Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız şartlara dikkat edin,kod yolda gelirken biri şeş kaza patlatırsa hiçbir hakkınız yok aynen mafiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

7 tane aldım sadece filtre kahve alıcam diğer şeyler gereksiz pahalı.
    Kod harcamaya değmez.
    www.tchibo.com.tr
    Gold Selection Öğütülmüş Filtre Kahve 250g | Tchibo
    https://www.tchibo.com.tr/gold-selection-ogutulmus-filtre-kahve-250g-tchibo-p400123512.html

normal kahve içiyorum , normali gibi tüketilebiliyormu çok anlamıyorum işlenmiş kahveleri

• migros.com.tr den sadece 5 tlik kupon alinmiyor en az 60 tl lik alisveris yapin deniyor cok sacma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alıncak bişi yok 1 adet kupon vardı zar zor buldum alıncak bişi.. elinde çok kupon olanlara ne alıyor acaba
  • iyi fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Beyler 10 kupon alıp ayrı ayrı ama toplamı 500 tl lik sipariş verip hepsi gelince dükkanda gidip iade edeceğimi yada toplamı kadar başka ürünle değişeceğimi söyleyip uygulama yapsam sizce yerler mi ? Olur mu? Biliyorsunuz normalde kuponlar birleşmiyor.
    Her ürün de 7.5 tan 75 TL kargo eder bu durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnkst kullanıcısına yanıt
    Kahve makinesi ya da frenchpress lazım bunun için. Sıcak suda çözülebilenden değil bu
  • Alınıyor işi bilmeyen kasiyerler bu cevabı verir

• Alınabilir şeyleri de paylaşırsak iyi olur dostlar ben şimdilik kahve aldım ama farklı şeyler görenler haber etsin

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    var hocam ona göre sepet yaptım
  • blackkjack kullanıcısına yanıt
    kuponu almak icin kasiyer demedim migros.com.tr den bahsediyorum.

• blackkjack kullanıcısına yanıt
    Arkadaş onlineı kastetmiş.

• kasadan aldım 6 tane
  • ava giderken avlanmayız herhalde :D
  • Brita su filtreleri var diğer sitelerle aynı fiyat o alınır kazak alınır daha çok şey var alınabilecek

• şişirilmiş fiyattan yıllardır stoklarını yenilemeyen ve bitiremediği stokları migros aracılığıyla hem reklamsal anlamda hemde fiyat politikasından kazanarak akıllı bir win win durumu.. yıl sonuna kadar bekleyecek olan arkadaşlara selamlar :)
  • Acaba erkek giyim bedenleri hakkında bilgisi olan var mı? Zamanında üst almıştım, kalıpları genişti. Altlar için durum ne acaba? Biraz yersiz oldu ama
  • Arkadaşlar kargo da indirimden düşüyor mu? Mesela 43 liralık ürün ekledik sepete, 7.5 kargo 50.5₺ yapar bu şekilde oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 15 Ekim 2019; 15:13:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.