Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu arkadaşın iki gündür yaptığı Apikoğlu reklamını firmanın sahipleri yapmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalmarketten kredi kartiyla 5 kilo sari etiketli apikoglu siparis ettim. Kredi karti odemeyi yaptim. 3 dk sonra aradilar yok iptal edelim dediler.. tamam dedim kapattim simdi merak ettigim odemeyi huc almadilarmi yoksa gerimi odeyecekler..

• facede dolaşan apikin konusunu gördükten sonra dahada almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Bakanlığın açıkladığı listeye giren APİKOĞLU iyi ha :)
    Geçmiş haberlere göz gezdir millet unutmadı halen...
    Unutma en iyi sucuk en pahalısı değildir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Afiyet olsun hocam.

Bu adada cumhuriyet 3 sene evvel acayip bozmuştu bizzat tesislerine aracımla antalya dönüşü gittim genel mudure durumu anlattım hatta sucuk döner ikbal ve cumhuriyet yedik genel.mudur sağolsun yol catina kadar yolcu etti kendi de farklı anladı ikbal tesislerinde 1 kg cumhuriyet 1 kg ikbal sucuk kestirdik iki ayrı uzun tabağa süzülen yağı baharat çokluğunu gerçekten gordum dedi hesabı vermeye kalktim mudur bizden önce ayrıldı tlf gelince mecburen . kasiyer bayan o beyefendi varken hesap kimse odeyemeyez dedi patrondan hesap alamıyoruz misafir inden de dedi ayrıca arkadaşla beraber ışık Muhammed diye dostum ve bana 1 er kg parmak cumhuriyet paket yaptırmış onu da kasiyer buyrun bunlar da sizin mudur bey tlf ile arayıp yaptırdi dedi

Hemen akabinde kışın yine migros ta indirime girdi 26 kg toplayabildik maksat eş dost yesin ve kart puan kampanyaları tamamlansin diye aynı paradan sattik.

vay arkadaş, fırsat denilince tuvnera senin taleben bile olamazdı, okullarda ders diye okutmaları lazım seni
    bide pm ne bakıver bi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 6 Şubat 2016; 18:16:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanalmarket sucuk siparişlerini iptal ediyor.Mağazaya gittim sucuklar var.
    Sanırım kuponla sucuk aldırtmamak için uğraşıyolar.
    5 defa iptal ettiler.
    Baharatı bol sevenler Şahinden şaşmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnnm

Senelik Stok tamam.

Migros ta sucuk ta indirim

İbretlik bir fotoğraf bu

Ekşi sözlüğe düşer bu konu,bu fotoğraflar, söylemler akar gider efsane olur.

• philosopherx kullanıcısına yanıt
    Desene gitti benim 600 gram kangal kasap sucuğu Kasap kağıdı yapışmış üzerine çıkaramadık biraz soyduk baktık yemyeşil küf o şekilde attık. Bir daha da kasaptan almam dedim o yüzden. Herhalde kasabın suçu yok.
  • Yav pastirma kavurma olsa anlayacagim ama sucuk be arkadas ne uzamış bu konu boyle

• quote:

Afiyet olsun hocam.

Bu adada cumhuriyet 3 sene evvel acayip bozmuştu bizzat tesislerine aracımla antalya dönüşü gittim genel mudure durumu anlattım hatta sucuk döner ikbal ve cumhuriyet yedik genel.mudur sağolsun yol catina kadar yolcu etti kendi de farklı anladı ikbal tesislerinde 1 kg cumhuriyet 1 kg ikbal sucuk kestirdik iki ayrı uzun tabağa süzülen yağı baharat çokluğunu gerçekten gordum dedi hesabı vermeye kalktim mudur bizden önce ayrıldı tlf gelince mecburen . kasiyer bayan o beyefendi varken hesap kimse odeyemeyez dedi patrondan hesap alamıyoruz misafir inden de dedi ayrıca arkadaşla beraber ışık Muhammed diye dostum ve bana 1 er kg parmak cumhuriyet paket yaptırmış onu da kasiyer buyrun bunlar da sizin mudur bey tlf ile arayıp yaptırdi dedi

Hemen akabinde kışın yine migros ta indirime girdi 26 kg toplayabildik maksat eş dost yesin ve kart puan kampanyaları tamamlansin diye aynı paradan sattik.

Ikbal'i mi ovmussun cumhuriyet'i mi gommussun anlamadim ama galiba Muhammed diye yeni bir sucuk markasi varmis ve cok lezzetliymis.

• magnnm kullanıcısına yanıt
    Dün yapılan operasyonla DeHas çetesi elebasisi yakalandı.
    Operasyonla birlikte
    39 adet baton tip;
    14 adet kasap tip;
    6 adet eşek tip
    Sucuk mideye indirilmeden ele geçirildi. Bu kadar malzemenin
    Bir aile icin fazla oldugunu dusunen mali polis finansmanı konusunda
    Araştırma başlattı.

• Bugün. 1-2 migrosa gittim apikoğlu sucuklarını sömürmüşler
    Şahin polonez erşah gurme vardı
    Almadım

• Bir kangal Torku aldim çiktim oda denemek için

3-5 kuruş fazla veririm Aluçdağı sucuğumj yerim en azindan ne yedigimizi biliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaybe amma sucuk sever varmış. :)
  • kontendoo kullanıcısına yanıt
    Muhammed diye bir arkadaş ile gittik dedim iyi oku

İkbal bile 3 sene evvel cumhuriyetten daha iyiydi bunu genel mudure aksettirdim sanırım tedbir aldı düzeltti artık son 2 yıldır sorun yok dedim

• quote:

İkbal bile 3 sene evvel cumhuriyetten daha iyiydi bunu genel mudure aksettirdim sanırım tedbir aldı düzeltti artık son 2 yıldır sorun yok dedim

Hocam sen diyincemi düzelttiler cumhuriyet sucuklarını daha önceden farketmemişler demek

• Bugun deneme amaçlı 1 kg apikoğlunun antirikotlu olanindan almistim begendim. Siparis verdim 6kg da yarin gelecek atasehir subesi getiriyor genel mudurluk orada oldugu icin stoklar daha fazla sanirim anadolu yakasindqki arkadaslar oraya baksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Hocam sen diyincemi düzelttiler cumhuriyet sucuklarını daha önceden farketmemişler demek

AR-GE Reyis (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

AR-GE Reyis (:

adam tez yaptım diyor sucuk işinde daha lafa gerek yok koskoca cumhuriyet sucukları hatasını fark edip imalatı değiştirmiş üstadın verdiği formülden sonra

• Real de polonez fiyatı..
     Migros ta sucuk ta indirim

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.