Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
126.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takip edilmiyor. Yurtiçinden mesaj geldi ben öyle anladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo mesajı alanlar gelmiş hemen
    İnternette yorumlara baktım baya kişi kargolar hasarlıydı vs dedi. İnşallah böyle bi sorun olmaz da uğraşmayız
  • Daha kargoya bile verilmemiş, 15'inde vermiştim siparişleri... İnternette hep kötü yorumlar var tchibo için.
  • Heralde hepsini tek kargoda göndermişler,
    6 siparişim vardı tek mesaj geldi.
    Bakalım ne çıkacak kesin bi sıkıntı olacak eksik ürün kırık parça vs

Eğer hepsi tek kargoda gönderiliyorsa
    Evrakta ve faturada sahtelecilik anlamına gelir hatta belki vergi kaçırmak. Ben 42₺ kargo parası ödedim nereye gitti benim kargo paralarını cep ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 18 Ekim 2019; 10:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Heralde hepsini tek kargoda göndermişler,

Evrakta ve faturada sahtelecilik anlamına gelir hatta belki vergi kaçırmak. Ben 42₺ kargo parası ödedim nereye gitti benim kargo paralarını cep ettiler
    ahahah kendi kafanda senaryo yazıp kafandaki senaryoya göre adamları yargılıyorsun :)

dur bi kargo gelsin. her sipariş ayrı ayrı kargolanıyor. ve 6 siparişinin hepsi bugün gelecek diye bişey yok kalanı haftaya gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Heralde hepsini tek kargoda göndermişler,

Hocam yargısız infaz yapma hemen. Her sipariş ayrı kargoda geliyor. Daha önce de böyleydi şimdi de böyle. İlk kargom sağ salim geldi. Vatana millete hayırlı olsun
    Edit: ÜT: 31.01.2019
    Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 18 Ekim 2019; 10:14:50 >

• Yıllardır tchibodan alışveriş yaparım. Şu kod nasip olmadı
    Kargo tchiboda normal zamanda da sıkıntı olurdu. Sipariş hemen işleme alınmaz. Kargolasalar bile kargo kodunu sisteme ya geç işlerler ya da hiç işlemezler.

• 2 adet kargom geldi benımde suan
  • SMS yağdı bana da gün içerisinde teslim edilmek icin dağıtıma cıkartılmıştır diye
  • 15 nde verdiğim sipariş için mail geldi fakat siparişlerimde gözükmüyor :/ Aynı durumda olup kargosu gelen var mı acaba?
  • Bugün kod kullanan var mı? İki adet kodum vardı kullanmak istediğim zaman geçerli değil diyor. Neden böyle diyor anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 657

15 nde verdiğim sipariş için mail geldi fakat siparişlerimde gözükmüyor :/ Aynı durumda olup kargosu gelen var mı acaba?
    Aynı durum 2 siparişimde var. MH'yi arayıp sordum, ne olur ne olmaz yazılı belge elimde olsun diye MH'ye mail attım.
    Hepsinde aynı cevap: Sistemimizde siparişiniz görünüyor. Mailleri dikkate alın. Sitede bazen sorun olabilir.
    Benim sorunum hatta bunun bi tık üstünde, kredi kartımdan tutar tahsil edilmemiş görünüyor.
  • 657 6 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam siparislerimde gozukmuyor fakat az once kargo geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.tyler -- 18 Ekim 2019; 11:42:10 >
  • Bnm provizyonda gözüküyordu, şimdi güncel işlemlerde gözüküyor. Fatura kesilince düşüyor provizyondan diye biliyorum. Sizin fatura kesilmediği için belkide gözükmüyor olabilir. Böyle markaların internet sayfalarında bu gibi durumların yaşanması gerçekten tuhaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Bugün kod kullanan var mı? İki adet kodum vardı kullanmak istediğim zaman geçerli değil diyor. Neden böyle diyor anlamadım.
    Kodu yanlış yazıyor olabilirisn, bugun sipariş verdim ve kodlarda problem yoktur.. sepet 50 TL üstü olmak zorunda
  • 6 siparişim vardı, eve tek kutu gelmiş biraz biraz önce, gidince bakıcam bakalım inş eksik yoktur. Sitede hala fatura kesildi yazıyo

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Kod BÜYÜK HARFLE yazılacak

• Alex27i A kullanıcısına yanıt
    Sepetinizde ne var 50 tl üstü mü

• Beyler aldığınız ürünlerin linkini paylaşır mısınız?biraz fikir olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.