Şimdi Ara

Miiletin hakkını yemiyelim emeğe saygı pls !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milletin hakkını yemeyin adamlar uğraşıyo yapıyo. Çoğu insan kıskançlığından bu isimleri lekelemeye çalışıyor .( Kunt , Dante , 000000 , f9devil hitmachine )
    Mesela 00000 ın videolarında çok duydum program kullanıyo diye . Yalan hepsi yalan . Kimi diyiyo dantenin raptor +9 ondan yanmıyo oo da Yalan Bizzat gördüm +7 onun raptORU ha zamanında dupe yapmadıalrmı yaptılar kosp yapmadılarmı yaptılar. Ama öyle biri program kullanıyo biri hep aynı adaı kesiyo. izleyeniniz varsa 00000 ın ilk videosunda dm kesişi yalan diyolardı adam 2. videoyu çekti millet mort oldu. Bunun için milletin emeğine saygı derim Ve kıskançlık yapmayalım. Haa özenmek ii dir hedef yaparız ama kıskançlık asla.. sizinde görüşlerini bekliyorum ama lütfen kendi aramızda tartışmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaH__BaZ -- 4 Temmuz 2006; 18:33:08 >

• topiğin ne kadar saçma alakasız gereksiz olduğunun farkındamısın anlamıyorum şu adamları konuşmaktan ne zevk alıyorsunuz iyi yada kötü farketmez kim ne yapmışsa yapmış kimse kimseye karışamaz herkes özgür hile yapar oyunan atılmayı göz önünde bulundurarak hakkıyla oynar oyundan zevk alarak bunlar kimseyi ilgilendirmez

gelelim sana hak yemeyelim diyorsun saydığın adamaların dupe,koxp kullandığından bahsediyorsun sence bunlar bizim hakkımızı yememişler mi?

son olarak şunları söylemek istiyorum söylediğin şeylerde bir kanıt göstermemişsin sana inanmıyorum aksini iddaa edebilirsin senin en doğal hakkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABORRR -- 4 Temmuz 2006; 18:25:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABORRR

topiğin ne kadar saçma alakasız gereksiz olduğunun farkındamısın anlamıyorum şu adamları konuşmaktan ne zevk alıyorsunuz iyi yada kötü farketmez kim ne yapmışsa yapmış kimse kimseye karışamaz herkes özgür hile yapar oyunan atılmayı göz önünde bulundurarak hakkıyla oynar oyundan zevk alarak bunlar kimseyi ilgilendirmez

gelelim sana hak yemeyelim diyorsun saydığın adamaların dupe,koxp kullandığından bahsediyorsun sence bunlar bizim hakkımızı yememişler mi?

son olarak şunları söylemek istiyorum söylediğin şeylerde bir kanıt göstermemişsin sana inanmıyorum aksini iddaa edebilirsin senin en doğal hakkın

Biri senin emeklerine saygısızlık gösterse seni lekelemeye çalışsa amele amele oturcan öylemi ....

• quote:

Orjinalden alıntı: SaH__BaZ

Milletin hakkını yemeyin adamlar uğraşıyo yapıyo. Çoğu insan kıskançlığından bu isimleri lekelemeye çalışıyor .( Kunt , Dante , 000000 , f9devil hitmachine )
    Mesela 00000 ın videolarında çok duydum program kullanıyo diye . Yalan hepsi yalan . Kimi diyiyo dantenin raptor +9 ondan yanmıyo oo da Yalan Bizzat gördüm +7 onun raptORU ha zamanında dupe yapmadıalrmı yaptılar kosp yapmadılarmı yaptılar. Ama öyle biri program kullanıyo biri hep aynı adaı kesiyo. izleyeniniz varsa 00000 ın ilk videosunda dm kesişi yalan diyolardı adam 2. videoyu çekti millet mort oldu. Bunun için milletin emeğine saygı derim Ve kıskançlık yapmayalım. Haa özenmek ii dir hedef yaparız ama kıskançlık asla.. sizinde görüşlerini bekliyorum ama lütfen kendi aramızda tartışmadan

şu yazdığın kısmı oku bi daha istersen bu hak yemek değil mi kendi analizini çürütmüşsün haksızlıktan bahsederken haksızlık yapan insanları savunuyorsun

ve alakasız smileyler kullanma komik duruma düşüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABORRR -- 4 Temmuz 2006; 18:33:42 >

• işte bi bişi yalayan daha lan daha 000000 ımı savunuyo bana bak eğer süresiz ban yemiyeceğimi bilsem ana bacı muhabbeti yapacaktım 0000000000000000000000 denen aşşağılık adi pislik şerfsiz senin dinine anana bacına babana yedi ceddine sövdü sen daha onun bi yerini yala aferim gelcek nesil bu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.