Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: travegostar

birde konu dışı ama bilenler bilir yazdığım mesajlar gidince tablet sürüm olarak geliyor ekran bana her seferinde tekrar tam sürüme dön diyorum forumda ayarlardan tam sürüm diye seçtim yine fayda etmedi ne yapmam lazım bilen varmı yada aynısı olan mesaj atınca tablet sürüm sayfası geliyor mesajı orsa okuyorum geri dönüyoruım her seferinde tablet sürüme

"Forumla ilgili onerileriniz, sorunlariniz" basligi altindan yasadiginiz sorunu iletin yardimci olurlar.

Senin sorununa benzer bir sorunla karsilasan arkadas var. Konu linki :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114209028

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

birde konu dışı ama bilenler bilir yazdığım mesajlar gidince tablet sürüm olarak geliyor ekran bana her seferinde tekrar tam sürüme dön diyorum forumda ayarlardan tam sürüm diye seçtim yine fayda etmedi ne yapmam lazım bilen varmı yada aynısı olan mesaj atınca tablet sürüm sayfası geliyor mesajı orsa okuyorum geri dönüyoruım her seferinde tablet sürüme

"Forumla ilgili onerileriniz, sorunlariniz" basligi altindan yasadiginiz sorunu iletin yardimci olurlar.

Senin sorununa benzer bir sorunla karsilasan arkadas var. Konu linki :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114209028

sağol dediğin linkde aynısı oluyor konu açtım dediğin yere ama çok uyuz bir olay her seferinde tablet sürüme atması

• ADMİNLER BURAYA BAKABİLİR Mİ
    BU KONU ARTIK AMACINA ULAŞTI
    BU SAATTEN SONRA YAZILANLARIN HİÇBİRİ FIRSATLA ALAKALI DEĞİL
    ARTIK KONUYU YAZMAYA KAPATIN
    ADAMLAR HALA GURME KAVGASI YAPIYOR
    YETER YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 6 Şubat 2016; 16:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

cumhuriyetten geçip beğendiyseniz bende alacağım. cumhuriyetin o baharatlı tadını seviyorum ama son zamanlarda bozdular gibi.

Huyumdur aldığım sucuktan bi kaç santim dilim keser yerim çiğ.ikisini de çiğ yemesi guzel.ben ikisini de begeniyorum ama cumhuriyette bembeyaz yoğun yağ gözükmektedir apikoglunda çok belli değil muhtemelen salça oranı fazla kizarttiginizda ekmek bandiginizda apikoglunda ekmek baya kirmizi oluyo.hangisi derseniz ikisindede et tadı guzel bisekilde alınıyor farketmez ikisini de keyifle yiyorum.ikiside yaş ve yumuşak ben öyle sevdigimden tercih ediyorum.hangisini bulursan onu al bence şahin namet bunlari da tukettim normal ayardalar gurme midemi bulandırıyor tavsiye etmem polonez daha yemedim en kısa zamanda onuda deniycem

• Ankara'da sarı etiket Apikoğlu bulunan yer var mı şu saat itibarıyla?
  • sanalda cumhuriyet yok. bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Ankara'da sarı etiket Apikoğlu bulunan yer var mı şu saat itibarıyla?

bulan benide alıntılasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Ankara'da sarı etiket Apikoğlu bulunan yer var mı şu saat itibarıyla?

bulan benide alıntılasın.

Dün ankamall de yüzlerce vardı.

• Maalesef bende baktım akköprü, ve ftz Migroslarda yok
  • Yazilanlari okuyup okuyup gaza geliyorum gittim 1 tane cumhuriyet 5 tane sari halka apikoglu aldim yine. Fakat benden baska da alan yoktu. Reyona bir kadin dikmisler, millete satmak icin elinden geleni yapiyor, kimse de almiyordu. Biraz abartiyoruz biz galiba beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 6 Şubat 2016; 16:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Afiyet olsun hocam.

Bu adada cumhuriyet 3 sene evvel acayip bozmuştu bizzat tesislerine aracımla antalya dönüşü gittim genel mudure durumu anlattım hatta sucuk döner ikbal ve cumhuriyet yedik genel.mudur sağolsun yol catina kadar yolcu etti kendi de farklı anladı ikbal tesislerinde 1 kg cumhuriyet 1 kg ikbal sucuk kestirdik iki ayrı uzun tabağa süzülen yağı baharat çokluğunu gerçekten gordum dedi hesabı vermeye kalktim mudur bizden önce ayrıldı tlf gelince mecburen . kasiyer bayan o beyefendi varken hesap kimse odeyemeyez dedi patrondan hesap alamıyoruz misafir inden de dedi ayrıca arkadaşla beraber ışık Muhammed diye dostum ve bana 1 er kg parmak cumhuriyet paket yaptırmış onu da kasiyer buyrun bunlar da sizin mudur bey tlf ile arayıp yaptırdi dedi

Hemen akabinde kışın yine migros ta indirime girdi 26 kg toplayabildik maksat eş dost yesin ve kart puan kampanyaları tamamlansin diye aynı paradan sattik.

Hocam ben de zorlandım mesajını anlamakta. Cümlenin biri bitmeden diğeri baslıyor sanki.

Diyorum ki cumhuriyet bozdu dediler ya bozdu geri düzeltti dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

Yazilanlari okuyup okuyup gaza geliyorum gittim 1 tane cumhuriyet 5 tane sari halka apikoglu aldim yine. Fakat benden baska da alan yoktu. Reyona bir kadin dikmisler, millete satmak icin elinden geleni yapiyor, kimse de almiyordu. Biraz abartiyoruz biz galiba beyler

Bende 4 Kangal Polonez aldım. Daha alırım diyordum ama sonra abarttığımı farkettim ve gidip 3 Kangal daha almak istedim ama almadan dönmek istedim fakat sonuçta almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apikoğlu'nu hiç beğenmemiştim. Benim tercihim Polonez Kasap sucuğu.

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Millette para yok.

• 3 tane şube dolaştım. Çok gerek yoktu aslında evde sucuk vardı. Yine de 2 kangal şahin fermente sucuk aldım. Sarı etiketli apikoğlu aradım fakat bulamadım. Yarın belki beyaz etiketli olanindan alırım.

• Dh cok ilginc bir yer ya :) indirimli sucugun cevrildigi muhabbete bak sayfalarca

• Sucuk sucuk diye inliyormusuz megerse

• Sucuk sucuk olalı böyle sahiplenme görmedi
  • Apikoglu sari halkanin tadina baktim fakat bekledigim kadar iyi cikmadi. Antrikot dediler, altin halka dediler kandirildim :( polonez bence daha iyi beyler. Keske hepsinden teker teker alsaydim. Neredeyse hepsini sari halka almistim ben.

• Konya da fermente sucuk yok

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.