Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bi sucuk için ne muhabbet dönmüş. Kimse işlenmiş etin ne denli sağlıksız olduğundan haberi yok heralde.

Onun yerine taze et alın, yemek yapın daha iyi.

Neyse afiyet olsun sizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Tck ya gore suc yapma hocam

• Polonezin domuz çiftlikleri yokmuydu benmi yanlış hatirliyorum.

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun hocam.

Bu adada cumhuriyet 3 sene evvel acayip bozmuştu bizzat tesislerine aracımla antalya dönüşü gittim genel mudure durumu anlattım hatta sucuk döner ikbal ve cumhuriyet yedik genel.mudur sağolsun yol catina kadar yolcu etti kendi de farklı anladı ikbal tesislerinde 1 kg cumhuriyet 1 kg ikbal sucuk kestirdik iki ayrı uzun tabağa süzülen yağı baharat çokluğunu gerçekten gordum dedi hesabı vermeye kalktim mudur bizden önce ayrıldı tlf gelince mecburen . kasiyer bayan o beyefendi varken hesap kimse odeyemeyez dedi patrondan hesap alamıyoruz misafir inden de dedi ayrıca arkadaşla beraber ışık Muhammed diye dostum ve bana 1 er kg parmak cumhuriyet paket yaptırmış onu da kasiyer buyrun bunlar da sizin mudur bey tlf ile arayıp yaptırdi dedi

Hemen akabinde kışın yine migros ta indirime girdi 26 kg toplayabildik maksat eş dost yesin ve kart puan kampanyaları tamamlansin diye aynı paradan sattik.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Bu hangi dil bilmiyorum ama keske turkce yazsaydin biz de anlardik

Al dedi git dedi al dedi kaynanamdan ne yaparsan yap dediiii

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Tck ya gore suc yapma hocam

bir firmayı karalama iftira toplumsal linç etme gibi eylemler neye göre sayılıyor bu ülkede şimdi adam yazmış ... eti diye sen şimdi evinde 10 kg sucuk var aynı marka bi anda garipsersin içine bir kurt düşmezmi öyle markalara karalama yapmak suçtur kanunen avukat var ise şu başlıkda daha iyi açıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Afiyet olsun hocam.

Bu adada cumhuriyet 3 sene evvel acayip bozmuştu bizzat tesislerine aracımla antalya dönüşü gittim genel mudure durumu anlattım hatta sucuk döner ikbal ve cumhuriyet yedik genel.mudur sağolsun yol catina kadar yolcu etti kendi de farklı anladı ikbal tesislerinde 1 kg cumhuriyet 1 kg ikbal sucuk kestirdik iki ayrı uzun tabağa süzülen yağı baharat çokluğunu gerçekten gordum dedi hesabı vermeye kalktim mudur bizden önce ayrıldı tlf gelince mecburen . kasiyer bayan o beyefendi varken hesap kimse odeyemeyez dedi patrondan hesap alamıyoruz misafir inden de dedi ayrıca arkadaşla beraber ışık Muhammed diye dostum ve bana 1 er kg parmak cumhuriyet paket yaptırmış onu da kasiyer buyrun bunlar da sizin mudur bey tlf ile arayıp yaptırdi dedi

Hemen akabinde kışın yine migros ta indirime girdi 26 kg toplayabildik maksat eş dost yesin ve kart puan kampanyaları tamamlansin diye aynı paradan sattik.

Valla İlker kusura bakma yazılarını anlamak için bende bir kaç defa okuyorum :) son yazında hangi sucuğu aldığını da anlayamadım..

• magnnm kullanıcısına yanıt
    afiyetle yemek nasip olsun hocam...
    Şu batonlardan bulamadım.Bugün yine bir keşfe çıkayım ben
  • he bugün demiştim az önce 6 kg daha apik sarı etiket antroikot aldım dünden sonra 1 kgde cumhuriyet aldım deneyeyim diye uzun yıllar sonra yeminle hiç beğenmedim benim damak zevkime göre 5 tlye satılan tostluk baton sucuk tadı vardı hani kahvanede dersin karışık dost yap onlarda ne marka belli olmayan sucuk koyarlar onun gibi tadı baharat çok az salça rengi çok hafif kırmızı çok hafif çok yumuşak garip bir tadı vardı eski cumhuriyet efsane idi cumhuriyet benim ağız tadıma uymadı kendi yorumum bu sizi bilmem tek gerçek apik sarı etiket antrikot akar bulan yapıştırsın bu fiyata daha bulmak ancak rüyada şu an 65 tl macrocanterde fiyatı mesela
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    şuan kayseride yaşamadığım için begendiğin sucuklarını tatmadım.benim zamanımdada begendik sucuk yapmıyordu.o yuzden yorum yapamıcam.daha iyisini yiyene kadar en iyisi sahin.kendi yaptığımz sucuklarla aynı lezzet olduğu için sahini seviyorum.damak tadımıza uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Bu hangi dil bilmiyorum ama keske turkce yazsaydin biz de anlardik

Al dedi git dedi al dedi kaynanamdan ne yaparsan yap dediiii

• Polonez çok güzelmiş yalnız, şimdi yaptı annem götürdüm biraz, şahinden daha çok beğendim diyebilirim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu inek eti o sucukların

• quote:

Orijinalden alıntı: magnnm

Senelik Stok tamam.

Migros ta sucuk ta indirim

Hergün yesen bitmez

• Birde tavsiye size eğer apik sarı etiketli alacaksanız fazla kg açılmamış vakumlu paket isteyin arkadan benim 11 kg stok hepsi açılmamış vakumlu paket koliden direk çıktığı gibi lezzette fark ediyor vakum taze tutuyor ama reyondan tek tek tartarak alırsanız işde o soğuk sıcak farkından tadında ekşilenme farklılık olabiliyor yada denyolar var bilirsiniz alırlar kasa önünde atarlar dondurma dolabına atarlar malı almakdan vazgeçip akşamda o iadeler tekrar reyona geri gider işde o fark sıcak soğuk sucuğu tadını bozar ekşitir çokça oluyor böyle sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Apikoğlu at eti almayın aldırmayın.

Bu mesajın tamamen hukuksal anlamda suç iftira niteliğinde tck göre suç ayrıca belgen varmı? Açıklama bekliyoruz

sağlık bakanlığı açıklamamış mıydı o markayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En güzeli pınar gurme sucuk çok hafif ve koyun eti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Apikoğlu at eti almayın aldırmayın.

Bu mesajın tamamen hukuksal anlamda suç iftira niteliğinde tck göre suç ayrıca belgen varmı? Açıklama bekliyoruz

sağlık bakanlığı açıklamamış mıydı o markayı

hocam evet açıklandı ama kanatlı eti tavuk hindi parçaları karışımı olarak açıklandı tek tırnak değil sapla samanı ayırmak lazım arkadaş direk ... eti diyince bu suçtur öyle bir şey olmadı kanatlı eti olabilir zamanında çok firma yaptı adamlar bu konuda açıklama yaptı dünyaca ben markanın ürünlerini seviyorum tüketiyorum diğer markalarında severim örneğin kavurmada coşkun severim ama sucuğunu evime sokmam örnek gibi

• birde konu dışı ama bilenler bilir yazdığım mesajlar gidince tablet sürüm olarak geliyor ekran bana her seferinde tekrar tam sürüme dön diyorum forumda ayarlardan tam sürüm diye seçtim yine fayda etmedi ne yapmam lazım bilen varmı yada aynısı olan mesaj atınca tablet sürüm sayfası geliyor mesajı orsa okuyorum geri dönüyoruım her seferinde tablet sürüme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Afiyet olsun hocam.

Hocam ben de zorlandım mesajını anlamakta. Cümlenin biri bitmeden diğeri baslıyor sanki.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.