Şimdi Ara

Migros'tan ps4 alan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Migros'tan tek kollu cihazı 1190 tl ye almayı düşünüyorum, yalnız cihaz başka ilden geleceği için hakkında bilgi alamadım. Acaba daha önce alan arkadaşlar varsa Migros'ta ki ps4 hakkında bilgi verebilir mi ? Mesela cihaz pal mi , migros garantisi güvenilir mi ? Inanın 2.el alıp almamakla bunun arasında çok gidip geldim, sonra 2. El fiyatlarının bunun üzerinde olduğunu görünce Migros'tan almaya niyetlendim. Konu hakkında alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben aldim . Gayette sorunsuz çalışmakta . Şüpheye düşmene gerek yok bence , he teknoloji biraz da şans işi elbet.

• Teşekkür ederim :) peki bölgesi pal mi ? Burda ki arkadaşlar bilmiyor , gelince bakıp anlayabilir miyim kutusunda yazar mı :) çok soru sordum farkındayım ama uzun zamandır ps4 almayı bekliyorum heyecanlandım birden :) bir de o fiyat üstünden taksit yapılabiliyor mu hocam ?

• Rica ederim , evet cihaz pal . Taksitte karta gore degişmekle birlikte 6 ile 12 arasi degisiyordu sanirim . Taksit olayi vade farksiz var yani .

• Ekstra bilgilendirme için tekrar teşekkürler buraya getirdikleri gibi alıyorum cihazı o zaman , yarın gelir dediler

• Eurisia garantili değil sanırım. Fiyatı oldukça uygun

• Evet ithalatçı garantisinde cihaz . Ama dedigim gibi şu ana kadar herhangi bi sorun çikarmadi .

• Arkadaşlar migros anadolu yakası mağazasını bulamadım siz hangi mağazadan aldınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Migros' tan almıştım. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Eurasia garantisinin eski önemi kalmadı çünkü cihaz tamiri kalktı. Doğrudan ürün değişimi yapılıyor artık.
  • Ben cihazi avrupa yakasi esenyurt/torium daki migrostan almiştim .

• stok takip konusunda cok soruldu bu soru. sanirim ntsc cihaz

• Benim almış olduğum NTSC ama PAL da var sanırım. NTSC-PAL diye bir ayrım kalmadı artık. DLC lerden Store' a kadar herşey RF.
  • Region free olduğunu biliyorum ama yine de pal olsa içim daha rahat edecek sakarya da hiç bir Migros'ta yoktu il dışından getirecekler yarın isterseniz genel Merkez'den sordurun size en yakın migros a olan yerlerden getirsinler :) ben bir kaç gündür telefonla halletmeye çalıştım ama sistem arızası var diye geçiştirdiler gittiğimde en yakın yerden bulup getirttiler :)

• İçiniz neden rahat edecek bir fark yok ki?

• Ben de 3 ay önce aldım migrostan. Hiç sorun yaşamadım çok şükür. Ama pal veya ntsc olayına hiç dikkat etmedim. Menüde ileri tuşu ''O'', geri tuşu ''X''. Galiba ntsc-j oluyor. cuh 1006 - b01 kutunun üzerindeki kod.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Haklısınız benimki takıntı işte
    Edit : play station 4 an itibariyle alınır :) cihaz pal sıfır kutusunda , 2 yıl migros garantili ayrıc almak isteyen var Bilecik'de bulunan Migros'ta bir adet daha mevcutmuş benimki de ordan geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtl_lgn -- 11 Ekim 2014; 21:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

Haklısınız benimki takıntı işte
    Edit : play station 4 an itibariyle alınır :) cihaz pal sıfır kutusunda , 2 yıl migros garantili ayrıc almak isteyen var Bilecik'de bulunan Migros'ta bir adet daha mevcutmuş benimki de ordan geldi :)

cihazdan memnun musunuz hocam?
    bu 3 yıl içinde bir sıkıntı çıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YokoGeriKekomi -- 21 Ekim 2017; 4:42:27 >
  • YokoGeriKekomi Y kullanıcısına yanıt
    En ufak bir sıkıntı çıkmadı , gerçi son 1 yıldır toplamda 5 sefer filan açıp oynayabildim ama sıkıntısız çalışmakta.
  • Üç yıldır kullanıyorum migrosdan alınma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.