Migros Yemek #Ana Konu# (8. sayfa)
-
-
-
Moneyoay 100 e 20 bitmiş hocam,hem alışveriş yaptım iade gelmedi,hem de moneypay firsatlar bölümünden kampanya kalkmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler. Ancak 29 Ocak'a kadar devam edeceği gözüküyor. Anlamadım ben de nasıl bir iş olduğunu.
Hocam şu an yeniden gelmiş,yeniden sipariş geçtim ve iade anında geldi.Bir süresi mi var acaba?18.00 sonrası gibi
Herhangi bir saat sınırı yok hocam. Ancak bir kullanıcı, bu kampanyadan bir kez yararlanabiliyor.
yayılmayı ne zaman düşünüyorlar, bi ton indirim maili geliyor ama veremiyoruz.
il ilçe değiştirmeyi düşünüyorum faydalanmak için ama maliyet hesabı yapmam gerekiyor tabii
-
Bu zamana kadar bir kaç kez kullandım şöyle diyebilirim ki daha çok gelişmesi lazım daha çok eksiklikleri var hele hele siparişiniz eksik ve ya yanlış gelirse tamam o siparişten daha hayır beklemeyin mh arıyor ama bakın ne teklif ediyor? Tutar iadesi? Hayır Siparişi yenisiyle değiştirme? Yok o da değil ne biliyor musunuz 10 TL kupon ha ama artısı yok mu var Money Pay hazır limit ile ödeme yapılabiliyor ve max 2 ay erteleme hakkı yemek siparişi için de geçerli bunun dışında maalesef artısı yok şu anlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün benim de siparişim restoran tarafından iptal edildi.
Migros parayı hala yatırmadı. Bakalım kaç gün bekleyeceğiz...
İptal edilen siparişlerde iade yapılmıyor. Beklemedeyim...
Arkadaşlar bana özel 90 tl ye 40 tl indirim gelmiş.Evdeki 4 kişiye geldiği icin buraya da yazayım dedim.Size de gelmis olabilir gözden kaçmasın.Bugun verilen yemek siparişlerine migros hemen de 50 tl lik kupon da veriyor üstelik
Ben kullandım, 161₺’ den 121₺’ ye düştü.
Ama h.sonu Hemen uygulamasına özel (150₺’ ye 50₺ hediye) kampanyayı kullanamayacağım…
-
-
-
Şu kampanyalara bak ya deliricem ne zaman hizmete geçecek, ölücü genlerimi zapt edemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros yemek iyi gidiyor, ymksepetine ghiç bakmıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X