Şimdi Ara

Mikail Hoca Plus Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben dün gece 10-11 sularında fonk-2 dersini satın aldım fakat paket hesabıma tanımlanmadı . Mikail Hoca'nın mail adresine nereden ulaşabilirim ?

• Dolandırıcılık illa paranı çalmakla olmaz kardeşim . Birisi sana haftaya benden bu hizmeti alacaksın dediğinde sen tüm plan programını ona göre ayarlıyorsun. O vakit geldiğinde aynı kişi tekrardan haftaya diyor sonra tekrardan başka bir tarih. Yani benim sınav senesinde en değerli şeyimi çalıyor. Vaktimi. İşte bu da bir dolandırıcılık çeşidi.
  • İletişim bölümünden mesaj atıyorsun mail adresinle birlikte Mikail hoca sana mailden dönüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buna güvenip iş yapmayın. Geçen sene martta türevi nisanda İntegrali bitirip atacağım dedi güvendik bu konular için kendini bekledik. Ne türevi bitirdi ne integrale başladı. Mailden de her sorduğumda ha geldi ha gelecek 1 hafta sonra şöyle böyle diyip hep tarih verir. En son maillere cevap vermeyi de bırakmıştı. Bu eleman hakkında nitelikli dolandırıcı diyorum o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/micheal-integrali-ne-zaman-gelir--139738894

Kendisi hakkında başka arkadaşların yorumları da burda mevcut. Mikail falan ALMAYIN ALDIRMAYIN

• Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı demek ağır olmamış mı hocam biraz sonuçta senden paranı alıp vermediği ders olmadı iletişime geçince kendisi hemen hallediyor fakat dediklerin doğru sadece daha güzel bir tabir kullanabilirsin. Sözde problemler Kasım gibi bitecek ayt matematik için türev 4 integral çekilecek sonrasında da Trigo logaritma gelecekti ocak gibi bitecekti biz şuan Kasım'ı bitirdik gelinen nokta en son yaş ekledi sanırsam çekip bitirdiği dersler için kendisi bence en iyisi fakat söz verip tutmaması kötü bir özelliği. Eğer bir plan yapılacaksa var olan derslerine güvenerek bir plan yapmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Dolandırıcı demek ağır olmamış mı hocam biraz sonuçta senden paranı alıp vermediği ders olmadı iletişime geçince kendisi hemen hallediyor fakat dediklerin doğru sadece daha güzel bir tabir kullanabilirsin. Sözde problemler Kasım gibi bitecek ayt matematik için türev 4 integral çekilecek sonrasında da Trigo logaritma gelecekti ocak gibi bitecekti biz şuan Kasım'ı bitirdik gelinen nokta en son yaş ekledi sanırsam çekip bitirdiği dersler için kendisi bence en iyisi fakat söz verip tutmaması kötü bir özelliği. Eğer bir plan yapılacaksa var olan derslerine güvenerek bir plan yapmak lazım
    Dolandırıcılık illa paranı çalmakla olmaz kardeşim . Birisi sana haftaya benden bu hizmeti alacaksın dediğinde sen tüm plan programını ona göre ayarlıyorsun. O vakit geldiğinde aynı kişi tekrardan haftaya diyor sonra tekrardan başka bir tarih. Yani benim sınav senesinde en değerli şeyimi çalıyor. Vaktimi. İşte bu da bir dolandırıcılık çeşidi.

• BR'ye Geo ne zaman gelecek diye sorduğunuzda bu sene yapmaya çalışıyoruz ama siz asla bize güvenerek yapmayın, kendiniz çalışın diyor. Uyarması lazım. Kesin bilgi vermesi lazım basit bir şey değil sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail Hoca Plus Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mikail hocayi bence cikaridigi dersler uzerinden degerlendirmek gerekiyor. Integral ve turevi problemler bittikten sonra cekecigini soyluyor. Bence o iki dersi cikarip tamamlamasi mart ayini bulacak. Hocaninda takipciler buyuk ihtimal DGS/KPSS/ALES sinavina hazirlananlardan olusuyordur diye tahmin ediyorum cunku problemlere baya agirlik verdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu online eğitim işini yapanlar birlikte okul dersahane götürdüğü filan için böyle oluyor ya okuluna dershaneye bak ya da adam akıllı online eğitim ile ilgilen 2 si bi arada olmadığı için bu gecikmeler olup mağdur taraf öğrenciler oluyor
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kaf ile gidiyorsun forumdan gördüğüm kadarıyla nasıl gidiyor şu ana kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jasonn Bourne

Hocam sen kaf ile gidiyorsun forumdan gördüğüm kadarıyla nasıl gidiyor şu ana kadar?
    kaf 1 cidden vaktimi aldı ama değdimi değdi çözüme geçince soruların %95 i yapabiliyorum kaf 2 deyim şuan prob kısmındayım iyi gidiyor hocam kaf 2 den sonra akıyor ama kaf 1 cidden 2 ayımı aldı
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekil, kaf 1 2 ayımı aldı, o konulardan çok soru kaçırmıyorum kaf 3 konuları hep.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.