Şimdi Ara

Migrosta paypal kartı kullanamıyormuşuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Migrosta paypal nakit karttaki 5 tlyi kullanmak istedim.Bana kullanamayacağımı söylediler.Alışveriş yapılıyor,ancak kasada açık vereceğini söylüyorlar.Böyle bir şey yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paypal bitti kardeş, ne kartı
  • 5 tl yüklendi kartlara kardeş bilmiyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: pdrumit

Bugün Migrosta paypal nakit karttaki 5 tlyi kullanmak istedim.Bana kullanamayacağımı söylediler.Alışveriş yapılıyor,ancak kasada açık vereceğini söylüyorlar.Böyle bir şey yaşayan varmı?

Sallamışlar gibi.Sonuçta kasiyer 5 tlyi POSa yollasın sen de kartı yandan çek ve şifreni gir.
  • PAYPAL türkiyeden çıkmıştır galiba vergi konularında sıkıntı olmuş facebook youtube gibi kanunları tanımama gibi

Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme
    PayPal olarak Türkiye’deki faaliyetlerimizi durdurduğumuzu üzülerek bildirmekteyiz.
    6 Haziran 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye’deki müşterilerimiz PayPal hesapları üzerinden para gönderme ve alma işlemi yapamayacaklardır. Müşterilerimiz PayPal hesaplarına giriş yapabilir ve varsa hesaplarındaki bakiyeyi Türkiye’deki banka hesaplarına aktarabilirler.
    Belirtmek isteriz ki, PayPal’ın önceliği her zaman müşterileri olmuştur. Ancak yerel düzenleyici kuruluşa yaptığımız lisans başvurusunun reddi ve ilgili kurumun Türkiye'deki faaliyetlerimizi durdurma talimatı doğrultusunda uygulamak durumunda olduğumuz bu karardan dolayı üzüntü duymaktayız.
    Müşterilerimiz bilgi sayfasını ziyaret ederek bu sürecin kendilerini nasıl etkileyeceğine ilişkin detaylı bilgi alabilirler.
    PayPal olarak tüm müşterilerimize bugüne kadar bizi tercih ettikleri için teşekkürlerimizi iletmek isteriz. PayPal'a vermiş olduğunuz destek Türkiye'deki çalışanlarımız ve şirketimiz için her zaman önemli olmuştur.
    Gelecekte Türkiye'deki müşterilerimize yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.

• POS kabul ettikten sonra kasiyere ne migrosa ne.Ortak havuz vardır postan fiş çıktıktan sonra para migrosun hesabına geçer.
  • kasiyer bilgisizmiş olay şu artık paypal nakit kartlara yükleme 1 Mayıs 2016'dan itibaren yükleme yapılmıyor, kasiyere yükleme yapılamayacağı bilgisi verilmiştir, kasiyerde harcama yapılmayacak gibi anlamış, her pos cihazında kullanılabilir.
  • Bana gelen yazıyı gösterdi.Yazıda 1 mayıs 2016 itibaren para yükleme ve bakiye kullanımının yapılamayacağı yazıyor.Telefonla genel merkezi arayıp sordu ama bana yine de mantıklı gelmiyor.Bugün başka yerde sorunsuz harcadım.

• Bende petrolde kullanmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak 55 kartla

• Tek pos makinesinde en fazla 10 kart kullanabildi şok market.kart limiti hatası verdi kasa.

• bende bugün yarın migrosta deneyeceğim bakalım.
    başka nerelerde kullanabiliyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Bende petrolde kullanmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak 55 kartla

Gövde gösterisi gibi 55 kart :)
    Pos çekmiyorsa sıkıntı.
    Kullanamadık demiyor, kullandırmadı diyorlar.
    Paypal artık PARALEL mi ilan edildi nedir :)
  • GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    seni 89 kartımla tokatlarım . :)) 90 dı da birini sana vermiştim . :)))
  • mikaback kullanıcısına yanıt
    Saygılar hürmetler başkanım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.