Şimdi Ara

Migros tıkla gel al ile 5 litre yağ 119 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
7.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YASIN0634 kullanıcısına yanıt

çalışmadı bende

• Bugün teslim seçmiştim sipariş detayında stok yok diyor. Hazırlanmaya başladığı zaman mı belli oluyor iptal edilip edilmeyeceği

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Mağaza müdürü iptal ediyor hocam. Bakıyor fişte Kuponlu alışveriş yapılmış keyfi iptal ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Annemin hesabından sipariş verdiğim için siparişimi vermediler. Fişte kimin ismi yazıyorsa o almalıymış.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Sanal markette stok gözükmüyor olabilir onu dikkate almayın. Mağazada varsa vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt

Eşimin siparişini de ben aldım sorun olmadı.

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

Canı yardımcı olmak istememiş mağazanın. Kaç keredir hem kendi siparişlerimi hem de kardeşimin kendi adına verdiği siparişleri alıyorum sorunsuz.

• teşekkürler dün faydalanıp bügünde mağazadan maylo tuvalet kağıdı ve ayçiçek yağı ayrı ayrı aldım.

• jest_89 kullanıcısına yanıt

Hocam aynı şehirdeyiz seni takip ediyim bari Bağbaşı Migrosa gidiyorum ben 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrostan tıkla gel al siparişi verdim. Almaya gitmeden 30 dakika önce mesaj geldi siparişiniz iptal edilmiştir diye. Bizde bekliyoruz sözde indirimli ürün aldık diye. Kullandığım kupon kodu da boşa gitti. İlk defa başıma gelen birşey değil. Stokta olmayan ürünleri satıp sonra iptal etmek son dönemde moda oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.