Şimdi Ara

Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
24
Favori
27.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dis hekiminin bana soyledigi oral b medium dis fircasindan sasma dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

@hardcrss @StaatSanWalt @tahrikk

Peki hangi diş fırçası iyidir? 6 ay kullanıp atıyoruz sonuçta.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/23113515-32136-colgate-zig-zag-dis-fircasi-2+1-standli

Ben yukarıdaki ürünü tercih ettim ama iyi mi ettim bilmiyorum.

Gördüğüm kadarıyla birebir aynı olan bu ürünü neden farklı fiyata satıyorlar anlamadım.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/10056550-32136-colgate-zig-zag-dis-fircasi-aile-paketi-uclu-paket

Son olarak clinomyn aldık umarım çizdirmeyiz mineyi

Oral b pro expert clinick line kullaniyorumm 17,90 lira fiyati var.

• bazı ürünler anlamsız zamlandı, 32 lik selpak tuvalet kağıdı 1 yılda fiyatını katladı. hiç bir mantıklı gerekçesi olmadan

• Bugün sanalmarketten sipariş verirsek ikinciler bedavaya geliyor fakat teslimat yarın olacağı için ve yarında kampanya biteceği için kasadan geçirdiklerinde ikincinin bedava olmaması gibi bir durum olur mu?
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    olmaz sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

bazı ürünler anlamsız zamlandı, 32 lik selpak tuvalet kağıdı 1 yılda fiyatını katladı. hiç bir mantıklı gerekçesi olmadan

Dün papia 16 lı happy center dan 9,90 a aldım. Selpaktan aşağı değil kalite olarak

• Teşekkürler hocam geçtim siparişi 10 lira da indirim çekim vardı onu da kullandım
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Evet, o da iyi ama markalar birbirini takip ediyor, lider markalar fiyat artırınca diğerleri kuyruğuna takılıyor

• Dün akşam sanalmarketten verdiğim sipariş bugün öğlen geldi.
    Kurtköy Migros kartal atalar migrostan faturayı kestiriyor ürünleri sultanbeyliye getiriyor.
    Ben kısa süre meşgulken ödemesini alıp gitmişler.
    Getirdikleri ürünlerde kampanya uygulanmamış.
    Sensodyn diş macununun tanesi 16tl yazıyor.
    Tam 12 telefon görüşmesi yaptım ama hala bir çözüm yok.
    Geri iade etmek istiyorsanız Kurtköy migrosa götürmelisiniz diyor işbilmez müşteri hizmetleri çalışanı..
    Bir daha tövbe ediyorum migrostan yada sanalmarketten alışverişe..
  • Heryil ayni zamanlarda mi okur bu indirim senede 1 kere mi

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
    dolar son 1 yılda iki ktına mı çıktı :) geçen sene listerinler 12 tl mi neydi, bu sene 17 ye çıkarmışlar :) kimse kusura bakmasın ama 12 tl lik şeyi 17 tl ye çıkaracak kadar oynamadı ekonomi :)

ama genel olarak 1+1 olunca güzel fiyata geliyor yine de.

Geçen sene (2013) Listerine 16.90'dan satılmış yine aynı kampanyadan.

Siz 12TL'yi nereden çıkardınız ki? Şu an elimde geçen senenin yani 23 kasım 2013'e ait fişi duruyor elimde ve Listerine 500 ml fiyatı 16.90 yazıyor.

Yani geçen seneki kampanyaya göre 1TL'lik bir fark var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 24 Kasım 2014; 23:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

Heryil ayni zamanlarda mi okur bu indirim senede 1 kere mi

heryil dis ve agiz sagligi haftasinda olur 1 kez olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
    dolar son 1 yılda iki ktına mı çıktı :) geçen sene listerinler 12 tl mi neydi, bu sene 17 ye çıkarmışlar :) kimse kusura bakmasın ama 12 tl lik şeyi 17 tl ye çıkaracak kadar oynamadı ekonomi :)

ama genel olarak 1+1 olunca güzel fiyata geliyor yine de.

Geçen sene (2013) Listerine 16.90'dan satılmış yine aynı kampanyadan. Siz 12TL'yi nereden çıkardınız ki? Şu an elimde geçen senenin yani 23 kasım 2013'e ait fişi duruyor elimde ve Listerine 500 ml fiyatı 16.90 yazıyor.

Yani geçen seneki kampanyaya göre 1TL'lik bir fark var.

geçen sene değil de ondan önceki sene almıştım, 12 ya d 13 tlydi, migroskop ürünüydü kartla 10.5 tl ye düşüyordu.

şimdi konuyu ben de buldum, 250 lik olanlarla mı karıştırdım acaba :)

• benim 58 tl tutarında alışverişimi, normali 120 civarıydı, sanal marktten arayıp ürünlerin hiçbiri yok dediler. Kredi kartıyla ödemiştim. Ben de siparişi iptal edin veremiyorsanız dedim. çirkeflik bence yapılan. bakalım ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimsalle indirimsiz fiyatı ödeyeceksin, sonra sana money verecekler.

benim siparişimin sonundaki şu cümleden o anlamı çıkardım.

"Teknik nedenlerden dolayı gerçekleştirilemeyen indirimler, Şirket tarafından belirlenen süre içerisinde alışverişte kullanılan Money Club Kart'a yüklenecektir."
  • 1-2 sene önce aldığım ürünleri hala kullanıyorum. bugün baktım 1+1 colgate prorelief 16 tl. 2 tane alsam 16 tl edecek 4 kutu yani. Tanesi 4 tl
    yahu adamlar bu fiyata satarken bile kar ediyor. inat ettim almdaım. sırf indirimde diye gereksiz onca şey alınıyor. lazım olursa gider parasını verir alırım. 2-3 yıllık diş macunu stoklamaya gerek yok ÇÜNKÜ üzerinde 6m yada 12m raf ömrü var. Bu süreden sonra macun köpüren boş birşey oluyor demekki!
    macunları elinizde uzun süre tutmaya gerek yok zaten her kasım ayında ağız bakım ürünleri indirime giriyor.
  • Migros bidaki haftaya ertelndi kanpanya diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Migros bidaki haftaya ertelndi kanpanya diyorlar

Owwwww

• tam diş macunu bitmisti. ne ediciyik simdi bir hafta

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.