Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
126.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mh ile yeni görüştüm, 50 tl altı kupon niye düşmüyor artık diye söyledim.
    Kuponlar alt limitsiz sistemsel bir sorun olabilir 49,95 üründe düşmüyor dedim düşmesi lazım bildirimde bulunalım teknik birime dedi.
    Sizde ararsanız söyleyin bu durumu hemen çözülür bir çok kişi bildirim yaparsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Ekim 2019; 9:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migros'un kupon satışına tekrar başlaması gibi bir durum söz konusu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tchibo.com sitesinin ürünleri kendisi öyle çok ahım şahım birşey değilmiş gibi geldi . Yada ben fakirlikten biraz geri kalmiş olabiliriiim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazi stoklar yenilendi koşun bence 😊

• Brave.Heart3416 B kullanıcısına yanıt
    Benim hepsi ptt

• 20 tanesini 260₺ satan var forumda

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 19 Ekim 2019; 11:40:57 >
  • 15.10.2019 tarihinde 5 ayrı şipariş vermiştim hala fatura kesildi yazıyor.kargoya verilmiş ürün gözükmüyor hiç
    aynı durumda olan var mı ?
  • radko kullanıcısına yanıt
    5 e almış 15 e satıyor, 20ye alıp 200e satmıyor en azından senin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Ekim 2019; 11:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahide61

Bazi stoklar yenilendi koşun bence 😊
    mesela hangi ürünler.
  • Toplam 5 kargom geldi. 5'inde de sorun yok. Yalnız kavanoz kahvelerin 1 tanesini havalı poşete değilde bildiğiniz şeffaf ambalaj poşete sarmışlar. Kargoyu alırken hafif bi sallayın. Kırık varsa hiç teslim almayın. İşleminiz daha hızlı çözülür.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    İşkembeden sallamayın ben neyi 20 almışımda 200 satmışım

• nasıl kahveciyse adamlar bi türk kahvesi stoğını bile yenilemediler.
    üzgünüm beyler taklaya geldik.
    1 ocak 2020 de tüm stoklar yenilenir artık
  • 8 kargo geldi 7 sinde sorun yok ama zaten zarar gorebilecek seyler degildi. Bu resimdeki karistirma kaplarinin yaninda verilen su bardagi kirilmis. Paketleme hic ozenli degil. Hic bir.koruma yapmamislar ince posete sarip koliye koymuslar. Koli de urune gore buyuk. Sonuc dogal olarak kirilmis bardak. Sorun etmedim cunku kaplar di.on3mli.olan. geri gondermeye fln ugrasmayacagim.ama mail atacagim adam gibi paketleyin insanlar magdur olmasin diye...
    Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

• Sanal marketten alınan kuponlar için deneyimimi aktarıyorum, ben sanal marketten 5 adet sipariş etmiştim ama teslimat formunda tarafıma yalnızca 1 adet kod beyan edilmişti, bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım diğer 4 kuponun iadesi yapılacak denildi. Her siparişte 1 kod alma hakkımız varmış. Uzatmadan tamam dedim, aç gözlülüğe de gerek yok yani 1 adet zaten indirimli olan su geçirmez çocuk yağmurluk montunu 37,50 ye almış oldum.

Sanal marketten toplu kupon alanların bilgisi olsun yalnızca 1 kod kullanabileceksiniz ve diğerleri için ödediğiniz ücret tarafınıza iade edilecek.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    hiç sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

migros'un kupon satışına tekrar başlaması gibi bir durum söz konusu mu?
    Bence mümkün olabilir. Çünkü; sanal marketten tek siparişte alınan toplu kuponlar sadece 1 adet olarak müşteriye veriliyor.(Her siparişe 1 kod kuralı) Geri kalan kupon bedelleri iade ediliyor.

Yani diyelimki sanal marketten 10 adet sipariş ettim bana 1 adet geldi ama diğer 9 adet stoktan düştüğü için şuanda sistemde kupon görünmüyor ama fiziksel olarak hâlâ ellerinde duruyor. Bu şekilde sipariş eden atıyorum 500 kişi olsa ortalama 5 kod fazladan alınmış olsa 2500 adet kod var demektir hâlâ migrosta.

İşin ilginç tarafı her iki firmanın da saçma bir şekilde öngörüsüzce kampanyayı eline yüzüne bulaştırmış olması. Migros sanal market siparişinde adet girişi olmaması gerekirken adet girişi eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mys66 -- 19 Ekim 2019; 13:36:36 >

• g3nj kullanıcısına yanıt
    Hangi kargo ve ürün fiyatı nedir hocam

• Allah rizasi icin 1sifrecik verebilecek olan varmi? 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: mys66

Bence mümkün olabilir. Çünkü; sanal marketten tek siparişte alınan toplu kuponlar sadece 1 adet olarak müşteriye veriliyor.(Her siparişe 1 kod kuralı) Geri kalan kupon bedelleri iade ediliyor.

Yani diyelimki sanal marketten 10 adet sipariş ettim bana 1 adet geldi ama diğer 9 adet stoktan düştüğü için şuanda sistemde kupon görünmüyor ama fiziksel olarak hâlâ ellerinde duruyor. Bu şekilde sipariş eden atıyorum 500 kişi olsa ortalama 5 kod fazladan alınmış olsa 2500 adet kod var demektir hâlâ migrosta.

İşin ilginç tarafı her iki firmanın da saçma bir şekilde öngörüsüzce kampanyayı eline yüzüne bulaştırmış olması. Migros sanal market siparişinde adet girişi olmaması gerekirken adet girişi eklenmiş.

Alıntıları Göster
    Kod satışı bitti boşuna beklemesin almayanlar..
    Şuan yedek olarak sistemde vardır kod az sayıda ondan dolayı veriliyordur 1 adet öncesi siparişi olana.
    Kaldı ki şuan kaç bin kod satıldı stok yok mağdur duruma düşebiliriz birde yeni kod satsın diyorlar o zaman ortalık toz duman olur

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.