Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şimdi arıyorum o numara açılmıyor neden acaba benimde bir kargom eksik geldi ulaşamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 tane iadem olacak. Aradım müşteri hizmetlerini, yemin ederim böyle çifkef bi iade prosedürü görmedim. İade nedenimi söylüyorum onu beğenmiyorlar, diyorlar başka müşterilerimiz bu sorunu yaşamamışki. Diyorum yahu neden göstermeme gerek dahi yok cayma hakkım var, cevap olarak eğer bunu kullanarak iade ederseniz kuponunuz yanar. Ürün alırken çok dikkatli davranın iade sürecinde baya can sıkıyorlar.
  • Ürünlerim geldi PTT kargo gerçekten çok sorunlu gidip kendim aldım şubeden. Adamlar 300 gram kargoya 4 kg yazmışlar diğerine 3 kg nasıl iş anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Hocam şimdi arıyorum o numara açılmıyor neden acaba benimde bir kargom eksik geldi ulaşamıyorum.
    Hocam bazen normal cep telefonundan arayınca meşgul çalıyor niyeyse. Bip ile arayarak ulaşmıştım ben. Tüm kargo takip numaralarını alıp takip etmekte fayda var. Adresde bulamadık falan yazıp şubede bekletebilirler ve sizin haberiniz yoksa geri bile gidebilir.

@abuabuzer İade konusu çok sıkıntılı. Benimde resmini beğendim ama çok kötü kalitede olan 2 atkı vardı. İade edersem toplamda 6 lira iade edecekelrini ve kodun yanacağını söylediler. Haliyle iade edemedim. İade etmeye gerek duymayacağınız şeyleri seçmekte fayda var
  • Trendix termostan alan varmı? Sıcak soğuk tutma özelliği nasıl? En önemlisi de sızdırmazlık durumu nedir sızdırıyormu?
  • https://twitter.com/TchiboTurkiye sizden ricam buraya yazsın herkes yorumlara yazın ne olduğunu anlasın herkes firmanın belki insafa gelip düzeltirler

TCHİBO GERÇEKLERİ

Farka bakın tam 50 TL Böyle 10 larca ürün var
    www.hepsiburada.com
    Voit BC 2000 Basketbol Topu No:7 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/voit-bc-2000-basketbol-topu-no-7-pm-spor1vttpbc2000

GELELİM SONRADAN YAPTIKLARI HAKSIZLIKLARA
    İlk gün 49,95 ürünlerde çek düşüyordu sonradan kapatıp bazı ürünlerin fiyatını değiştirmeler
    https://twitter.com/TchiboTurkiye adresinden yazdım bir kaç defa konuyu telefonlada aradım ilk önce sizde sorun vardır denildi sonrada böyle cevaplar vermeye başladılar En son verecekleri cevap olmayınca görüldü yapmaya başladılar
    Böyle kurnaz firmalara geçit vermeyelim 'ALT LİMİTSİZ' adı üstünde ürünlerin fiyatını 49,95,49,99 yapıp çekleri kullandırmıyorlar resmen üstelik kargo ücretini dahil etmiyor bunun mantığı nedir
    Tchibo almanya ya mail attım bu konuyla ilgili ülkemize gelen firmalara bir haller oluyor bizim kendi firmalarım bile böyle değil

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim
    Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

Türk kahvesi stoğu çoklu olan sürekli geliyor var ancak 5,25 olan tekli ürün stok bir açıp hemen kapatıyorlar neden insanlar en ucuz ürün o olduğu için onu alıyor 49 luk ürünlerin yanına yaptıkları haksızlığa karşı orayada bir önlem almışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Ekim 2019; 12:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizcgc

Trendix termostan alan varmı? Sıcak soğuk tutma özelliği nasıl? En önemlisi de sızdırmazlık durumu nedir sızdırıyormu?
    Ben almıştım önceden çok iyi düşünmeden alın bu fiyata alınır bende olmasa alırdım

• Ürünlerimin hepsi geldi güzel kampanyaydi darısı 11.11 e ileriki kampanyalarda görüşürüz

• 4 kargom 10 gündür gelmeyince burda verilen bilgilere istinaden sabah PTT'ye gittim. Kargoların tamamı iade edilmiş. Tchibo müşteri hizmetlerini aradım ve sadece para iadesi yapılacağını kuponların iade olmayacağı bilgisini verdiler.

• filitre kahve siparisi vermeyinde ne alirsaniz alin 2018 uretimi kahve gondermisler

• quote:

Orijinalden alıntı: sıyahıncı

filitre kahve siparisi vermeyinde ne alirsaniz alin 2018 uretimi kahve gondermisler
    aynen hocam bana 2018 üretüm kahve göndermişler ama kahvenin tadı güzel benim hoşuma gitti

• 1 adet kod almak istiyorum. Öğrenciyim hayrına ya da ücretiyle verebilecek var mı ? PM'e bakıyor olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex27i

4 kargom 10 gündür gelmeyince burda verilen bilgilere istinaden sabah PTT'ye gittim. Kargoların tamamı iade edilmiş. Tchibo müşteri hizmetlerini aradım ve sadece para iadesi yapılacağını kuponların iade olmayacağı bilgisini verdiler.
    urunlerı tekrar gonderın deseydın kardesim benimde 10 gun oldu ses seda yokk
  • buralarda kalan kodlarini satmak isteyenler olurs aliciyim
  • Arkadaşlar şu anda hiçbir üründe kupon kullanamıyorum. Bir bilgisi olan var mı acaba ? İndirim nedeniyle kullandırtmıyordu fakat indirim de bitti. Tamamen indirimsiz bir üründe de kullandırtmıyor. Tchibo kanımca büyük pişman oldu bu durumdan ve çamura yatıyor sürekli .

• mert satılmış kullanıcısına yanıt
    Evet kodlar artık kahvelerde bile geçmiyor. Sanırım kampanya sona erdi.

• Alex27i A kullanıcısına yanıt
    Bu sabah denedim kuponlar kullanılıyor panik yapmayalım
  • Zor bela 2 siparişi iade ettim ve kupon vereceklermiş. Şimdi son durum nedir, Kodlar her üründe (indirimli / indirimsiz) geçiyor mu ?
  • Alınık uygun kod , pm den yazabilirsiniz

• elinde olan varsa pm den ulaşabilir
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.