Şimdi Ara

Migrosta tüm sucuklar 36.9₺ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
8
Favori
59.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben zaten şahin alacaktım sorun olmadı. Diğer markaları bekleyenler için kötü olmuş. Ama bu Polonez lüx olanı ilk gördüğümde alıp denemeyi düşünüyorum çok muhabbeti döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Daha aramadılar ama kesin hepsi de yok diyecekler sanal marketten de kaldırmışlar.

Carrefour gibi migros gibi sanal market işini kaldırsınlar bunlar beceremiyorlar.

Az önce arandım hiç birisi yokmuş dağıtım kamyonunu bekliyorlarmış gelmesi için. Akşama tekrar arayacaklar yada gönderecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işıl işlem görmüş sucuklardan başka hiçbir nane yoktu, Kırıkkale...
  • Ben sabah siparişi sanaldan geçtim.migrostan gittim aldım. 1 kg cumhuriyet +2 kg apikoğlu.haber veren arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apikoğlunun fiyatını bilmiyorum ama CarrefourSA hiperde 59.90tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Balçova 5m mağazasına gidenler hangi ürünler var stok durumunu yazabilirmi ?

hocam 9'da mağazaya girdim. polonez lüks'ten 2,5 tane vardı , 2 tanesini aldım. cumhuriyet, apikoğlu vs. yoktu. namet,torku,şahin,maret falan vardı. bende sadece 2 baton polonez lüks aldım.

ayıptır söylemesi gelir gelmez yumurta kırıp ailece yedik. 76 liralık bir tadı yok kesinlikle ama bir daha olsa yine alırım, lezzeti 15-20 sene önce yediğim maret sucuklara benziyor, o tadı unutmam. allah mübarek cuma gününde gücü olmayan arkadaşlara da nasip etsin inşallah.
  • cumhurıyet bu kampanyada var mı yok mu ?
  • Adana 5M baton bol miktarda mevcutmuş

Migrosta tüm sucuklar 36.9₺
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Cumhuriyet aldım sanaldan sabah aradılar stokta yok gelmeyecek dediler. Dahil ama stok bulabilirseniz

• ankara balgat migros'tan izlenimler:

-cumhuriyet, şahin, apikoğlu vs yok
    -polonez lüx yok
    +gurme fermente sucuk birkaç tane var
    +polonez, torku, maret, namet ışıl işlem görmemiş sucukları bolca var

sonuç: almadan döndüm
  • Gönül cumhuriyet almak isterdi ama şahin fermente stokladık. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalmert75

Öd. hocam erken gittim istedikleri mı aldım.lux şahin Cumhuriyet..

Gece saat 00.30 da sanalmarket birer kilo sahin, cumhuriyet ve cumhuriyet parmak. 8 kg de polonez lux siparia vermistim. Baton Polonez disindakiler yokmus. Erken magazaya gitmek her zaman daha avantajli. Sizin Migrostan geliyor benuim sanal siparislerde.

• gece 3 kg cumhuriyet istemistim olmazsa apikoglu fermente tercih ettim, az once geldi sasirdim.

• Ucuz etin sucuğu yenmez
  • Sabah sanal da apik cumh siparişi berilebiliyordu şimdi yok bide maazada bakıcam gidip

• Apikoglu olmazsa gidip almam başka marka bu senede bimden a101 den yerim yapacak bişey yok
    Cidden alanlar bi resim atsın bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 3 Şubat 2017; 12:18:57 >
  • Beyler markette cumhuriyet fermente kaça satılıyor

• bu sucukları nasıl muhafaza edeceğiz? Dondurucuda nasıl olur?
  • Merhaba,
    Az önce Balçova 5M mağazasına uğradım.
    Bol miktarda ısıl işlem görmüş sucuk var.
    Fermente olarak sadece polonez baton ve şahin fermente vardı.
    Cumhuriyet fermenteyi sordum. Çalışan eleman kampanyada olduğunu ancak bu fiyata kurtarmayacağı için firmanın mal göndermediğini söyledi.

Alınabilecek tek sucuğun Polonez Fermente Baton Sucuk olduğunu söyleyince ben de 2 adet 850 şer gr lık aldım.

Yalnız bazı arkadaşlar polonez özel lüks baton sucuk aldıklarını belirtmişler. Benim aldıklarımın üstünde özel lüks şeklinde bir ibare yok.

Yanlış mı aldım acaba?
  • 6 kg sucuk istedim, 2 kg lux baton gelckms sadece. 15 lira cekimi yaktilar, arasam tanimlarlar mi tekrar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.