Bildirim
migros TIKLAGELAL20 %20 indirim (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Paycell 150 Tl
TT Prime 200 Tl
Po 50 tl
%20 gel al 100 tl
Bunlara ek tbg den 70 civarı Money gelmesi
Ekstra personel ile ölücülüğün dibini bulmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 7 Ocak 2024; 21:20:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuklara kuzu incik aldım ancak. Onunla da bankanın 500 tl ustu puanini bir de tbg yi birlestirdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 ürün siparisi verdim 2 si var 3ü yok olmayan ürün filiz makarna jacops kahve 3ü1 arada vs yani aman aman ürünler degil anlamadim migrosta bakkala döndü ne sorsan yok gelecek gelmedi
-
paycell in hangi kampanyası bu? ve nasıl ödeme yapıyorsunuz qr ile mi?
-
Hocam petrol ofisi koduyla gelal kodunu nasıl birarada kullanabildniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende kullandım, po kod ile hesaba tanımlı duruyor. ödemede sadece tıklagel kodu giriliyır. po otomatik düşüyor.
bazı ürünler gelalda yok diyor ama sanalmarket eve teslimde var görünüyor. saçma bir sistemleri var.
Po kodunu aldım ancak migros uygulaması kodu eklemiyor "kampanyan kaydedilmedi" şeklinde hata veriyor. Başına gelen var mı? Ya da çözümünü bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi tamam türk telekom prime olamadım o nasıl oluyor TTNet İnternet i olan olabiliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X