Şimdi Ara

Migrosta tüm sucuklar 36.9₺ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
8
Favori
59.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstad ikiye yada üçr böl kullanacağın boyuta göre gazete kağıdına sar bekletmeden kurutmadan buzluğa at... kullanacağın zaman kullanacağın kadarını 3-6 saat önce çıkar dolabın soğutma bölmesine indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Beyler markette cumhuriyet fermente kaça satılıyor

Migrosta tüm sucuklar 36.9₺
    yunus marketteki kampanyalı fiyatı.
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    Çekin yanmaz harcanan meblsğdan düşer daha da kardasın

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 2 siparis gecmstm. Cekli aldgmi iptal ettiler cumhuryt var di onda...lux baton ceksiz almstm. Aksam gornmyrdu sabah gorunce onuda almstm...gerci ne getrcklerini tam bilmiurum...abi kendim eve bundan aliyom sende al diye esnafcilik oynadi benimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremceren

Merhaba,
    Az önce Balçova 5M mağazasına uğradım.
    Bol miktarda ısıl işlem görmüş sucuk var.
    Fermente olarak sadece polonez baton ve şahin fermente vardı.
    Cumhuriyet fermenteyi sordum. Çalışan eleman kampanyada olduğunu ancak bu fiyata kurtarmayacağı için firmanın mal göndermediğini söyledi.

Alınabilecek tek sucuğun Polonez Fermente Baton Sucuk olduğunu söyleyince ben de 2 adet 850 şer gr lık aldım.

Yalnız bazı arkadaşlar polonez özel lüks baton sucuk aldıklarını belirtmişler. Benim aldıklarımın üstünde özel lüks şeklinde bir ibare yok.

Yanlış mı aldım acaba?

Benim aldigimda da yazmiyor lux baton ama fiste lux yaziyor hocam ambalaj mi degisti ki ?

• Ataşehir merkez Migros;

Maret,Erşan,Polonez,Torku,Gurme,Şahin marka sucuklardan bolca vardı...Polonez fermente kasap sucuk kampanya harici...Polonez Baton Sucuk da epeyce vardı...
  • travegostar kullanıcısına yanıt

• İzmir'de Karsıyaka Çiğli taraflarında Polonez baton gören haber ederse sevinirim

• travegostar kullanıcısına yanıt

• Apikoglu sari etiket sanalmarketten. 4.5 kg geldi.

• Gaziantep primall migrosta cumhuriyet sucuktan var son kullanma tarihine 2.5 ay kalmış. 2 kg aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    a101 de danet fermente vardı... 2.%50 indirimli totalde kilosu 35 tl ye geliyor. Şu kampanyadan polonez baton ile apiloğlu nu alacaktım.

Ayrıca Bizim Bağcılar merkez caminin arkasında YILDIZ ET var. Afyonda besi çiftlikleri vs. varmış. kendi sucukları 40 tl civarı.. gayette güzel... 40-50 li fiyatları anlıyorum da 80-90 fiyatlar uçuk geliyor bana
  • fermente cumhuriyet sucuk varmı arkadaşlar göremedim de
  • Markette sucuk reyonu açmışlar. Oradaki sucuklar ciddi miktarda yaş. Oradaki sucukların kilosu 37ye gelmez. Çünkü hiçbir market o kadar yaş sucuk alıp satmaz. Bu sebeple oradakiler pekte ucuz sayılmaz. Ama dolaplard%a eski sucukları var oradan alın. Onlar kuru. Abartıyorum belki ama %25-30 fark edecek düzeyde. İşte onlar gerçekten ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkara67 -- 3 Şubat 2017; 12:44:44 >
  • Burdaki en büyük migrosa gittim,şahin,maret,torku ve normal polonez vardı.
    Ortada çok stok da yoktu,geçen sene bildiğin balya balya sucuk var.
    Apikoğlu alacaktım,adı bile piyasada yoktu.
    Genel anlamda tüm sucuklardan yemişliğim vardır.
    Bana göre Apikoğlu 1. sırdadır.Bundan 2-3 sene önce Şahin güzel gibiydi,onun bir numarası yok.
    Cumhuriyet kötü değil ama öyle üst düzeyde lezzeti yok,sadece algı oluşturmuşlar.
    Ama daha önce bir kaç kere denediğiniz ve tadı hoşunuza giden olan sucuğu alabilirsiniz.
  • Migros çuvalladı bu sefer

• Çayyolu migrosta bolca ısıl işlem görmüş sucuk var.Fermente olan sucuk yok. Kampanya dahiliindeki tüm sucuklar yaş. Bizzat inceledim. Bu işde ali cengiz yapmış migros.😎😎

• Cemaat İzmir'de son durum nedir ? İzmir Sucuk Avcılarından haberler bekliyoruz
  • insanlar profilinide neden gizler acaba. burda atıp tutmak kolay olsun diyemi acaba. yerimiz yurdumuz herşeyimiz belli çok şükür.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.