Bildirim
Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (10. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Demin bir migros jetten bir tane kupon aldım, maksadım Türk kahvesi siparişi geçmekti ama tüm stoklar tükenmiş -
www.migros.com.trTchibo Fırsat Kuponu - Migroshttps://www.migros.com.tr/tchibo-firsat-kuponu-p-23af967
-
Yılbaşına kadar Tchibo indirim veya kargo bedava kampanyası yapmadıkça bu kuponlar pek bir işe yaramaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodlar kargo ücretini düşürmüyor değil mi? -
Sanalmarketten istediğimiz kadar alabilecek miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam şöyle 45₺lik kazak aldım mesela kodu kullandım yine de 7.5 kesti yani kargoyu herturlu alıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sepet tutarınız minimum 200,00 TL olmalıdır dedi? -
Kargo bedava yapmak için 150₺ üstü alışveriş yapmanız gerekiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sepete eklemelik 2-3 liralık bir şey yok mu? -
Kargo bedavalarla birleşmez boşuna beklemeyin. Kahvelerde ücretsiz kargo var şu an ama kod kullanınca kargo ücreti ekliyor -
Teşekkürler. Fiyatlar zaten uçuk. Kargo bedava olmayınca bir anlamı kalmıyor o zaman. -
45 TL lii ürün yeterli oluyor mu? 50 TL ye tamamlama şartı yok mu?quote:
Orijinalden alıntı: zeusavda
Yok hocam şöyle 45₺lik kazak aldım mesela kodu kullandım yine de 7.5 kesti yani kargoyu herturlu alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oluyor 49,95 TL'lik ürün aldım kullandım -
8 tane aldım bizim buradaki kasiyer her müşteriye diyor alan yok gençler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X