağmış kemikmiş bilmem neymiş yok. Kıymanın kilosunu 9 liraya. En kral kırmızı eti12 liraya alıyorum.

Aldım uçak biletini gidiyorum Bosna'ya

Neden düşünemedik acaba bunu?

• Çevremdeki 3 ayrı migrosu gezdim apikoğlunu sömürmüşler. Yok bol bol polonez erşan şahin ve torku var. Apik kalmamış hiç birinde

• Sanalmarketten siparişi iptal olan varmı hiçbir sebep göstermeden iptal ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

8 lira verip de tavuk sucuk alan adam gelmiş buraya bizi eleştiriyor. siz boşverin öylelerini. gayet güzel fırsattı. yalnız ben stokladığım sucukları bitirdikten sonra muhtemelen sucuktan senelerce soğurum çünkü öyle bir yapım var. bir şeyi kısa sürede aşırı tüketirsem hemen soğuyorum.

yalnız benim bir teorim var beyler ;

evde doğru düzgün yemek pişmeyen, hanıma söz geçiremeyen erkekler sucuk gibi besinlere abanıyor bence sonuçta o paraya yağsız 1 kilo en iyisinden kıyma alınır, en bomba yemekler yapılabilir ama işte hanıma/anneye söz geçirilemiyince hemen yağda 15 dakika kızartılıp yeniyor sucuk gibi besinler

hocam son zamnlardan sonra 35 Liraya yağsız kıyma falan kalmadı, güzel yağ miktarı düşük köftelik dana etinden çekilmiş kıyma 42-45 Lirası arası marketlerde, tabi kampanyalar oluyor mesela ben dün Migros'tan 30 Liraya dana kıyma aldım fena değil, yağı da çok değil ama kampanya vardı Cuma gittiğimde 38 Liraydı o kıyma Cmt kampanyaya girmiş ;)

• Arkadaşlar ben de dün Kartal sahil Migrostan 3 adet Polonez Fermente Kasap Sucuğu aldım, hani şu kangal şeklinde diktörtgen plastik kabın içinde olandan. Bu sucuk iyi midir? ISIL işlem görmüş olandan daha iyi olduğunu biliyorum ancak genelde sucuğu Çanakkale'de Uysal marketin kendi markasını alıyorum gittiğimde, merak ettim Polonez iyi midir kaliteli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Bosna hersekte en kral sucuğun kilosunu 15 liraya alıyordum ve saf et. Yağmış kemikmiş bilmem neymiş yok. Kıymanın kilosunu 9 liraya. En kral kırmızı eti12 liraya alıyorum.

Aldım uçak biletini gidiyorum Bosna'ya

Neden düşünemedik acaba bunu?

Telefon alacagin zaman git bosnadan al. en az 1000 tl kâra gec. ucak biletlerin yemen icmen gezmen her seyde belese gelmis olur boylece. fiyatkarada surdan bakabilirsin. univerzalno.com. . al sana benden dusunmen icin bir oneri

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Sanalmarketten siparişi iptal olan varmı hiçbir sebep göstermeden iptal ettiler

Apikoğlu cumhuriyeti anında iptal ediyorlar el altından satıyorlar ama polonez namet maret şahin falan bolca var 50 kg ver gelir yani o derece ben dün 6 kg aldım apik sarı etiketli 10 dk bekledim gitti depodan getirdi kaçak kaçak yani o ondan sebeb

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.