|
Bildirim
|
Bakın azılı bir Ali Koç taraftarı, seçim sürecinde kendisine inanarak paylaşım yapan biri olarak beynimi kullanıyorum, şimdi beni iyi dinleyin..Adam Cocu denen hıyarı almak için Psv'ye 2.5 milyon euro bonservis ödedi, bakın antrenör transferi için bonservis ödedi bu adam..Ali Koç yapana kadar 36 senelik yaşantımda böyle birşey duymamıştım..38'lik Volkan'la sözleşme yeniledi bu adam..Bu adam Mehmet Topal'ı oyunun merkezinde tuttu..Bu adam Aykut denen sinsinin, sinsi antrenörlerini takımı sabote etsinler diye içeride tuttu..Bu adam Comolli'nin Slimani denen öküzü almasına müsade etti, Transfermarkt'ı açıp 30 snliğine geçen sene 1 gol attığına bakmadı bile..Herşeyin de kötüsü, bu adam türk futboluna barış getirecek diye umarken, Gs ile Aziz'den beter kavgaya tutuştu..Klüpler birliğinde Gs'nin haberi olmadan hakkında bildiri hazırlandı..Devre arasında Aatıf'ı Ersun hoca affettikten sonra, kendisi için Fb tv'de ''gitmesini istiyoruz ama zorluk çıkarıyor'' diye beyanat verdi, aynı Aatıf 2-3 gün sonra Ç.Rizespor'a gitti ve takımının 2. yarıya fırtına gibi başlayarak ligde kalmasına, ligin dibinden gelip Fb'ye puan farkı atmasına büyük katkıda bulundu..Aatıf'a yaptığını, Mehmet Topal, Slimani ve Neustadter'e yapsaydılar, şu anda Cocu denen hıyarla bile 5. olup Uefa'ya giderdik..Fener ol kampanyasına katıldım ama verdiğim paranın boşa gideceğinden hiç kuşkum yok çünkü olay ders almak değil, ben artık bu kadar hatanın merkezinde henüz sebebini anlayamadığım bir kasıt görüyorum malesef..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F89D34A3 -- 4 Mayıs 2019; 21:39:13 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 7 Mayıs 2019; 21:39:58 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 17 Mayıs 2019; 1:19:18 > |
|
|
|
|