Şimdi Ara

Mikado MD-68 5+1 İçin Acil Görüş Bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5+1 Hoparlör seti almayı düşünüyorum. 2.el bir Creative SBLive 5.1 buldum ve bununla birlikte kullanmak için 5+1 hoparlör sistemlerini inceliyorum. Ancak bu konuda en iyisinin bu forumdan alacağım öneriler olduğunu düşünüyorum.
    Fiyat olarak 100-150 YTL arası olsun diyorum. Bana hem performans hemde fiyat olarak (70-80 $ civarında) MİKADO MD 68 (Ahşap-Kumandasız) 5500 W 5+1 önerildi. Fena görünmüyor ama emin olmak için sizlerin görüşlerine ihtiyacım var...
    Saygılarımla...

Serkan/NEVŞEHİR

• arkadaşım ben o dediğini kullanıyorum.güzel birşey ama 5.1 ses kartıyla en iyi creative 5200 5+1 gider derim.(resimdekini kullanıyorum. uydu=15w*5 subwoofer=22w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimkamil18 -- 11 Eylül 2005, 12:52:09 >
  • o ses sistemini öldürsen 5500 wat cıkmaz bende z-5500 war gercek 505 watt o sistemin nerdeyse 6-7 katı fiyatı war. ayrıca logitech x-530
  • Selam, bende MİKADO MD 68 (Ahşap-Kumandasız) var. Ürün nasıl diye sorarsan hiç kullanmadığım için bilemicem. Bende bugün çıkardım tozlu kutusundan, deniycem. Sana güzel mi deil mi söylerim. Buarada bu aleti istersen satabilirimde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.