< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros tıkla gel al ile 5 litre yağ 119 TL (3. sayfa)
-
-
çalışmadı bende
-
Bugün teslim seçmiştim sipariş detayında stok yok diyor. Hazırlanmaya başladığı zaman mı belli oluyor iptal edilip edilmeyeceği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mağaza müdürü iptal ediyor hocam. Bakıyor fişte Kuponlu alışveriş yapılmış keyfi iptal ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Annemin hesabından sipariş verdiğim için siparişimi vermediler. Fişte kimin ismi yazıyorsa o almalıymış.
-
Sanal markette stok gözükmüyor olabilir onu dikkate almayın. Mağazada varsa vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşimin siparişini de ben aldım sorun olmadı.
-
Canı yardımcı olmak istememiş mağazanın. Kaç keredir hem kendi siparişlerimi hem de kardeşimin kendi adına verdiği siparişleri alıyorum sorunsuz.
-
teşekkürler dün faydalanıp bügünde mağazadan maylo tuvalet kağıdı ve ayçiçek yağı ayrı ayrı aldım.
-
Hocam aynı şehirdeyiz seni takip ediyim bari Bağbaşı Migrosa gidiyorum ben 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migrostan tıkla gel al siparişi verdim. Almaya gitmeden 30 dakika önce mesaj geldi siparişiniz iptal edilmiştir diye. Bizde bekliyoruz sözde indirimli ürün aldık diye. Kullandığım kupon kodu da boşa gitti. İlk defa başıma gelen birşey değil. Stokta olmayan ürünleri satıp sonra iptal etmek son dönemde moda oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X