Şimdi Ara

Migrosta tüm sucuklar 36.9₺ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
7
Favori
59.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bursa biaportta yok ama dün 1-2 kangal beyaz apik vardı

yaş sarı etiket 3 kangal, yarım kg kuru beyaz parmak apik aldım

bir dahada bulaşmam bunlara sanırım, damak tadımıza uymadı, bahar sütten aluçdağı yahut reyhandan yanturalı oda olmazsa mahalle kasabından sucuğa devam,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 4 Şubat 2017; 13:23:20 >
  • pınar fln da da var mı kagallar kaca geliyor tanesi bilen yazabilirmi 3km yol gitmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

bir dahada bulaşmam bunlara sanırım, damak tadımıza uymadı, bahar sütten aluçdağı yahut reyhandan yanturalı oda olmazsa mahalle kasabından sucuğa devam,

Ben aluçdağı aldım ama evdekiler beğenmedi birtek ben beğendim bu sucuğu yiyince diğerleri ne diye sorguluyor insan 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçırma kanpanyayı
    al 5-10 kg sucuk
    sonra abuk subuk yorumlar yapıyorsun
    aç gözünü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Migrosun harcama hedef kampanyanız neydi hocam ? Bu arada 500 TL sucuğa vermek, cidden helal olsun. Bravo...

550 TL YE 10 MONEY :( TIRT BİRAZ. AMA DEĞERLENDİRİRİM BİR 100 TL DAHA SORTİ YAPARIM BONUSA DA 10 TL VERİYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

uzun uğraşlar sonucu aldım 470 tl lik 13 adet polonez özel lüks baton sucuk 2 adet şahin fermente 1 adette gürme fermente. 10 mağaza dolaştım. Sultanbeyli 5m migrosta bolca BULDUM.

Tebrik ederim iyi günlerde kullanın bu batonları böyle küçük küp şeklinde doğrayıp yakında bir pideci var ise biraz kaar rendesi 2-3 yumurta götürerek şöyle güzel bir pide yaptırın batonların baharatı az olduğundan kavurma niyetine güzel bir pide oluyor deneyin

Eyvallah denerim. Dün akşam yarısı gitti valla özlemişiz geçen seneden beri bugünü bekledik. Tadı çok güzel yumuşak ve az baharatlı midem rahatsız hangi sucuk alırsam alayım rahatsız eder ama bu sucuk hiç rahatsız etmiyor. kesinlikle tavsiye ederim o yüzden biraz fazla aldım. son kullanma tarihi hepsinin 31/07/2017 idi.

• bLind kullanıcısına yanıt
    damak tadı hocam

uzun yıllar önce kasaba yaptırıp çatıya astığımız sucuk tadına en yakın bulduğum bu
  • Sanalmarket kapıda ödeme seçeneğini neden kabul etmiyor?

Defalarca kez iptal ettiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosa gidip bakalım sucuk kalmışmı
  • Yine Dayanamadım şahin sucuk aldım 4 tane . 13 TL filandı bir kangalı . Mangal mevsimi geliyor güzel oluyor mangalda . .
  • Ankara çağdaş market aynı fiyat. Pınar falan da var.

• tendertendere kullanıcısına yanıt
    Hocam cumhuriyet var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Migrosun harcama hedef kampanyanız neydi hocam ? Bu arada 500 TL sucuğa vermek, cidden helal olsun. Bravo...

550 TL YE 10 MONEY :( TIRT BİRAZ. AMA DEĞERLENDİRİRİM BİR 100 TL DAHA SORTİ YAPARIM BONUSA DA 10 TL VERİYOR

Hocam heyecanla bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 4 Şubat 2017; 14:50:20 >

• üstadlar 22 sayfa ne yazdınız bi sucuk için yav pusuda indirim mi bekliyodunuz
  • fujigef F kullanıcısına yanıt
    Aynen nitrit yok koruyucu yok renklendirici yok doğal olarak tat farklı geliyor :)

• Yarım ekmek arası yarım kangal ızgara polonez ısıl işlem lezzetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 4 Şubat 2017; 15:37:35 >
  • Aa bizim kuzen banlanmış ya

Ortalik niye sakin diyorum ben de :))

• Ben erşan alıyordum hep bu sefer birkaç çeşit alacağım erşan'a yakın olan tat var mı bildiğiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Ben erşan alıyordum hep bu sefer birkaç çeşit alacağım erşan'a yakın olan tat var mı bildiğiniz ?

Polonez

• quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

Yanturali kilosu ne kadar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.