Şimdi Ara

mikail hoca mı br mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pisagor

Ciddiyet istiyorsanız Mikail hoca iyidir. Bir dersinde “Açık söylüyorum, bunu yapamazsan üniversite falan kazanamazsın.” demişti. Ben Behzat hocanın esprilerini falan sevmiyorum. Üstelik Mikail hoca hem daha ucuz hemde sahtekar değil. Lakin bence ikisi de bakılmalı veya ikisinin de birkaç videosu izlenip karar kılınmalı.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka fikri olan
  • Mikail hocadan haberim yoktu. Faydalı. Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pisagor kullanıcısına yanıt
    Daha çözmemişsin ama sence br den fonksiyon bitirmiş biri sence apotemi mi çözse mikail mi mikail temelden en yukarı anlattığı için zaman kaybı olur mu birini yapabilirim sen olsan ne yapardın
  • Bu soruyu sorduğuna göre fonksiyonla ilgili anlamadığın noktalar olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Eğer öyleyse Mikail hoca üzerine de apotemi patlatman gerek. Mikail hoca hiçbir şey bilmiyormuşsun tadında anlatıyor. Eğer direkt apotemi yüklenirsen yamulursun.

Daha çok unutmaktan korktuğum için belli bir süre sonra bir kaynak daha çözmek istiyorum fonksiyon önemli konu ama ikisi sence çok fazla olmaz mı zaman problemi olarak demiyorum sadece fonksiyonlardan 1500-2000 soru çözmüş oluyoruz o zaman
  • Mikail hocayı tanımıyorum ama karakter olarak br<mikail dir gibime geliyor. sana verilebilecek en iyi cevap bence şudur : hangisinden çalışırsan çalış eksiğin kalmaz
  • Matematiğin en önemli konularından ilk 3’e oynayacak bir konudan bahsediyoruz. O yüzden verilen süre bence bu kadar da önemli değil. Tabi ben fonksiyon 2(özel tanımlı) için konuşuyorum.

Hocam olaya dahil değilim ama haklı olduğunu söylemek istedim. Ayrıca behzatın anlatımında 14 saat yazıyor ama kesinlikle 14 saat sürmüyor buna eminsindir çalıştıysan behzattan :
    Ayrıca en önemli konularından ilk 3 e oynamaz fonksiyon. (Fonksiyon matematiğin en önemli konusudur. Hatta fonksiyon grafikleri fonksiyondan daha önemlidir -Mustafa Yağcı)
  • Sahtekar bir ikiliden bahsettiğimiz için ben pek güvenemiyorum. Bu arada br fonksiyonları 2 kez dinledim. (tabi ben 2 günde bitirenlerdenim.)

"Kime göre neye göre?" dediğimiz bir olay var. Ancak matematik dünyasında fonksiyon her zaman ilk 3'e oynamıştır.
    Bende 2 kez dinledim br fonksiyonları ben 3 günde bitirmiştim zaten :D

Kime göre neye göre dememen için -Mustafa Yağcı yazdım yeterli olur sanmıştım. Tanımıyorsan bi araştır brom

Bu arada sahtekar ikili lafına + 1 diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 5 Kasım 2018; 20:18:20 >
    Sahtekar ikili kim :)
  • rose1071 R kullanıcısına yanıt
    Bilmeyen var mı ki?
  • Mikail hoca kim yaw ilk kez duyuyorum
    lti de konular şuan güncel mi peki bilginiz var mı ?
  • seyyartayyare S kullanıcısına yanıt
    Hala çekiyor diye biliyorum.

• xms2k X kullanıcısına yanıt
    hocam 2 kere dinlemenizin sebebi sizin hızlı bitirip arada bi şeylerin kalması mı yoksa bazı arkadaşların dediği gibi sonda olan şeyleri aslında başta verse konunun daha iyi anlaşılmış olabileceğinden dolayı mı?
    limiti bitirmiş sanırım kalkan konular ayıklanmış mıdır diye sormuştum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.