Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
126.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 51liralik sepeti kodu kullanıp 1tlye alabiliyor muyuz yoksa kod düştükten sonra mi 50tl üzeri olması gerekiyor siparişin. Yani min 100tl üzeri mi olmalı anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex27i A kullanıcısına yanıt
    Yakarlar orayı :D deme öyle şeyler
  • Sepetin 50 üstünde olması gerekiyor(kargo hariç).
    Yani 60 lira olan bir ürünü eklediğinizde kargosuyla birlikte 17,50 lira ödeme çıkar kuponu kullandığınızda.

• Blueye kullanıcısına yanıt
    normalde 51 liralık ürün varsa sepette 1 liraya alabilmen gerekiyor tabi +7,5 lira kargo ücreti de verdikten sonra. Ama yukarıda bugün kod deneyip geçersiz yazısı alan arkadaşlar olmuş. Sıkıntı var sanırım.
  • Tchibo bugün android uygulamayı güncelledi kısıtlama getirmiş olabilir web'de deneyin birde?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış verdiğim siparişten dolayı tchibo müşteri hizmetlerini aradım . Sipariş iptali sonrası kullandığım kuponun tekrar iade edileceği bilgisi tereddütlü olarak verildi.(iletiyi yazarken arayıp yeni kod verdiler)
    İşlemleri yaparken kampanya neden bitti diye sordum. “Kuponlar tükendi o yüzden” dedi. Peki kahve satıyorsunuz kahve yok sitenizde dedim. “Büyük bi yoğunluk oldu, stoklar her çarşamba yenilenir” dedi.
    Kampanya nerden baksan yılın kampanyası. Sadece 17 liraya ki içinde kargo bedeli var 500gr filtre kahve alabiliyorsun. ( Piyasa da en ucuzu 45lira.). Bu şartlarda bi kampanyayı önhazırlık yapmadan piyasa çıkmak tam anlamıyla amatörlüktür. Broşürde kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu ibaresini de göremediğimize göre bi hata yaptık dönelim demişler bence.
    12 tane kupon aldım merak edenler için. Tek tek fiş basıldığı ve zamanım kısıtlı olduğu için sonra alırım kalanını(10 daha alacaktım) nasıl olsa daha 15 gün var diyerek. Tabi sonrasını biliyorsunuz.
    Ben tamamıyla kendi ihtiyaçlarım için kullanacağım kuponları.
    Alamayanlar için kampanya sanırım kaçan büyük balık oldu. Canınız sağolsun.

• Ben kendime bir şey bulamadım, kahveyi de taze almayı seviyorum. Gittim anneme fular ve bere aldım. Kaliteli çıkar umarım. 12 tl tuttu

• Şu an migroslarda satış iptal edilmiş.Ama alınan kodlar geçerli değil mi ?
  • Kodlarda sıkıntı yok geçerli.

• kargom saat 12:00 da elime ulaştı.

yeni bişeyler alamıyoruz ama şu anda stok gelmemiş hiç :(
  • Stok gelen ürünlerle ilgli konu açılsa keşke...

• Kaliteli ama dışarıya oranla fiyat * 2 Almanya'da 16lı kapsül 4€ burda 10lu 25₺ keza tekstilde öyle artı mağazada indirim yapmıyolar mağazayı güncel tutup onlineda eski stokları satıp eritiyolar mağazada stt yakın ürünler zor satılır ama onlinda her türlü satılır ürün eve geldiğimde tarihi gürüyosun zaten.

• Sitede kargo şirketi almasi beklenir diyor ama kargoya veriliyor galiba ürünler bi kaç kişi oyle yazmasina ragmen teslim almis ürününü

• Hocam siparişi ne zaman vermistiniz

• sasomelih kullanıcısına yanıt
    Kuponun çıktığı akşamda. Bu 3.sıradaki siparişimdi.
  • Elin çek olan varsa ihtiyaç karşılamak için kullanacağım fazladan varsa rica edeceğim

• Uygun ürünlerin paylaşıldığı ve çeşitli komboların yapılabildiği bir konu açmalıyız. Aralık sonuna kadar değerlendirmeye açık bir sürü ürün olacaktır elbet.
  • Belive or not B kullanıcısına yanıt
    Sen konuyu aç buraya da linkini at biz geliriz hocam.

• Fazladan hediye çeki olan varsa 5 tl den alabilirim 1 adet.

• Satan varsa ben de 1 tane alabilirim

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.