Şimdi Ara

Mikado MD-1412 incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksileri : Ses kalitesi şimdiye kadar kullandığım 2.1 sistemler arasında en kötüsü. Low mid'ler inanılmaz fazla ve distorsiyon (bozulma) çok fazla. Anlaşılabilir dilde: uydularda çok fazla bas frekans mevcut. Cihaza hiç bir kaynak bağlamadığım ve ses tamamen olduğu halde çok yüksek dip gürültüsü var, ciddi rahatsız ediyor. Cihazın kumandasının alıcısı ve LED ekran sub bas'ın üzerine konmuş. Herhalde kimse sub bas'ı masanın üzerinde kullanmıyordur? Uyduların üzerindeki tweeter süs için konmuş. Radyosu Çamlıca tepesine yakın bir yerdeyseniz iyi çalışabilir. Anten bağladığım halde 3-5 kanalı temiz alabiliyor.

Artıları: Kumandası olması iyi. SD kart ve USB girişi var.

Sonuç :Kesinlikle uzak durulması gereken bir ürün! Verdiğim parayı kesinlikle haketmiyor. Bundan daha kaliteli daha ucuz ürünler var.

Güncelleme: Ses mühendisi olduğumu belirtmek istememiştim ama gelen yorumlardan sonra yazmak istedim. Firmanın distribütörü rahatsız olsa gerek, herhalde firma çalışanlarından birine "bilimsel" olmayan bir yorum yazdırmak istemiş. Sesin yüksekliği ile ilgili bir yorum ile ilgili şunu yazmak istiyorum: Ses sisteminin ses yüksekliği tabi ki önemli ama sesin yüksekliğinden çok sesin her seviyede frekans dengesi önemli. Kimse 2.1 ses sistemini komyonetin arkasına koyup patates satmak için kullanmaz herhalde? Yazdığım şeyleri tekrar etmeyeyim... Yukarıda ayrıntılı olarak yazdım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u2k -- 26 Şubat 2016; 19:35:22 >

• Mikado alacakdan 150tl altı en yükses ses bunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NonstopMusiC kullanıcısına yanıt
    Sesin yüksek olması değil düzgün olması daha önemli
  • F/P açısından bakıldığında fiyatını hak etmeyen ürünler üreten kalitesini tartışma gereğini bile duymadığım Çin menşeili firma.
  • 50, 100 tl'lik ucuz ürünlerin nesini inceliyorsunuz ki? Parası belli, yaptığı iş belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NonstopMusiC

Mikado alacakdan 150tl altı en yükses ses bunda
    Selamın Aleyküm ben Mikado mD14BT hoparlör aldım ama arızalı cıktı servisine götürmem söylendi TR geneli Mikado servisi nerede var biliyor musunznuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.