Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef eskisi kadar bereketli değil dediğiniz gibi:(
    Bu baya iyi bir kampanya ama allahtan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu X tane aldım diye yazanlardan tiksinti geldi.

Eğer Tchibo Türkiye'den çekilme planı yoksa bu iş patlar.Yarın alacak ürün bulamayız olanlarda 200-300 tl bandında olur.Aralık sonuna kadar ürün kısıtlı getirirler yada 1 tl lik ürün 4 tl fiyat yazarlar.

Kodları çok kontrolsüz satıyorlar çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakko F kullanıcısına yanıt
    Evet

• Beyler 10 kupon alıp ayrı ayrı ama toplamı 500 tl lik sipariş verip hepsi gelince dükkanda gidip iade edeceğimi yada toplamı kadar başka ürünle değişeceğimi söyleyip uygulama yapsam sizce yerler mi ? Olur mu? Biliyorsunuz normalde kuponlar birleşmiyor.

• Tchibo'nun çekilme planı vardı. Bu işin bununla kesin ilgisi var.
  • 2kod için 10 TL ödedim kasadan 1kod verdi

• KARGO UCRETİNİ ÇÖZEBİLEN VARMİ HER SİPARİŞ İCİN 8 TL KARGO ÜCRETİMİ ÖDİYECEĞİZ ŞİMDİ?
  • Uzun uğraşlar sonucu Gaziantep Sanko şubesinden 1 tane alabildim. Her müşteriye 1 tane satabiliyoruz dediler

• Ben sadece filtre kahve iciyorum genel olarak, zaten kargo dagil 40 liraya falan 1kg robusta aliyorum kafein orani da yuksek diye. Aldigim yerde arabicalarin da fiyati dusuk.

Burada 65 lira desek 500gr filtre 5 lira kuponla +7.5 lira kargoyla 27.5 lira yapar odedigin, 1kgsi 55lira yapar filtre kilogrami. Zaten kahve disinda alinacak birsey de goremedim. Kalkip migrosa gidecek ne var, filtreciler soylesin ona gore gidelim?

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Yaniltmislar sizi. Tek seferde 10 tane alani gordum soyleyin her sferinse siraya girerek alin

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Uzun uğraşlar sonucu Gaziantep Sanko şubesinden 1 tane alabildim. Her müşteriye 1 tane satabiliyoruz dediler
    Kocaeli Yarımca migrostan 6 tane aldım, herhangi bir sınır yok dedi kasiyer ayrı ayrı fiş keserek verdi.Başka şubede deneyin derim

• 28 tane almıştım şimdi başka şubeye doğru yola çıktım. 20 tane daha alacağım.

• Barkodu kasiyerler birbirine söylerken duydum, yanlış duymadıysam şöyle
    2001111386326

• istcool kullanıcısına yanıt
    Etikse yap bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • “tchibo türkiye olarak, 14 yıldır özgün perakendecilik anlayışımız ile türkiye pazarında müşterilerimize hizmet veriyoruz.

müşterilerimizin beklentilerini daha iyi anlamak ve tchibo’nun türkiye’deki yatırımlarını daha verimli kılabilmek için satış kanallarımızı genişletmeye hızla devam ediyoruz. migros ve arçelik mağazalarında başlayan ürün satış operasyonlarımıza, 2019 yılında da yeni iş birlikleri ekliyoruz. bu yılın başında carrefour ve mediamarkt iş birliklerimizi hayata geçirdik. ayrıca trump avm’deki d&r mağazasının içerisinde yeni bir mağazamız açıldı.

türkiye pazarının yüksek potansiyeline ve ekonomimize olan inancımızla yeni yatırımlar yapmaya önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğiz.

sosyal medyada yer alan tchibo’nun türkiye’den çekildiğine ilişkin paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.”

• Asilyus10 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu soruyu sorduğuna göre etikle pek ilgilendiğini sanmiyorum

• Sanal Markete gelmiş.

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.