Yaklaşık 2 aydır takip ettiğim kur artışları vs nedenlerle almadığım Xiaomi mı Mop Pro 2 robot süpürgeyi 3.12.2021 günü Teknosa firması hem kendi sitesi hem de Trendyol üzerinde kampanyaya soktu ve 4499 tlden dan satışa sundu. Bende Trendyol üzerinden 9437***62 numaralı sipariş koduyla sipariş verdim. 8 gün tedarik süresi vardı. Ama gece yarısı tedarik edilemiyor diye iptal edildi.
Normalde Trendyol alternatif firma üzerinden gönderim sağlardı ama onlar da arkamda durmadılar ve sadece 200 tl indirim kuponu tanımladılar. Ve şu an aynı fiyata almam imkansız. Trendyolda diğer firmalarla 1200 TL fark var. Ve 8 gün sonrası için tedarik edemeyen Teknosa ürünü kendi sitesi üzerinden bugün tekrar satışa sunmuş. Mağduriyetimin giderilmesini aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı şikayet.com üzerinden kendilerine bildirdim.
Açıkçası fiyat hatası fırsatçılığı değil yaptığım. Ürün geçen cuma 4500 bandında satıldı. Çok umursamayacaktım Teknosa bugün tekrar satışa sunmasa umursamayacaktım ama aptal yerine konmayı bu firmaların yanına bırakmak istemedim.
Lütfen beğenerek konuyu yukarı taşırsanız yardımcı olmuş olursunuz.
ÖZEL OKUL VELİLERİ SENDİKASI
|
FENER OL AMA BAŞKAN YANGINA BENZİN DÖKSÜN
|
DÖVİZ DÜŞTÜ 0 ARAÇ FİYATLARI DÜŞMÜYOR
|
ASus K53Sv Notebook
|
Başakşehir Şampiyon yapılıp ,Katarlılara mı satılacak ?
|
Vdsl2 de hangi modemi önerirsiniz ?
|
|
Hangi micro sd Card
|
WINDOWS 7 RECOVERY SORUNU
|
daima |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 699
İkinci El Bölümü Mesajları: 212
Konularının görüntülenme sayısı: 7.100 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 511 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El