Şimdi Ara

mikail hoca mı br mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar amacım hocaları kapıştırmak değil. sadece içerik ve anlatım olarak aralarında fark var mıdır?

• Mikail hoca çok daha detaylı anlatıyor ve daha zor sorular çözüyor.
  • Pisagor kullanıcısına yanıt
    hocam süre olarak sıkıntım yok br yerine mikail hocadan mı ilerleyeyim? adama karşı nedense önizleme videolarından sempatim oluştu
  • sukruunall S kullanıcısına yanıt
    Mikail hoca çok fazla soru çözer. Dersleri de uzun tutar. Konuyu da en başından anlatır. Bu arada Behzat hocanın da anlatışı kötü değildir. Ben birçok konuda her iki kaynağı da bitirdim.
  • Mikail hocayi hic dinlemedim ama mikail hoca'nin-hatta herhangi bir hocanin- br'den daha uzun ve detayli anlatmasi cok zor. Ornek vermek gerekirse kaf3'deki en kisa konu olan mantigi bile br 3 saatin uzerinde anlatiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arifderler -- 4 Kasım 2018; 14:58:43 >
  • önemli olan ne kadar uzun anlattığı değil ne kadar temiz ve iyi anlattığı benim için. brden mat1 dersleri aldım ama mat2 için ikilemdeyim o yüzden böyle konu açtım
  • Arifderler A kullanıcısına yanıt
    Örneğin ben Behzat hocanın 14 saatlik fonksiyon dersini dinledim. Arkasına da 30 saatlik Mikail hocanın fonksiyon dersini izledim. İki katından bile daha uzun anlattığı ortada. Sağlam olmak isteyenler zaten ikisini de çözer.
  • Ikisini de bilirim ve dinledim soru kalitesi ve detay olarak birbirlerine yakın ders süresi seçilik için ne kadar önemli bilemem amam süre olarak mikail hoca daha uzun.bana göre fark şu mikail hoca daha tane tane ve kavrayıcı anlatıyor yani bundan da anlamazsan artık anlamazsın durumu çıkıyor ve sorular kolay değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisagor

Örneğin ben Behzat hocanın 14 saatlik fonksiyon dersini dinledim. Arkasına da 30 saatlik Mikail hocanın fonksiyon dersini izledim. İki katından bile daha uzun anlattığı ortada. Sağlam olmak isteyenler zaten ikisini de çözer.
    Fonksiyonları Mikail hocadan dinleyip , sorularını çözüp üstüne Apotemi Fonksiyonlar çözmek çok mu vakit kaybettirir acaba ya daha baba LTİ var
  • Pisagor kullanıcısına yanıt
    Mikail hocanın limit türev integrali güncel mi? Behzattan ses olmadığı için yeni hoca arıyorum
  • Daha epey vakit var. Bende bir iki güne apotemi başlayacağım. Önce piyasayı temizleyeceğim.
  • Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Tam güncel değil. Türevi bitirmek üzere.
  • quote:

Mikaile biraz baktım , çözdüğü zor sorular yeni nesil değil gibi geldi , daha çok cebirsel zorluğu olan sorular sanki ?

Bir ikincisi Mikail dersleri güncellemiyor sanırım . Mikaile çalışan kişi kaldırılan bir çok kısma da çalışmak zorunda kalıyor .

Bir de Mikail , Br gibi mantığını kavratıyor mu yoksa biraz daha ezber mi gidiyor ?
  • HiggsBozonu H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece ayt kısmını kullandım. Ki bence gayet de güzel sorular çözüyor. Zaten önemli olan konuyu kavramak.

Zaten hedefi yüksek olan biri tek buradan çalışmaz. Ben Mikail, Behzat ve Nejdet hepsinden çalışıyorum. Hatta hocalara geldik veyahut Metin hoca gibi kişilere bile bakıyorum.

Tamamen mantığını kavratıyor.
  • quote:

Hocam ben sadece ayt kısmını kullandım. Ki bence gayet de güzel sorular çözüyor. Zaten önemli olan konuyu kavramak.

Zaten hedefi yüksek olan biri tek buradan çalışmaz. Ben Mikail, Behzat ve Nejdet hepsinden çalışıyorum. Hatta hocalara geldik veyahut Metin hoca gibi kişilere bile bakıyorum.

Tamamen mantığını kavratıyor.
    Peki Mikail mi daha iyi anlatıyor yoksa Br mi sence ? Ders uzunluğu açısından değil , ders anlatış kalitesi olarak ?
  • HiggsBozonu H kullanıcısına yanıt
    Ciddiyet istiyorsanız Mikail hoca iyidir. Bir dersinde “Açık söylüyorum, bunu yapamazsan üniversite falan kazanamazsın.” demişti. Ben Behzat hocanın esprilerini falan sevmiyorum. Üstelik Mikail hoca hem daha ucuz hemde sahtekar değil. Lakin bence ikisi de bakılmalı veya ikisinin de birkaç videosu izlenip karar kılınmalı.
  • Hocam bende sizin gibiydim. Mikail hoca ve Nejdet Kirpi ile bu sorunu çözmüştüm.
    Bu arada fonksiyon 2 alman gerekiyor. Ondan sonra duruma göre farklı kaynaklara da geçersin. Bol soru çözmek gerek.
  • Ben parabolü hocalara geldik ile çalışmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 4 Kasım 2018; 18:59:4 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.