Şimdi Ara

Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
24
Favori
27.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L'angelica genelde 2M ve üzeri migroslarda oluyor, ben Altıntepe ve Küçükyalı migroslarda bulamadım, Maltepe sahildeki 2M migrosta bulup aldım. Ancak her ürün her yerde yok. Altıntepe (Nokta Durağı diye de geçer) migrosta Sensodyne True White Naneli fırsat paketi vardı ancak diğer gezdiğim migroslarda yoktu. Fırsat paketinde (yukarıda fotosunu da paylaşmış bir arkadaş) 75ml macun + Sensodyne yumuşak tip fırçayı bir adet beyaz şık bir çanta ile (bayanlar kullanabilir) birlikte veriyorlar. Bu sayede 2 tüp macun ve 2 fırça 18,9 liraya geldi, çantalar da cabası. Parodontax 1+1 fırsat paketi var demişti birkaç kişi, ona da bakındım ama ya yoktu ya da kalmamıştı, ben de orijinalinden aldım bir tane 13,9'a. (Carrefourda 75ml florürlü+50ml beyazlatıcılı fırsat paketi de aynı fiyata bu arada)

Yol üzerindeki Altıntepe gratise de uğradım. Arm&Hammer macun %40+%10 kart indirimiyle 8,33'e aldım. Bir adet Listerine Total 500ml + 95ml seyahat boy hediyesi ile 9,25'e aldım ki migrosun 1+1 kampanyasından daha uyguna geldi.

Güzergahımdaki Küçükyalı carrefoura da bakmadan geçmedim. İyi de yapmışım.Tresan Anti-dandruff şampuanı %55 indirimiyle 9,45'e, Bioblas Anti-stres şampuanı 6,7'ye, Vaseline Aloe Fresh 400ml kremi 7,6'ya, Dalan D'olive zeytinyağı özlü duş jelini 2,02'ye aldım.

Fiyatlar tüm marketlerde şişirilmiş ancak kampanyalar ile uyguna geliyor. Tabi bu her ürün için geçerli değil. Benim aldıklarımda (eğer yanlışım yoksa) aldığım her ürün o mağazada uyguna geliyordu.

Özetle; ailemin diş macunu, şampuan, fırça ihtiyaçları uzun bir süreliğine karşılanmış oldu. Fazlasına gerek yok, para basmıyoruz ne yazık ki.

Tüm kampanyalar için haber veren arkadaşlardan Allah razı olsun.

Elimden geldiğinde hangi ürün nerede uygun paylaşmaya çalıştım. Alışveriş son gün akşamına kalmasa daha erken de paylaşabilirdim. Kısmet işte...

• Bugun fiyatlar sisirilmismiydi banami oyle geldi yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

Bugun fiyatlar sisirilmismiydi banami oyle geldi yoksa?

Bana şişirilmiş gelmedi, farklı mağazaları dolaştım. Fiyatlar mağazalar arası bile farkediyor. Parodontax 75ml Küçükyalı'da 14,9 iken Maltepe'de 13,9 idi mesela.
    Bir diğer örnek de, Altıntepe migrosta Sensodyne True White naneli 75ml +sensodyne yumuşak tip fırça+çanta 18,9 iken, Maltepe'de sadece macunun kendisi 18,6 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

kan taşı olarak da bilinir.
    birincisi traş olurken yüzünüzde kesik olursa sürdüğününzde anında kanamayı keser

ikincisi koltuk altınızı hafif ıslatıp şap sürdüğünüzde ter kokusunu keser, terlemeyi de aza indirir.
    yüzde 100 doğal üründür bunlar, kimyasal değildir
    aktarlarda bulabilirsiniz
     Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava

Gerçekten ilginç bir maddeymiş. Araştırayım. Teşekkür ederim.

• 8 tane 100 ml Colgate, 4 tane paradontaks, 4 tane de langelica aldım, 1 yıl için yeter herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TANER 82

Bugun gittim migrosa fiyatlar acayip yuksek geldi sensodyne 16 tl fiyati vardi. A101de bu hafta sensodyne 7.95 tl ye geldi migrostan daha ucuza geliyor bence tirt

Sensodyne hangi modeli 7.95

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakma yeni gördüm mesajınızı.
    Bilecik te yaşıyorum burada zaten tek 2m migros var oradan aldım :)

Edit: 9.50 tl, yani toplamda 4 adet clinomyn 9.50 tl ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self_control -- 23 Kasım 2014; 23:13:40 >
  • Yarın dahil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

İstanbul > Beşiktaş > Etiler seçtim çıktı. Gerçi Avrupa yakasında çoğu yerde çıkıyor.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/47926475-32134-sensodyne-true-white-agiz-bakim-paketi

bu setteki fırça hangi sertlikte ? Daha açıkçası yumuşak mı ? Hassas diş etine uygun mu? Alan varsa yazarsa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Yarın dahil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Yarın dahil mi?

dahil..
  • self_control kullanıcısına yanıt
    Biraz bırakın bari bilecikdeki migrosda bişi bulunmuyor zaten :)
  • Bende fırsattan istifade arkadaşla birlikte 103'tl civarında malzeme aldık. 51 ödeyip çıkyık ;) Şişirilme konusunda'da farklı bir mağazaya girip listerine ağız bakım suyunun fiyatına baktım fiyatlar aynıydı diğer ürünlere bakmadım bakar farklılık görürsem editlerim mesajı. Ama gerçekten çok pahalılar :(
  • beyler bende az önce gittim 2 tane sensodyne aldım diğeri bedavaya geldi. 2 tane colgate aldım 1 tanesi bedavaya geldi . aslında bedava değil ama diğer marketlere bakınca bedavaya geldi.

haber veren için teşekkürler tamda macun bitmişti .
  • bana fiyatlar şişirilmiş gibi geldi, geçen senelerde bu sene aldığım fiyata daha fazla ürün aldığımı anımsıyorum.. veya belki benim gittiğim 2m migrosta çok çeşit yoktu da ondan mı pahalılara denk geldim, bilmiyorum.. daha önce hep sanalmarketten alıyordum, bu kez mağazadan gidip aldım.. geçen seneki stoğum çoktu, fiyatlar da pahalı gelince bu sene fazla abartmayayım dedim
  • Fiyatlarını bildiğiniz ürünleri alın bazı ürünler pahalı zaten ama yine de ucuza gelmiş oluyor.

2 listerine aldım dün, 2 tane ipana açılı diş fırçası (çok hoşuma gitti tavsiye ederim yelpaze gibi fırça ucu bombeli), 2 tane kürdanlı diş ipi aldım , 2 tane de ipana diş macunu. Fiyatlarını bildiğim için piyasada da hemen hemen aynı o yüzden baya uyguna geldi

Gerçi fazladan ürün aldırdı bize. %50 kampanyası yapaydı daha makbüle geçerdi
  • kampanya bittiyse, sensodyne klasik florürlü ürünleri sakladıkları yerden çıkardılar mı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

bana fiyatlar şişirilmiş gibi geldi, geçen senelerde bu sene aldığım fiyata daha fazla ürün aldığımı anımsıyorum.. veya belki benim gittiğim 2m migrosta çok çeşit yoktu da ondan mı pahalılara denk geldim, bilmiyorum.. daha önce hep sanalmarketten alıyordum, bu kez mağazadan gidip aldım.. geçen seneki stoğum çoktu, fiyatlar da pahalı gelince bu sene fazla abartmayayım dedim

Hocam o bor yilda fiyatlar ne kadar degisiyor. Onceden oral b pro expert dis fircasini 8 liraya aliyordum simdi 16 lira oldu. Dolarin iki katina ciktigi yerde fiyatlarin ayni kalmasini nasil bekliyorsunuz?

• Bu arada kampanya sanal markette hala geçerli.

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

bana fiyatlar şişirilmiş gibi geldi, geçen senelerde bu sene aldığım fiyata daha fazla ürün aldığımı anımsıyorum.. veya belki benim gittiğim 2m migrosta çok çeşit yoktu da ondan mı pahalılara denk geldim, bilmiyorum.. daha önce hep sanalmarketten alıyordum, bu kez mağazadan gidip aldım.. geçen seneki stoğum çoktu, fiyatlar da pahalı gelince bu sene fazla abartmayayım dedim

Hocam o bor yilda fiyatlar ne kadar degisiyor. Onceden oral b pro expert dis fircasini 8 liraya aliyordum simdi 16 lira oldu. Dolarin iki katina ciktigi yerde fiyatlarin ayni kalmasini nasil bekliyorsunuz?

dolar son 1 yılda iki ktına mı çıktı :) geçen sene listerinler 12 tl mi neydi, bu sene 17 ye çıkarmışlar :) kimse kusura bakmasın ama 12 tl lik şeyi 17 tl ye çıkaracak kadar oynamadı ekonomi :)

ama genel olarak 1+1 olunca güzel fiyata geliyor yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 24 Kasım 2014; 16:10:26 >

• @hardcrss @StaatSanWalt @tahrikk

Peki hangi diş fırçası iyidir? 6 ay kullanıp atıyoruz sonuçta.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/23113515-32136-colgate-zig-zag-dis-fircasi-2+1-standli

Ben yukarıdaki ürünü tercih ettim ama iyi mi ettim bilmiyorum.

Gördüğüm kadarıyla birebir aynı olan bu ürünü neden farklı fiyata satıyorlar anlamadım.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/10056550-32136-colgate-zig-zag-dis-fircasi-aile-paketi-uclu-paket

Son olarak clinomyn aldık umarım çizdirmeyiz mineyi

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Haklısınız tabii, geçen seneki gibi kalacağı zaten beklenmezdi ama sizin bir altınızdaki arkadaşın mesajında da belirttiği gibi de olmadı yani.. Neyse iyi kötü faydalandık işte, kalan sağlar bizimdir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.