Mikail hocanın hakkında birkaç şey söylemek istiyorum kullanacaklar için.Ödf3 ve 4 eğer zamanınız varsa mükemmel hele 11 seniz alın fulleyin yazılıları konuyu da harika öğrenirsiniz.Ödf1 de kullandım o da çok iyiydi onu 5 6 net yapanlara öneriyorum.Ödf2 de çok iyi ama bence gerek yok ödf2 ye sadece problemler için alabilirsiniz özel denklemli kısmında sağlam sorular var.O problem sorularını sadece kaliteli denemelerde görürsünüz youtube da anlatan yok. Kısacası ödf kitapları gerçekten çok iyi size matematiği ögretir ama vaktiniz varsa alın+olarak youtube dan daha iyi öğrenirisiniz konuyu.Her kitap 1 1.5 ayınızı alır her gün 1.5 2 saatlik çalışma ile.Kendisi matematiği sevdirmez,öğretir;siz de yaptıkça matematiği sevmeye başlarsanız.Ve tüm konuları 0'dan en üst düzeye kadar anlatır. AYT için de mükemmel ödf3 ve 4 ama bence gereksiz yani Limit türev integral öncesi konular çok abartılmış(parabol ve fonksiyon hariç).Ve bugün fark ettiğim bir olay var bıyıklının lti ile mikailin lti süreleri aynı neredeyse.Yani lti için ödf4 alınabilir. Ödf serisini apoteminin video konu anlatımlı ve daha detaylı hali gibi düşünebilirsiniz yani yanında max 1 kitap çözmeniz veya hiç çözmemeniz yeterli olur. Son olarak kişisel görüşüm ödf1 tytde 5 net yapıyorsanız kesinlikle alın öyle gidip antrenmanlar mat karekök 0 diye oyalanmanıza gerek yok temel atacam diye,ödf2 önermem sadece problem kısmı için iyi soru görmek istiyorsanız ve zaman varsa alın,ödf3 zaman varsa alın çok önermem,ödf4 zaman varsa demeyecem çünkü youtube ile video süresi aynı,alın. Tanıtımlar https://www.youtube.com/playlist?list=PL7yyuqSjyhKGU8Gjfn9G6OOeTBBU2ep8k ÖDF1->Temel kavramlar,Sayı bas,...,Çarpanlara ayırma Ödf2->1.der denklem,Oran orantı,problemler,küme,pkbo Ödf3->Fonksiyon,polinom,ik.der.denk,eşitsizlik,parabol,trigo,log Ödf4->Fonksiyon2(tanım kümeleri,öteleme,simetri,dönüşüm,artan azalan,herhangi bir fonksiyon verildiğinde grafiğini çizme),Diziler,Limit,Türev,İntegral < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 23 Aralık 2022; 23:24:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim