Şimdi Ara

Migros ta sucuk ta indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
25
Favori
37.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

hardcrss hocam 5 şubat diyor burdaki konuda 4 şubat yazılmış.Perşembe mi cuma mı indirim olacak?

Persembe diye biliyorum

hocam ben şubedeki arkadaşa sordum oda 5 şubat dedi kampanya büyük ihtimalle cuma günü

Geçen sene geç gidince sadece şahin sucuk alabilmiştim, apikoğlu ve cumhuriyeti garantiye almak için perşembe saat 10.00'da migrosdayım:)

Keşif amaçlı 5 migros gezdim hiçbirinde cumhuriyet parmak sucuk yok hatta 4 unde cumhuriyet hiç yok

İlker'im...Şimdiden dolapların diplerine gizli yerlere saklamadın inşallah sucukları...

Sen öyle mi yapıyorsun yoksa :)

Bu arada bende 2M lerden birine baktım tesadüfen tabii :) apikoğlu antrikot yoktu. Şahin çok az vardı. Bol bol namet vardı. Bir de erşan.

5M e gitmek lazım.

Herkes gideceği mağazaları yazsın ki boşyere gitmeyelim.

Önce İlker yazsın.

Herhalde yani....
    Favorilerim Apikoğlu Antrikot ve Polonez Kasap Sucuk...

• Apikoğlu antrikot bulamıyorum. Bugün baktığım 2m de bolca polonez vardı ama nedense polonezi bir türlü sevemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Apikoglu apikoglu dur antrikotu ayrı mıdır ilk duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://www.carrefoursa.com/d/apikoglu-klasik-kangal-fermente-sucuk-antrikot-

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=1447908&shopCategoryId=30105

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

http://www.afyondanal.com/magaza/kocasaban-afyon-sucugu/

sayfanın hiç bir yerinde sucuğun hiç bir yerinde fermente yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 3 Şubat 2016; 0:14:32 >
  • Indirim subat 6 da.ayrica polenez baton tavsiyemdir.

• quote:

Geçen sene forumun apikoğlu tavsiyesiyle almıştım beyaz etiketli parmak olanından ama ailecek sevmemiştik. Halbuki tam sarı etiketli olanı iyiymiş.Cumhuriyet damak tadımıza daha uygun geliyor,bu sene onunla devam

• moordillo kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1447964-30105-polonez-ozel-luks-sucuk-kg

bu ürün mü hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hafiz83 -- 3 Şubat 2016; 1:37:29 >
  • Bu sene herkes Apikoğlu Antrikotlu olana saldırıcak. Bu konuda kimsenin o kötü ondan almıyacam yok başka alıcam dediğine bakmayın.
    Kısaca o gün saldırın.
  • polonez ve namet ile ilgili hoş şeyler gelmedi kulağıma dostlar, bu iki firmaya karşı temkinliyim. sitlerinde de özellikle İslami kesime uygundur ibaresi görmedim. Ben bu iki firmayı nerde görsem yönümü çeviriyorum. Apikoğlu sağlam bir firma gibi bizzat firmayı üretildiği il yer yönünden bilen var mıdır? Tavsiye bekliyorum. Yoksa Şahin'den ya da Cumhuriyetten şaşmayacağız.. Migrosta var mı Şahin onu da bilmiyorum ama bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1447964-30105-polonez-ozel-luks-sucuk-kg

bu ürün mü hocam?

o ürün indirime girmez baton senın attıgın
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    Polonez web sitesine TSE Helal sertifikasını koymuş, diğer İSO sertifikaları ile beraber. Daha ne yapsın. Böyle karalama kampanyalarına alet olmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim tarihi netleştimi arkadaşlar 4 diyen var 5 diyen var 6 var hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

indirim tarihi netleştimi arkadaşlar 4 diyen var 5 diyen var 6 var hangisi?

Aynen ya kimi 4 kimi 5 kimi 6 diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polonez için birkaç yıl evvel yine bir karalama kampanyası başlatılmıştı...Ama firma güzel bir strateji ile hepsini çürüttü...
    Ama bir çekemeyen var sanırım,arada bir bu sönmüş ateşi körüklemekten zevk alıyor...
    Kimse kusura bakmasın...Benim için ilk sıralarda gelir...
  • moozcan kullanıcısına yanıt
    Hocam benim duyumum 1 yıl kadar önce idi, bizim memleketimizde güzel gbir laf var ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye. Bir arkadaş firmaya gıcığı olanlar filan gibi bir ifade kullanmış. Böyle saçma bir mantık olur mu tanımadığım bilmediğim firmaya neden gıcığım olsun. Ayrıca ben namet için de benzer durum var dedim. Adamları tanımam etmem firmalarını hiç bilmem, ben güvendiğim bir dostumdan böyle bir bilgi duymuştum. Daha önce de karalama kampanyası vardı filan denilmiş. Bunu da ilk kez duyuyorum. Şimdi helal sertifikası almışsa amenna.. Ben bu konularda sağlığımı öncelerim. Benm için bir kez bile adı ile ilgili sansasyon spekülasyon olmuşsa uzak durmak prensibim gereği doğru olandır. Belirrtiğim üzere kimseyi karalama kimsenin hakkı değil ama kimsenin sağlığı ile oynama lüksü de kimsede yok. Burada beni firmaya gıcık kimse şeklinde tanımlayan kişi sadece basit bir kişiliğe sahiptir çünkü insanın mantığı ile hiç bağdaşmayacak bir ithamda bulunmuştur.. Kişisel görüşümü paylaştım kim ne yemek isterse yiyebilir ama bu memlekette hala başkaca hayvan çiftlikleri var ve bu çifliklerin etlerini birileri bir şekilde afiyetle yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_olfactorius -- 3 Şubat 2016; 10:24:10 >

• Hadi bakalım gelsin.
  • Apikoğlu 1910 yılında, Türkiye’nin ilk et ürünleri imalatçısı olarak kurulmuş oldu.

Kuruluş tarihi de bana kalırsa çok önem taşıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Hocam benim duyumum 1 yıl kadar önce idi, bizim memleketimizde güzel gbir laf var ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye. Bir arkadaş firmaya gıcığı olanlar filan gibi bir ifade kullanmış. Böyle saçma bir mantık olur mu tanımadığım bilmediğim firmaya neden gıcığım olsun. Ayrıca ben namet için de benzer durum var dedim. Adamları tanımam etmem firmalarını hiç bilmem, ben güvendiğim bir dostumdan böyle bir bilgi duymuştum. Daha önce de karalama kampanyası vardı filan denilmiş. Bunu da ilk kez duyuyorum. Şimdi helal sertifikası almışsa amenna.. Ben bu konularda sağlığımı öncelerim. Benm için bir kez bile adı ile ilgili sansasyon spekülasyon olmuşsa uzak durmak prensibim gereği doğru olandır. Belirrtiğim üzere kimseyi karalama kimsenin hakkı değil ama kimsenin sağlığı ile oynama lüksü de kimsede yok. Burada beni firmaya gıcık kimse şeklinde tanımlayan kişi sadece basit bir kişiliğe sahiptir çünkü insanın mantığı ile hiç bağdaşmayacak bir ithamda bulunmuştur.. Kişisel görüşümü paylaştım kim ne yemek isterse yiyebilir ama bu memlekette hala başkaca hayvan çiftlikleri var ve bu çifliklerin etlerini birileri bir şekilde afiyetle yiyor.

Benim mesajımda hiçbir kelime size karşı değil ki...Buna nasıl karar verdiniz anlamadım...Zira size yazsaydım şimdiki gibi alıntı yapardım...
    Benim mesajım bu işle uğraşan diğer profesyonel üreticilere idi...Tahminim bu söylentileri çıkartan rekabet içinde olan herhangi bir üretici veya üreticiler...
    Sonuçta şirket benim değil...Ayrıca isteyen istediğini yemekte özgür,buna ben karışmıyorum...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.